Így,hogy minden címet megnyert,igazán alátámaszthatná ezek jogosságát azzal,hogy elsöpri az útból a Chelseat!!!!

Igen, a spanyol szövetség (http://www.lfp.es) neki adta gólt, nem pedig Penának.Fernando írta:Emberek én akárhogy számolom nekem nem 11 gólos Dinho hanem csak 10! Nem tudom mit mondd egyfolytában a sport TV kommentátora![]()
Lehet hogy beleszámolta Pena öngólját is?
Na az szép lenne ha a labdazsonglőr Gyula helyettesítené Ronit!?Cooltiszo írta:Sztem Giuly és MEssi fog játszani.
Szóval az origos Focivilág a Focivilág című újság cikkét szokta írni.Charlie írta:=KATT=
C.
Ez majd akkor dől el, ha nem megy a csapatnak.... Most mindkettő szárnyal! Maradjon is így!kralo írta:Szerintem képes volt, képes és képes lesz... már nem egyszer bitzonyította, hogy igazán a nagy ellenfelek ellen játszik a legjobban.
Maradjon is így! Még nagy szükség lehet rá. Rivaldo ezértvolt nagy! Remélem Ronaldinho is képes lesz erre.mrmonster írta:Tegnap nagyszerű gólt rúgott. Azért is kivételes játékos, mert amikor nagyon kell, hozza magát mindig. A nagy tét nem nyomja a vállát, sőt...