USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.05.12. 00:41:51

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/05/11/alleyoop8
Asszem ez már holnapra marad. :D
(Bár tekintve, hogy már holnap van, lehet meghallgatom, még ma. :-k :mrgreen: )
Vasárnap élőben adják (eredeti kommentárral) a LAL-Denver 7. meccset, majd fél 12-től felvételről. Amúgy vicces, hogy eddig a rájátszásból csak ebből a párharcból adtak meccset. :D

Hú, nagy meccs lesz, már nagyon várom. 8) Nem tudom elképzelni, hogy ne a Lakers menjen tovább... hazai pályán, 7. meccs, MettaGenya visszatér... csak behúzzák.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
daffy
Madridista

2012.05.11. 14:59:21

MessiFan írta: Szerintem: Spurs-Clippers, OKC-Lakers :arrow: Spurs-OKC :arrow: :?:
Boston-Philly, Miami-Pacers :arrow: Miami-Boston :arrow: Miami
engedelmeddel kiegészítem :)

spurs-clippers,okc-kobe :arrow: spurs-okc :arrow: spurs
boston-philly,miami-indiana :arrow: miami-boston :arrow: miami
miami-suprs :arrow: spurs

egy esetben éreztem kétséget,a kobe-okc esetben. ott lehet izgalom bőven
PCsabi
aka Game90

2012.05.11. 14:22:48

Bob_Marley írta: Mcgee-t meg jövőre bedraftolom fantasyban, szavadon foglak ha nem hozza a 10/10et :lol:
Azt csak szeretnéd, McGee-t én már elviszem az 1. körben és összehozzok egy McGee, Westbrook, Nick Young-féle IQ válogatottat :P
Bob_Marley írta:Ma leszel?
Keleti meccsek nem érdekeltek, Lakers - Nuggets meg későn volt, szóval kihagytam őket, de már bánom, összefoglalók alapján elég izgalmas meccsek voltak. Idióta Bulls, nyerhettek volna, aztán jöhetett volna a 7. meccs, bár a világ vicce lett volna, ha Rose és Noah nélkül továbbmennek. Horford helyében meg szándékosan kihagytam volna a 2. büntetőt, hátha Smith összeszedte volna a lepattanót. NBA.com-ról: 83.9, Atlanta Hawks' offensive rating when Kevin Garnett was on court vs. 107.8 when he was on the bench in the six-game series. 76ers-t meg nem érzem annyira erősnek, Celtics szerintem 4-2-vel továbbjut. És Go Nuggets! Bár a 7. meccsen, LA-ben esélyük sem lesz...

CP-ről egyelőre ezt írják:
Paul (hip) will be a game-time decision for Game 6 against the Grizzlies on Friday, ESPN's Marc Stein reports.

Iverson szerepel ebben a videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=lIcAeDOV5dI
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Senyera
Jugador del Barça

2012.05.11. 11:10:05

Szépen elbasztuk ezt a sorozatot.Sima vezetés után most készülhetünk a 7.meccsre,még szerencse hogy otthon játsszuk.Go Lakers!!!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.11. 09:52:46

Rose aztán Noah kiesésével várható volt, hogy a Sixers meg tudja nyerni az első fordulót, de piszkos nagy mázlijuk volt a végén, hogy Asik dobta a büntetőket, és ki is hagyta mind2-őt.. Nálunk is várható volt, hatalmas meccsen sikerült nyernünk, bár szerencsénk volt, hogy Horford kihagyott egyet a végén. Mondjuk én megnéztem volna egy OT wint egy KG buzerrel. Hihetetlen mekkorát játszott az öreg. 8 nap múlva tölti be a 36-ot, és 28 pontot, 14 lepattanót és 5 blockot hozott össze úgy, hogy csak 1-et faltolt. It's amazing! Maradj jövőre is!
Szóval a második körben Pacers-Miami és Boston-Philly lesz. A Miami szerintem tovább fog jutni, de nagyon bízom a Pacersben, hogy alaposan megnehezítik majd a dolgukat. Főleg hogy Collison visszatért egy 9/10-el.
Másik oldalt the series Ty-ed! 8) Lawson banyek 5 hármas, 32 pont és 0 TO!
7. meccs LA-ben. Jó meccsnek nézünk elébe, de esélyesebbnek érzem a Lakerst, mivel már mondtam, bajnok vér csobog ereikben :D
Én abban reménykedem, hogy macik ma este egyenlítenek, mert egyik csapatnak sem szurkolok igazán, csak szeretnék egy jó OT-s 7. meccset. :)

Szerintem: Spurs-Clippers, OKC-Lakers :arrow: Spurs-OKC :arrow: :?:
Boston-Philly, Miami-Pacers :arrow: Miami-Boston :arrow: Miami
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.11. 04:45:18

Stoudamire vicces volt :D
CP3 remélem rendbe jön, szurkolok nekik, most is igaz 10+al kaptak ki de megint majdnem meglett a nagy comeback -24ről pár perccel a vége előtt több labdájuk is volt -8nál, s open trííík maradtak ki.

