öhm...Bestbarca írta:Amúgy azért mert az idei szezon azon ment el,hogy hátul nem voltunk meg...Játékunk volt,az megvolt,igaz nem rúgtuk be,de nem ezen múlt,hanem hogy benyaltuk a kontrákat rendre...Meghát egy fix kezdőnk minuszos,plusz Puyol is nagy kérdőjel,ha minden okés lesz akkor is max fél szezont bír már csak sztem...zola8787 írta:Nem tudom miért kellene szerintetek ennyi védő. Abidal elég valószínű, hogy már nem lesz, így kell 1 bal védő és ennyi.
A csatárkérdés sokkal fontosabb !!! Azt gondolom még mindig, hogy legalább 2 támadó kell és nem a B-ből Dongou meg Delföúúúúúúú vagy ki, hanem már rutinnal rendelkező, elismert csatár. Tello-val meg Cuenca-val nem lehet elkezdeni 1 szezont...
Hát per pillanat nincs fix balbekkünk,Adriano hát megoldja,de ha védekezésről van szó,nem elsőcsapatos...Középen Puyolt nemsokára műtik plusz öreg,fene tudja mikor lesz újra,és milyen minőségben,de az fix hatalmas játékos, karakter,szal ha vki akkor ő felépül,és ott lesz,de nem fog gyorsulni már...Mascherano vészmegoldásként védő csak,bár tény,jó ott is nagyon...De ha belegondolunk:
-Alves okés...Helyett Montoya okés
-Középen Pique Mascherano(vegyük most ide)
Puyol már kérdőjel,és ennyi...2 posztra van 2 fix játékosunk,meg egy bizonytalan mikor hogy lesz...Azért ez elég kevés...
-Adriano balon,és ennyi...Oda is kell vki,mint írtad...
A klubb politikája amúgy is az évek óta,hogy legyen minden posztra 2 ember...És kell is,mivel 3 poszton kell helytállni...
Csatároknál azért nem annyira vészes a helyzet mint hátul...Bár nem szeretem,ha így van,de tény Cesc,Ini is jászhat elől,kisebb meccseken elmegy...
-Messi,Alexis fix...Villa ha marad akkor szintén,nem fogják lelátóra ületetni az is fix...Megvan a kezdő...
-Cuenca jól mutatakozott be,nem fogják eladni ez is fix...
-Pedro Affelayal ha marad,akkor meg is vagyunk...
Ha vmelyik megy akkro kell vki,és sztem így is lesz...Ha netán mind2 távozna,olvastam már ilyet is akkor tény 2 ember kell,de kiegészítő ember,mert Alexis-Messi-Villa tuti kezdő...Padra meg nem kell és nem is fogunk hatalmas nevet venni 7. támadónak...Azért nem manager ez...
alves/montoya
piqué/mascherano
Puyol/muniesa vagy fontas,sergi(akár)
Adriano/puyol,montoya,muniesa is eljátssza adott esetben.
csatárok:
Alexis,Villa,Afellay,Pedro,Messi,Tello,Cuenca...
"vegyunk csatárt!!! sőt ketőtt!!"
srácok kapjatok már a fejekhez...minek???
védőt vegyünk??van egy csomo fiatal minek vegyunk akárkit is padra??
ilyet irtok hogy azért nem nyertünk bl-t meg bajnokságot mert hátul nem voltunk meg????
ne haragudj hogy bele kötök de láttál ebbe az idényben barca meccset?
3 védővel álltak fel...
valószínű jövőre is 3 védő lessz...és akkor minek vegyunk védőt??
a véleményem az
-Hogy biztosan igazol a barca...lehet védőt is...vagy csatárt...nem tudni!
de ne írjunk már ide olyan "okosságokat" hogy "nem voltunk meg hátul....kell védő...nincs csatár"stb...
ebbe az idényben semmi baj nem volt mindenkit lefociztunk,többnyire a gólokat ugyan kontrábol kaptunk mert:
-nem felyeztük be a támadásokat vagyis nem lőttünk kapura,nem volt szabálytalanság ha elvesztettük a labdát és látszólag nem szerezzük vissza..
-statikus volt a támadó játék.. vagyis 4-5 támadó játékos paszolgatott 10-11 embert körbe a 16oson..nem volt üres terület ahova beinduljanak...
-nem volt beadás csak nagy csekély szinten,aminek a töbségét Alves "adta" be ami tény hogy nem az erősége,illetve nem ez az erőssége...
nem hiszem hogy igazolással kellene taktikai problémákat megoldalni,és hogy a vérfrissítést külföldről igazolt sajtósztárt meg venni...