Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eh.. Nekem azért nem tetszett, mert a Victoria szál az visszalépés a sztoriban, mivel nem ő lesz az asszony, ezért csak fölösleges köröket fog futni vele a sztoriszál.. A Barney Robin dolog is fura nekem, nem szeretem őket együtt valamiért.. Szóval nem repestem az örömtől.. De ettől függetlenül várom a következő évadot is ugyan úgy, szerintem ez a 7. is jól sikerült.LM10 írta:
A HYMYM neken nagyon tetszett. Elég laposan indult a 7. évad, de a végére nagyon belendült a vége ütöttVárom a 8. évadot
Szerintem a farmon lakó 2 árvát égette szénné. Amúgy fura volt nekem a vége, olyan érdekes, majdnem meglepett fejet vágott Theon amikor meglátta a csonkított égetett hullákat.. Nem tudtam ezt hova tenni.miihii írta:Trónok harca 2×07
Ez a kis Khalessi lányka amilyen szimpi volt az első évadban,annyira kezd irritáló lenni a másodikra.Vhogy fura ez az arrogáns anyatigris szerep,cseppet idegesítő az arcoskodása. Azt nem vágom,h a végén Theon kiket égetett szénné?Mert gondolom nem a kis srácékat. A jó öreg Havas meg inkább dugintotta volna meg a vörösbegyet,várható volt,h csapdába fog futni,előtte még lett volna egy jó köreKíváncsian várom,h mi fog kisülni belőle,mert gondolom nem fogják csak úgy ubmukkfukk leírni.
A HYMYM neken nagyon tetszett. Elég laposan indult a 7. évad, de a végére nagyon belendült a vége ütöttmessideco írta:Na, BBT és HYMYM évadzárók megvoltak. Vélemények róluk?
A Community és a Mad men tűrhető?
ment a püsjd írta:Akit érdekel az Awake s01e07hez magyar felirat, az dobjon nekem egy PÜ-t!
Fogadjunk?visca el barca írta:kizárt. 1000% h szeptemberben lesz az évadnyitó.maister6000cm3 írta:Jó hír Dexter fanoknak: május 23.-án kezdik a 7. évadot
ha volt már a hír akkor sorry
Mármint forgatni?maister6000cm3 írta:Jó hír Dexter fanoknak: május 23.-án kezdik a 7. évadot
kizárt. 1000% h szeptemberben lesz az évadnyitó.maister6000cm3 írta:Jó hír Dexter fanoknak: május 23.-án kezdik a 7. évadot
Már, hogy folytatódna májusban, ha valamikor márciusban lett vége? Majd október környékén várd a 3. évadot.neobarca írta: Más: Valaki tudja, hogy a The Walkind Dead milye folytatódik? Május elejét ígérték, de az más elmúlt...![]()
ozsimiki írta:sjd, Csababarca!
ezt kb 20 napja írtam:
Hol tartasz?barcadome írta:Pár hónapja olvastam, hogy ajánljátok a Dextert.Utána nemsokkal már le is töltöttem, aztán elfelejtődött. Hétfőn eszembejutott, unatkoztam is, ugyhogy elkezdtem nézni... bitang szinten függő lettemhatalmas sorozat!
![]()
Te pedig valószínűleg nem sok Vámpírnaplókat láttál, ha a "retek" jelzővel illeted.. ha meg mégis.. akkor inkább meg sem szólaltam.Charlie írta:Nem sok Született Feleségeket láttál, ha a vámpíros retekkel hasonlítod.
C.
ozsimiki írta: voltam jó pár sorozattal úgy,h csak akkor kezdtem el,amikor már szinte vége is az egésznek, hát most nagyon örülök,h elkezdtem úgy 1,5 hónapja az elejéről a Született Feleségeket...
hát valami eszméletlenül zseniálisazért nem néztem eddig,mert azt hittem, vmi gagyi csajos cucc, ilyen délutáni sorozat tévés szappanopera szint,de koránt sem.
Humor, a legváratlanabb pillanatokban még is Drámai, fantasztikusan megírt,és megrendezett cucc az egész. Nem csoda,hogy már az 5.évad felénél tartok, aki eddig nem látta,nézte, kezdje el az első évadtól. Magon fent van természetesen. Elvileg idén lett vége az egésznek, 8 évados, magyar tévében még nem volt azt hiszem a sorozat záró rész, 8.évad közepénél tarthatnak. Amire odaérek, már vége lesz/jah mert szinkronosan nézem, de szerintem nagyon jó itt is a szinkron/
ozsimiki írta:A Született Feleségek-hez hasonló sorozatot tudtok ajánlani?
Jah