Atlanta ellen a mai borzasztó nehéz lesz, de remélem nyerünk, 7ik meccses thriller nem hiányzik :D

Hardennek grat, ő volt e legegyértelműbb idén.
Mcgee-t meg jövőre bedraftolom fantasyban, szavadon foglak ha nem hozza a 10/10et :lol:

Kobe-t meg úgyis betolják ma, nincs az az Isten, hogy ne játsszon, törött ujjal nyomta tavaly nehogy már egy kis fosás megártson neki :mrgreen:

Ma leszel? Iszonyat érdekes meccsek vannak a Bulls-Philly 6ik meccs is nagyon jónak ígérkezik, Sixers előző meccsen is bágyadtan játszott, márpedig egyet még be kell üssenek, s ha ma nem jön össze, 7ik meccs Chicagoban.....Mi sajnos csak 2kor kezdünk, nem sok alvás lesz, főleg ha esetleg OT-ba torkollik a meccs :D Denver-Lakersen meg főleg így, hogy Bryantnek a beleivel gond van, érdekes, Denver talán még egyet tud húzni, de pont azzal, hogy Bryant visszább szorulhat megint jöhet a Bynum féle monster night a palánk alatt.Ez a sorozat abszolút arról szól, hogy Bynumnak megy-e ha igen nyernek ha nem, akkor a túloldalt parádézik Faried-dal meg McGeevel.

A ma este 2 negatív hőse Al Horford és Ömer Asik pozitív Paul Pierce és Iguodala
Előbbi kettő kritikus helyzetben kihagyta a büntit, utóbbi kettő bedobta.
Meglett a második kör jöhet a Philly, iszonyat infarktusos meccs volt a Hawks ellen, de egy nevet meg kell említeni.
Kevin Garnett, ő egyszerűen szavakba nem lehet leírni milyen teljesítményt nyújtott 36hoz közel.
28 pont 14 pattanó 2 assist 3 labdaszerzés 5 blokk és ezek csak a számok, ennél még többet tett le az asztalra küzdeni akarásból.

Sixers dettó ugyanazt átélhette, végig szoros meccs, de betudták húzni, mi azért volt mikor mentünk 10+al, de Garnetten kívül mindenki elég "gyenge" volt önmagához képest legalábbis, de betudtuk húzni.

Úgyhogy Szombaton érkezik a Philadelphia 76ers Bostonba és kezdődhet a második kör, yeah :D

Philly thriller:
http://www.youtube.com/watch?v=bpje2YSK ... re=g-all-u
Grat a Sixersnek akármi van 2003 óta most nyertek először PO szériát.
És 8ikként kiejtették az elsőt.
Doug Collins:
http://www.youtube.com/watch?v=JSGa6l9QHS4
"I'm a Sixer for life...."

Bullsnál meg Watson...Vezetnek kirohanhatna a sarokba, megvárva míg faultolják, erre lepasszolta Asiknak, aki egy pocsék büntetőző....78-75re ment a Bulls 20 mp-el a vége előtt, s innen sikerült elbukni.

A Nuggets meg jól elverte a Lakerst, így Game 7 Los Angelesben, utoljára 3-1ről éppen a Lakers kapott ki a Sunstól 2006ban, de akkor a 7ik meccs Phoenixben volt.És ez mindössze 8 csapatnak sikerült, hogy fordított 1-3ról.Kb 80%ban nyernek a hazaik mindent eldöntő 7ik meccsen, de most már hiszek abban a 20%ban :D
Lets go DENVER!!!!!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.10. 23:18:13

:mrgreen:

Kép
Bob_Marley írta: Ezt kirakom aláírásnak :D Game mint Spurs és Celtics ellenes, bevallja, hogy megtért :lol:

Utcsó képen meg jól látszik, miért választottam be CP3-t fantasyban, csak jussanak is sokáig.Jelenleg Rondoval ketten együtt a 2 legjobb egészséges és jó csapatban is játszó irányító. :)

Elkezdődött a SPORT TV-ben is a közvetítés sorozat, nem rég néztem meg félszemmel a Nuggets-Lakerst, hajnalban már a végét láttam, de most így egészben is elmondható, ez a McGee gyerek iszonyat.Komolyan idegesítő, hogy ilyen fizikai adottságok mellett, illetve potenciállal fejben nem elég.Megint lehozott egy monster meccset, blokkok, odaugrások minden labdára, nagy zsákok, megetetés, minden volt.Fáj az ember szíve de komolyan, hogy elpazarolja ezt a tehetséget.
Nem tehetek róla, ez az Atlanta nagyon nem szimpatikus nekem, ugyanazt a nulla játékot nyomják már évek óta, egyszerűen nem tudok nekik szurkolni :)

Egészségest meg pont jókor írtad, CP3 most szedett össze egy ágyéksérülést, kérdéses a játéka a következő meccsen. Bár tuti, hogy összedrótozzák.

