Nem voltak rosszak, viszont azért 70'es versenynél ekkora amatőr hibát amit Brabham vétettScooby Bent Bwoy írta: A '70-es és '82-es utolsó körei sem voltak gyengék.

Nem voltak rosszak, viszont azért 70'es versenynél ekkora amatőr hibát amit Brabham vétettScooby Bent Bwoy írta: A '70-es és '82-es utolsó körei sem voltak gyengék.
Úgyis kicsúszik!LG írta:Ennek örülök, mert így van remény, h Schumi alkosson vmit.ozsimiki írta: Nem mellesleg szombatra,és vasárnapra is jósoltak esőt...
Ennek örülök, mert így van remény, h Schumi alkosson vmit.ozsimiki írta: Nem mellesleg szombatra,és vasárnapra is jósoltak esőt...
Csatlakozom. Azért az is mindent elárul az összetartásról, hogy azonnal rohantak a Mercisek és a Force Indiások is oltani, gondolkodás nélkül. Amúgy Schumi öthelyes rajtbüntit kapott Monacora. Kijárt.ozsimiki írta:Egy súlyos és 15 könnyebb sérült volt.
Aki súlyos, Neki a teste 30%-a megégett :S, mellette történt a robbanás. A többiek "csak" füstmérgezést szenvedtek...
Jobbulást mindegyiknek!
Hú tényleg, pedig akartam is írni, végre visszatért ahhoz a formájához,amikor nem úgy előz,hogy mindenkit szétvágEazzy írta:Én még idetenném Kobayasit is, szépeket kamikázézott DRS nélkül. A legjobb előző a mezőnyben ez kétségtelenozsimiki írta: Akik jó versenyt tudtak le:
Én még idetenném Kobayasit is, szépeket kamikázézott DRS nélkül. A legjobb előző a mezőnyben ez kétségtelenozsimiki írta: Akik jó versenyt tudtak le:
A csalást arra érthette, hogy megpróbálták ráhúzni a műszaki hiba sablont, és ezzel megtéveszteni a bírákat, hogy megússzák a büntetést. Mivel ha műszaki hiba miatt állt volna meg,nem jár bünti. Bobnak is írom,hogy ezért lehetett ez a nagy büntetés,hogy ne akarják hülyének nézni a bírákat. (persze vmikor megérdemlik,h hülyének legyenek nézve).gergo9 írta:Hiba és csalás között továbbra is komoly különbség van.El. Korábbi futamokon többször is volt, h pl. Buttonra rászóltak a végén, h vegyen vissza, mert spórolni kell az üzemanyaggal. Szóval láthatjuk, h igen, ők kockáztatnak. Most nem jött be nekik, megkapták a méltó büntetésüket érte.
Lewis 1et nyerjen csak, de azt Világbajnokságnak hívjákBob_Marley írta:@LG
Én nem tudok róla, hogy ezért automatice utolsó hely jár.
Nem volt sok előzés, de azért nem volt rossz futam.
Maldonadonak nagyon örülök, teljesen megérdemelte, óriási volt ezen a hétvégén, s végre a Williams nyert hosszú idő után.
Lewis is csak összekotort pár pontotBoxban megint nem volt egyszerű...De a pályán nyugodtan szépen ment, s az a 2ős előzés meg elég laza volt
Ráadásul lenyomott 30 kört egy gumiszettel
És megelőzte a csapattársát, maxot hozta.
Kobayashi a másik aki végre idén is nyomott egy remek helyezést.
5/5 jövő héten remélem folytatódik, Lewis már rohadtul megérdemelné a győzelmet
GO LEWIS
Emlékezzünk pl. arra, mikor anno Massát kizárták az egyik futamból. Vannak olyan esetek, ahol nem lehet mérlegelni, mert a szabályok világosan leírják, h mi a teendő. Hamilton esete is ilyen, nem értem mit lehet akkor ezen a büntetésen túlzónak találni.Bob_Marley írta:Túltárgyaltuk, ha szerinted jogos hogy egy ilyenért egyből visszacseszik az utolsóraLG írta: El. Korábbi futamokon többször is volt, h pl. Buttonra rászóltak a végén, h vegyen vissza, mert spórolni kell az üzemanyaggal. Szóval láthatjuk, h igen, ők kockáztatnak. Most nem jött be nekik, megkapták a méltó büntetésüket érte.
Véleményem szerint meg látom másoknál is, ez iszonyat brutál büntetés, de semmi baj, hamarosan lesz angol nagydíj Alonso meg a többi rivális remélem visszakapjaValami kis disznóságot csinálnak, s egy 10 mp-s boxutca repülni fog, ahogy Schumachernek nem olyan rég
Hiba és csalás között továbbra is komoly különbség van.El. Korábbi futamokon többször is volt, h pl. Buttonra rászóltak a végén, h vegyen vissza, mert spórolni kell az üzemanyaggal. Szóval láthatjuk, h igen, ők kockáztatnak. Most nem jött be nekik, megkapták a méltó büntetésüket érte.
Túltárgyaltuk, ha szerinted jogos hogy egy ilyenért egyből visszacseszik az utolsóraLG írta: El. Korábbi futamokon többször is volt, h pl. Buttonra rászóltak a végén, h vegyen vissza, mert spórolni kell az üzemanyaggal. Szóval láthatjuk, h igen, ők kockáztatnak. Most nem jött be nekik, megkapták a méltó büntetésüket érte.
El. Korábbi futamokon többször is volt, h pl. Buttonra rászóltak a végén, h vegyen vissza, mert spórolni kell az üzemanyaggal. Szóval láthatjuk, h igen, ők kockáztatnak. Most nem jött be nekik, megkapták a méltó büntetésüket érte.gergo9 írta:Büntetés súlyossága a vicc nem a büntetés, talán a leggyorsabb kör elvétele lett volna jogos. Vagy komoly pénzbüntetés a csapatnak.
Sztem meg jogos a büntetés. Azért érdemel, hogy ilyen disznóságokkal általában a McLaren próbálkozik.![]()
![]()
Azért a 2századért bekockáztattak egy büntetést nyilván hihető. De te ezeket el is szoktad hinni
Sztem meg jogos a büntetés. Azért érdemel, hogy ilyen disznóságokkal általában a McLaren próbálkozik.
Vicc? A szabály világosan leírja hogy ez büntetést von maga után, mint ahogy azt is, hogy ilyen esetben mivel kell súlytani a vétkest. Ez nem mérlegelés tárgya volt...gergo9 írta:Abszolút vicc a büntetés, trükközésnek sem hívnám szimpla elszámolásnak inkább. Pole vajsima lett volna pár liter benzinnel többel is.
Lehetőséget megadták Alonsonak hogy begyűjtse a szokásos lepattanóját.
Sztem meg jogos a büntetés. Azért érdemel, hogy ilyen disznóságokkal általában a McLaren próbálkozik.Bob_Marley írta:Az meg a másik, hogy a csapat idén (isSanama írta:
Akkor most megint a csapat intézte el?) hibát hibára halmoz....
Előzőbe beleszerkesztettem, de leírom újra, szigorúnak tartom a büntetést, ha elveszik az idejét azt mondom oké, de mit befolyásolta ez a "manőver", a Q1ből továbbjutását és a Q2-ből....Button is benne van a darálóban, remek futam elé nézünk McLaren szempontból...De azért GO LEWIS, csapjunk oda nekik