McGee-nek nagyon jót tett, hogy elcserélték Washington-ból, szerintem a Denver-ben összekapja magát, legrosszabb esetben is egy 10/10-re képes lehet jövőre. Meg a sok hülyesége ellenére már szurkolok neki, mert hiába egy idióta, szimpatikus srácnak tűnik.

NBA.com-ról:
Bryant (stomach illness) misses shootaround.

Lakers guard Kobe Bryant missed Thursday morning’s shootaround ahead of Game 6 with gastroenteritis. His status will be updated 90 minutes before gametime.

Laker Coach Mike Brown on Kobe's illness: "If I were a betting guy, which I'm not, I would probably bet that he would play..."

Szerk.: Harden a legjobb 6. ember, teljesen megérdemelten.

KD 2012 season mix:
http://www.youtube.com/watch?v=C8X8a2tLdmU
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.10. 09:24:14

messideco írta:NHL:

Keleti főcsoportdöntő:
New Jersey Devils - Washington Capitals/New York Rangers

Nyugati főcsoportdöntő:
Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings

Hajrá Capitals!!
Ovechkinnek kijárna egy Stanley-kupa,de végülis ha kiesnek,akkor repülhetne európába a vb-re,az pedig a szbornaja-nak nagy erősítés...
Áh,nehéz megítélni melyik a jobb,de VB-t már nyert,úgyhogy nyerje meg inkább az NHL-t 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2012.05.10. 09:13:06

NHL:

Keleti főcsoportdöntő:
New Jersey Devils - Washington Capitals/New York Rangers

Nyugati főcsoportdöntő:
Phoenix Coyotes - Los Angeles Kings

A tavalyi főcsoportdöntősük közül (Tampa Bay, Boston, Vancouver, San Jose) egyik sincs ott.
NHL, én így szeretlek! Hajrá Devils!
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.10. 08:46:57

Bejött a tippem, 4-1-gyel átléptünk a Knicksen :) Nem nagyon volt kérdés, az az 1 győzelem is főleg Wade borzasztó büntetőzésének, illetve az utolsó playnél elejtett labdájának köszönhető. Jöhet a Pacers, akik bár gyengébb csapat, a palánk alatt talán jobbak, és ez nekünk nagyon rossz. Nem számítok sima meccsekre, de nyilván mi vagyunk az esélyesek. James-Wade eddig jó a PO-ban, ezt kellene tartani, a kiegészítőink lehetnének stabilabbak, de egyelőre elég volt ennyi. Bosh is hoz egy erős közepest, és a többi magasunk sem vallott még szégyent, na de majd az Indiana ellen jobban próbára lesznek téve...

Memphis szépített, de nagyon nehéz lesz nekik, szerintem lehetetlen. Eddig ez volt az egyetlen sima meccs, az összes többi végig szoros, OT, minden volt, a Clippers jött ki belőle jobban, viszont még mindig van 2 lövése Pauléknak, nem hiszem, hogy el tudják rontani.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.10. 00:28:35

Én nem szólok hozzá semmit a történtekhez, csak ezt a képet rakom be:
Kép
Poor Toney, poor Toney...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.09. 19:51:50

Game90 írta:
Csak az összefoglalót láttam, de Rondo miért nem passzolta le a végén? Volt annyi idő, hogy PP elkérje a labdát, egy utolsó dobást azért nem bíznék Rajon-ra. De a Boston helyében nem izgulnék, hiába van Horford, a következő meccset behúzzák, még én is a Celtics-nek szurkolok :)
Ezt kirakom aláírásnak :D Game mint Spurs és Celtics ellenes, bevallja, hogy megtért :lol:
Elcsesztük, Rondot elvitte a hév, mégiscsak megszerezte a zsugát.KG-re ment volna a figura, pick and pop gyanánt, csak Josh Smith leleste, s ott maradt Garnettel, így beszorult a sarokba.Rohadt kár érte, mert kellene a pihenő miután mindenki kisebb-nagyobb sérüléssel küzd :D
Game90 írta: Rondo kicsit ideges:
http://www.youtube.com/watch?v=TWk7pKk9m4o
Erről írtam múltkor, ő ilyen utálja a sajtót, utálja ha filmezik, nem szeret középpontban lenni.Igaza volt Barkleynek leadott egy interjút ott vége, francnak kell még a WC-re is követni....

Utcsó képen meg jól látszik, miért választottam be CP3-t fantasyban, csak jussanak is sokáig.Jelenleg Rondoval ketten együtt a 2 legjobb egészséges és jó csapatban is játszó irányító. :) Irving se rossz, s tudtuke ddig is, de azért ebben a kis táblázatban vannak érdekességek :D Pl Faried neve, ami kifejezetten üdítő látni, illetve Bynum neve is megjelenik, miközben Bryanté meg nem :D

Év elején nem igazán hittem a Clippersben, s továbbra sem látok bennük sokat, meg Griffintől se esek hasra (bezzeg ő minden kontakttól :D)
De Paul egy hihetetlenül szerethető figura, s amilyen intelligenciája van ehhez a játékhoz lenyűgöző.

Elkezdődött a SPORT TV-ben is a közvetítés sorozat, nem rég néztem meg félszemmel a Nuggets-Lakerst, hajnalban már a végét láttam, de most így egészben is elmondható, ez a McGee gyerek iszonyat.Komolyan idegesítő, hogy ilyen fizikai adottságok mellett, illetve potenciállal fejben nem elég.Megint lehozott egy monster meccset, blokkok, odaugrások minden labdára, nagy zsákok, megetetés, minden volt.Fáj az ember szíve de komolyan, hogy elpazarolja ezt a tehetséget.

Denver feljött 3-2re de majdnem elcseszték végét, illetve mindenhonnan bedobta a Lakers a triplát, de ez sem volt elég -15ről nem tudtak feljönni az utolsó negyedben.Előző meccset is a véghajrában rontották el, sajnos egy igazi nagy vezér kellene, mert utolsó pillanatokra összecsuklik mindenki, s nincs ki pontot dobjon a Nuggetsnél.

Mégegyszer :
http://www.youtube.com/watch?v=NsUCN4QNn1g
Jó lesz ez a 6ik meccs Philadelphiában, kellően utálják már egymást a fiúk, egyik oldalon Turner a nagy kedvenc másikon Gibson :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.09. 19:30:45

Csak az összefoglalót láttam, de Rondo miért nem passzolta le a végén? Volt annyi idő, hogy PP elkérje a labdát, egy utolsó dobást azért nem bíznék Rajon-ra. De a Boston helyében nem izgulnék, hiába van Horford, a következő meccset behúzzák, még én is a Celtics-nek szurkolok :)

Rondo kicsit ideges:
http://www.youtube.com/watch?v=TWk7pKk9m4o

LAL ezt szándékosan csinálja? Mert így Artest az összes meccsen játszhat az OKC ellen :D

:? :
http://sportgeza.hu/sport/2012/05/09/11 ... odbe_ment/

Annak ellenére, hogy a kosárlabdázok átlagosan 5,1 millió dollárt, a futballisták pedig 1,9 millió dollárt keresnek évente, a játékosok nem kevesebb mint 60–80 százaléka jelent csődöt öt évvel a visszavonulása után.

Erre mit lehet mondani? :roll:

Antoine Walker és Iverson is elszórakozott már 100+ milliót... Na, utánanéztem, Walker-nek 108 millió, Iverson-nak 154 millió volt az NBA-s fizetése + ehhez még hozzájönnek a több milliós szponzorpénzek is, például AI-nak elég komoly szerződése volt a Reebok-kal.
Bob_Marley írta: Butler X akta én nem olvastam utána bíztam benne te majd megválaszolod, de látom nem :D Kénytelen leszek elolvasni, hogy mi a fenét keres ő a pályán :D

Úgy néz ki főleg ezzel a vigyorral mint valami 8ik kerültei strici :lol:
De ez az ing :mrgreen:
Annyit tudok, hogy ebben játszik:

Kép

0:57-től 1:56-ig :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=DHTGwRQpYrs

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.05.09. 19:56:01-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.09. 11:50:09

Megnéztem Bob, a filmet amit ajánlottál! Sajnos most dögrováson vagyok szal van időm ilyenekre... :(

Nos nekem valahogy nem jött át... Értem a mondanivalóját meg minden, de kevés benne a kosár... :S Egyébként abszolúte nem állítom, hogy rossz. Egyszerűen másra számítottam! A fater meg kifejezetten nem szimpatikus benne... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.09. 02:10:01

Szerencsét hoz, ha ide írom mi a szitu :D Eddig zsinór hármat hoztunk ha felkeltem :D Mondjuk TNT babonám van, ha náluk van a meccs nem nyerünk :D Ráadásul a pálya melletti csinos riporter hölgy volt az első meccsen amikor kikaptunk... Na ennyi elég pozitív előrejelzésnek :D

Na akkor GAME 5, nehéz meccsre számítok, de LETS GO CELTICS
Stadion fele zöldben :mrgreen: Több a Celtics 5ös mez mint a Hawks 5ös :lol:

Kezdők klasszikus:
Rondo-Bradley-PP-Bass-KG kontra Teague-Johnson-Williams-Smith-Horford

1.negyed
Ugyanott folytatjuk mint vasárnap, remek védekezés kiharcoltunk 3 eladott labdát, elől PP zsákolt is meg tripla tőle, Bass agresszív 11-3 ide 4 perc alatt.
Na megakadtunk, PP továbbra is nagyon jó, de Rondo tiszta ziccerből is lepasszolta, s lett belőle egy eladott labda, és tempói se jönnek most 1/5 a mezőnymutatója :?
15-11 ide a Hawksnak van már 5 támadópattanója, ezekre kellene figyelni, mert a védekezés megint nagyon jó, 25%al dobnak, s midnenen ott vagyunk, csak hát a pattanó :D
Smith második tiszta zsákolását hagyja ki a szériában :D
Kevin Harlan sziporkázik, folyamatban mennek a poénok :D Elkezdett franciául beszélni miután Pietrust leütközte Dampier :D
KG!!!!!!!!!! előbb tökéletes védekezés Smithen, majd buzzer beater tőle, ráadásul 3as 22-15 a vége, ilyen intenzív védekezés mellett, a Hawks nagyon szenved, a leindításokra kell figyelni, 5-5 ellen "elcsalunk" 10-15 mp-et az időből amíg elpattogtatnak a 3ason túl.Jók a besegítések is, meg a forgások.Josh Smith 0/7 az egész Atlanta 6/21 és 6 eladott labdájuk volt, REMEK KEZDÉS tőlünk.

2.negyed

Bass öltözőbe ment, Hollins van helyette most KG-vel fent.És nagyon energikus, jól szállt be, támadópati tőle, fault kiharcolások.Dooling a másik, hármas tőle és leblokkolta Hinrichot :D
PP tédei nem százasok sajnos, open helyzetek hagyott ki...Támadásban is szépen jár a labda, tiszta helyzetek vannak, de kihagyjuk őket.28-20 most kellene kicsit rákapcsolni még, s megtörni őket.
Közben a Magic vezet Indianaban 3 negyed után.
Na Bass a pályán, KG-t meg már triplázzák :D
Na átvettük az Atlantától a nem dobunk be semmit stílust.....Mindkét csapat szenved a dobásokkal. (Szokásos Atlanta elleni szutyok meccs :D)
Két Marvin Williams tripla és már csak 1 az előny.És ezen kívül Johnson is meg Teague 10 mp-vel a negyed vége előtt is bedobott egy triplát.
De mi megint dobtunk egy buzzer beater tríííít :D Ezúttal Rondo, aki jó gyenge ma sajnos.
40-40 a szünet, itt a második negyedben nagyon megálltunk, gyenge támadójáték, s benyeltük a triplákat....Bass a legjobb pontdobónk 10 ponttal :D PP jól kezdett, de azóta halvány s eladott labdákban is utolértük az Atlantát :?
Rondo 5 pont 2 pattanó és csupán 2 assist, s emellett 3 eladott labda.
A meccs pedig jól indult, s kicsit jól is jött a szünet, nagy futásban volt a Hawks, pedig vezettünk 10el is.
Második félidő elejét megint meg kell nyomni, jó lenne ezt ma lezárni, ráadásul az Atlanta eléggé szenved szerencsére nem jár náluk eléggé a labda, könnyebben védekezünk.4szer voltak csak büntetőzni is :shock:

Pacers megverte a Magicet 36-16ra nyerték az utolsó negyedet :shock:

3ik negyed
Nagyon harapósan jött ki az Atlanta 56-52 oda KG aki most nálunk viszi a társaságot, s Rondo is kezd éledezni,de a Hawks pörgősen játszik támadásban, s persze szerzik a támadó pattanókat is, nem nagyon tudunk most kivédekezni egy támadást se.
Houston we have a problem ......-11 támadásban teljes apátia kezd kialakulni, védekezésben meg mióta lement KG, nagyon nincs összhang :? El mehet most ezen a ponton sajnos a meccs :? Horford vitézkedik most nagyon ebben a negyedben már dupla-duplánál....
KG visszajött, PP leült fáj az a térd sajnos, jött helyette Pietrus.
Kis szépségtapasz óriási Rondo-Hollins alley oop :D
És ez egy kis momentum, Rondo óriási putback majd labdaszerzés és egy tempó már csak -6
Ez az :twisted: 10:0ás futással zártuk a negyedet 66-64 a vége oda, Rondo megindult gyors 6 pont tőle assistok.És megint a negyed végén dobtuk egy kosarat ezúttal Pietrus egy kettest.
Muszáj a mait megnyerni kell a pihenő, főleg PP térdének, de sorolhatnám a sérüléseket Allentől Bradleyn keresztül Pietrusig :D

4ik negyed
RONDO TIME :D Vezetünk megint
Na PP visszajön első 8 percben 9 pont tőle, azóta 20 percet játszva 2, fáj a térde :?
Megint 3al megy a Hawks, GYORS INDÍTÁS pontok megint amivel feljöttek :twisted:
83-76 oda PP mióta visszajött megint kezdünk meghalni, nem kellene őt ma erőltetni, még a végén még jobban lesérül :(
4:18 hátra le kellene ma zárni a párharcot!De -7ről már nem nagyon hibázhatunk a mai meccsen.
DOC ezért imádlak a legnagyobb edző, időt kértünk másfél perc alatt 3 tökéletes támadás figura, s mellett 2 labdaszerzés egy kivédekezett akció.2:39 hátra egyenlő 83-83, NYERJÜK MEG!!!!!!!!!!
Horford 2 duplájával megint -4 :twisted:

PP tripla majd kivédekezzük, PP kezében ott a tiszta erre homály...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 10 mp hátra 87-86 oda :( Atlantánál a labda

Ilyen nincs....Nincs időkérésünk, Rondo megtudja szerezni az oldalbedobást miénk a labda támadhatunk 10 mp hátra, felviszi, de nem passzolja le, be viszi a sarokba, majd eladja, vége....87-86 nyert a Hawks 3-2.......

Kép

Bostonban be kell húzni!!!Horford volt a Hawks legjobbja, ennyi kihagyás után ez azért nem semmi volt tőle.Smith iparkodott ketten 8 támadót szedtek az egész Atlanta meg 13at.Johnson visszafogott volt, de a kezdők közül mindenki 10+al zárt.
Nálunk Rondo a második összekapta magát, PP jól kezdett, de nem bírta a mait sajnos, KG várhatót hozott, Allen is, Bass jól kezdett meg 15/15 a büntetőről eddig a szériában, de hozott egy -22őt ami figyelembe véve, hogy 1 ponttal kaptunk ki, eléggé mutatja, hogy magasságbeli gondjaink azért vannak, főleg hogy Horford visszajött...

Közben Brand meg Gibson kakaskodott egyet Chicagoban
http://www.youtube.com/watch?v=4xsNeQgBNkg
Playoff :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.08. 21:14:10

találtam egy tök jó oldalt, mind a 4 major sportág játékosainak meg lehet nézni milyen szerződése van/volt, mennyit keresett, hol, mikor, stb

spotrac.com

elképesztő számok halmaza :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.08. 21:14:04

Game90 írta: CP3 egyszerűen kegyetlen, az egyik legjobb closer a ligában. Memphis-t is sajnálom, az ilyen szoros vereségek nagyon kellemetlenek lehetnek. De Butler hogy a fenébe játszik törött kézzel? :)
Butler X akta én nem olvastam utána bíztam benne te majd megválaszolod, de látom nem :D Kénytelen leszek elolvasni, hogy mi a fenét keres ő a pályán :D

Megnéztem az elejét, Hollins időkérésnél, oltári volt, kérdezték miért nem megy a CP3 elleni védekezés? Erre ő, remek játékos, mindig megtalálja a helyeket, s remek flop játékos :mrgreen:
FLOP CITY :D
Game90 írta: Durva:
Knicks announce MRI revealed partial tear of patella tendon and complete tears of ACL and MCL for Baron Davis. Out 12 months.

Szerintem ebből nem lesz már visszatérés :? Ha jól emlékszem, akkor Ordog-nek nagy kedvence B-Diddy.
Én is sajnálom őt nagyon s ebből szerintem is itt a vége...., az igazi SZAKÁLL viszont ő :D
Game90 írta: Perkins is megsérült, 10-14 napot is kihagyhat, így azért nem lesz könnyű dolguk Bynum ellen.
Élesedik az a párharc, s ne felejtsük jön vissza a Shaolin kolostorból MR Világbéke is.
Game90 írta: Nick Young-ra nincsenek szavak, ilyen ruhában elmenni egy sajtótájékoztatóra, epic :lol:
Úgy néz ki főleg ezzel a vigyorral mint valami 8ik kerültei strici :lol:
De ez az ing :mrgreen:

Kíváncsiságból rákerestem, s találtam egy ilyet:
http://bleacherreport.com/articles/5949 ... in-the-nba
Kobe oltári, de DeShawn Stevenson magnóval a vállán :lol:

Ui: Ma tovább kellene jutni, LETS GO CELTICS :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.08. 21:15:30-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.08. 20:12:52

Game90 írta: Durva:
Knicks announce MRI revealed partial tear of patella tendon and complete tears of ACL and MCL for Baron Davis. Out 12 months.

Szerintem ebből nem lesz már visszatérés :?
Biztos lehetsz benne, hogy neki ennyi volt az NBA-s karrier. Rengeteget küzdött a hátával, én féltem is amikor végül leszerződtettük. Elég sokat kellett várni amíg be tudott állni és sajnos nem nagyon tudta felvenni a ritmust. Már messze nem az a Baron aki ontotta az asistokat és a pontokat.

Sajnálom... :( De benne volt a pakliban...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.08. 18:41:01

Remélem ez megvan:
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.08. 16:51:36

CP3 egyszerűen kegyetlen, az egyik legjobb closer a ligában. Memphis-t is sajnálom, az ilyen szoros vereségek nagyon kellemetlenek lehetnek. De Butler hogy a fenébe játszik törött kézzel? :)

De azért tud ilyet is:

Kép

Durva:

Szerintem ebből nem lesz már visszatérés :? Ha jól emlékszem, akkor Ordog-nek nagy kedvence B-Diddy.

Perkins is megsérült, 10-14 napot is kihagyhat, így azért nem lesz könnyű dolguk Bynum ellen.

Nick Young-ra nincsenek szavak, ilyen ruhában elmenni egy sajtótájékoztatóra, epic :lol:

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.08. 07:21:21

Elkaptam a Clippers-Grizzlies 4ik negyedét :D
Ment már 10el is a Clippers köszönhetően a cseréknek, most már csak 3 az előny 2:59 hátra (nagy futásban a macik), Griffin 5 faulttal, de 26 pontnál, Butler meg 14 (ő továbbra is hogy játszhat? :D) CP3 megint óriási, tripla-dupla közelében.Túloldalt Gay elég off, most a negyedikben próbálja utolérni magát Marc Gasol 4-4-2, nagyon karcsú, kicsi Conley tartja a Memphist.
Szokásos kemény izgalmas utolsó percek lesznek még itt :D

1:05 Griffin rácsapta Randolphra a labdát, marad a Clippersnél 85-83 az előnyük.
Second chance points 18-0 a maciknak :shock: És így vezet a Clippers......
Allen mekkorát védekezett, huh de hiányzik ő Bostonból :D Labda a Memphisnél.
Erre Kenyon Martin védekezik egy óriásit, s kiharcol egy jump ball-t :D Megnyeri Gay-jel szemben de kipattan, marad a maciknál.
Gay bevágja 35 mp hátra 85-85 áááá mennem kell lassan dolgozni, nehogy OT legyen, mert nem látom :D 11-1es futásban a Grizz.Gay itt a végén dobál rendesen, előtte nagyon gyenge volt.

Szokásos CP3, elindul keresztbeütés, Allen megverve, ziccer és van még vissza 26.9 lesz még a Clippsnél a labda :D és mennek kettővel.

Randolphon fault 2 dobás.És bent van mindkettő 20,4 hátra CP3 rajtad a világ szeme.Nagyon jó döntés volt Allent rárakni Paulra, itt a végén is gyakorlatilag már a bedobást is nagy nehézségek árán tudták végrehajtani, aztán TA a félpályáig terelte vissza Pault, majd beduplázták, OT :D

Szomszéd örülni fog, hangerő felvéve, hogy halljam zuhanyzás közben :D LETS GO CLIPPS

Na 2:42 hátra, Dick Stockton üvölt, hogy Griffin go to the basket ....and one :D 95-89
Grffin kipontozódott 30pont 5 pati 7 assist
Conley+Gay már csak 2

Paul nem normális...ISTEN 8 pont tőle a hosszabbításban megint +6

Labdaszerzés Conley 2es majd fault 99-97 és van hátra 8.1 ....Del Negro ez megint mi????Időt kér, mielőtt bedobnák a labdát oldalról :D Ok lehet figurát felírni, de úgyis odafognak csapni ennyivel a vége előtt, de így hogy esélyt sem adtak maguknak bedobni, s ellőnek egy időt...Mondjuk előtte is gond volt az oldalbedobással, szóval lehet hogy mégis zseni az ember :D
Visszavonom jól csinálta, mert behozta a jó büntetőzőit, szegény annyira nem szeretem, hogy ha jót húz azt se veszem észre :D

Na Mo Williamset faultolják, bent vannak +4 és már csak 7,2 hátra innen nem lehet elveszteni 3-1 lesz.

És vége nyert a Clippers, én meg elkések :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.07. 19:58:34

Köszönöm mindenki észrevételét, véleményét. 8) Érdekesek voltak és sajnos megerősödött benne az a félelem, ami bennem volt. Amare cserélhetetlen.

Egyébként ezzel szinte teljesen tisztában voltam DE kérdem én?! Az NYK vezetői hogy a túróba tudtak ilyen előnytelen szerződést kínálni neki? Abszolúte nem érdemli meg azt a pénzmennyiséget, amit megkeres. Nem gondoltak arra, hogy mi lesz ha... :roll: :?:

PCsabi
aka Game90

2012.05.07. 17:32:54

Legend:
http://www.youtube.com/watch?v=wxXGGCd9Msc
Troll :mrgreen:

Heat vereség belefért, Melo god-mode, Amare előtt meg le a kalappal! Wade 4/11 büntető elég ciki, még Griffin és Rondo is jobban dobja őket. Miami kispad meg egyszerűen nem tud folyamatosan egy jó közepes teljesítményt hozni, így azért nehéz lesz, ha összekerülnek a Boston-nal, akkor szerintem nagyon megfognak szenvedni.

@neobarca: Amare-val csak 1 hatalmas probléma van, hogy cserélhetetlen :D Szinte senkinek sem kéne egy 20 milliós, sérülékeny, biztosítás nélküli játékos még 3 (?) évig, miközben a komoly csapatok jól állnak PF-ben. Szóval akármennyire is nem illenek össze Melo-val, szerintem jövőre is megpróbálják együtt, Woodson-nal (én megadnám neki az esélyt, azért összekapta a csapatot, bár ha elérhető egy jobb edző, akkor könnyes szemmel, de elküldeném őt), egy egészséges Lin-nel. Ja, ha már Lin, neki nyáron sokat kell dolgoznia, hogy labdabiztosabb legyen, komolyabb csapatok ellen nem fér bele, hogy 6-7 TO körül átlagoljon.

Baron-nal és Bibby-vel szerintem nem hosszabbítanak, JR-nak valaki úgyis beajánl egy nagyobb szerződést, de a Jeffries - Novak - Lin - Fields négyest megtartanám.
neobarca írta:Összegezve, én idén rámennék egy Amare-Douglas pakk elpasszolására. Hoznék egy valamire való PF-et 2-3 fiatal tehetséget és 1 csereirányítót Lin mellé. Valami jó edző, és kész a csapat. PO-t talán nem nyernénk első évben, de ha össze lehetne szoktatni őket, talán nem söprűn kellene távoznunk az első körben.
Amare - Douglas pakk még a Körmendnek sem kéne :mrgreen:

2-3 fiatal tehetséget hogy akarsz hozni? :)

Már csak az hiányzott volna, hogy összeverekedjenek :D :

Kép

Beteg... :lol:

Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.07. 17:30:56

Remélem a Cavsé lesz idén ismét az 1/1 és nekiállhatunk építkezni az Irving-Davis duóra. Jelenleg van egy Irwing-Luke Captain-Casspi-Thompson-Varejao 5ösünk,emellé a drafton szerzett játékos aki remélem Davis lesz,ám ha nem miénk az 1/1 akkor Beal vay MKG (Drummond és Robinson még véletlenül se jöjjön errefelé.,aztán a Hornets és a LA pickből jó lenne Doron Lamb és Terence Jones.

Geevel is lehetne hosszabbítania lejárók közül,valamint Samuelsel.

FA piacról meg bepróbálkozhatnánk Mayonál,8 millióért még vállalható is lenne.

Felébredtem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balinteer 2012.05.07. 17:32:58-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.07. 17:13:13

neobarca, rövid leszek, s lehet kicsit nyersen fogok fogalmazni :D
De leírom az én véleményemet is, bár sok újat nem fogok mondani kamaj, Tocy leírta.
neobarca írta:
Nyári teendők NYK neobarca szerint: :D

Hozni kéne egy normális edzőt végre első körben.
Egyedül Phil Jackson aki nagyon nagy előrelépést jelentene, jelenleg hirtelen más szabad edzőt én nem tudok.Még Sloan de neki már Utahban is kezdett elege lenni a sztárok nyavalygásaiból itt kapna egy Melo-Soudamire duót :D

Játékosok kapcsán először nézzük ezt:
http://hoopshype.com/salaries/new_york.htm
neobarca írta: Nálam stabil: Melo, Chandler, Fields, Lin, Shumpert, Jeffries, Jordan.
Na kezdődnek a gondok Fields-Lin-Jeffries korlátlan vagy korlátozott szabadügynökök lesznek.Mindhármat szerintem megtartjátok de Lin szerintem 4-5 millióért lehet pl csak megtartani.

Na a többi résszel is egyet értek Bibby-Davis stbkel.JR Smith-nek játékos opciója van, ha mákotok van lehívja és marad :lol:
Novak elfér a padon, s én Harrellson-t sem küldeném el.2ik körös draftolt játékos, kiegészítőnek teljesen rendben van.

Na de amik fontos kérdések, STAT-Douglas.Azért soha ne felejtsük el nem foci, itt lehet írni erősítést, de ahhoz hogy erősödj valahol gyengülnöd kell :D Nem csak annyi, hogy kellene egy balhátvéd, akkor nézzük ki van a piacon.
Stoudemire CSERÉLHETETLEN, csak akkor tudjátok lepasszolni ha fegyvert fogtok valamelyik GM fejéhez :D Rohadt nagy a szerződése, idős ráadásul volt nem egy sérülése, s biztosítási gondok is vannak vele.
Illetve tele lesz magassal a draft, így még kevésbé kell bárkinek is.

Douglas meg azzal hogy nem játszott idén semmilyen értéket nem képvisel.

Érdekes lesz valóban az offseason NY-ban is, de a mozgástér elég kicsi a Chandler-Melo-Stoudamire trió elvisz 50+ milliót.

Hirtelen ennyit tudok hozzáfűzni :D De a Knicks topikban az nba1.hu-n biztos jobban ismerik a csapat belső opcióit, lehetőségeit.

Tegnapról Chandler blokk:
http://www.youtube.com/watch?v=bIn-h38P ... re=g-all-u

És azért van amire Kanye West meg Ben Stiller sem panaszkodik NY-ban:
Kép

Philly meccsen volt egy szurkoló aki ment a sporival az oldalvonal mellett és anyázott :D
Na de ilyet én még életemben nem láttam a nő lazán besétált:
http://www.youtube.com/watch?v=RhqXQX73 ... r_embedded
Sírok a röhögéstől :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése