akkor ahelyett,hogy hülyeségeket beírsz,inkább ne gyere ide és akkor nem zavarKash írta:Már megint sikerült a legunalmasabb témát kifogni, melyik a kedvenc étel...Nem tudom ki hogy van ezzel, de nekem elmegy a kedvem mindenntől, ha csak egy ételes hsz-t is elolvasok.
Offtopic
elém amit leraknak általában megeszem
régen nem szerettem pl. a spenótot meg a sóskát, ma már igen. volt, hogy a suliba is spenótot vittem, aztán ott lafatyoltam míg a srácok szendvicseket ettek. édességek közül amit bárhol bármikor: máglyarakás, madártej, rétesek. óriási nagy kedvenc a kolbász mustárral, épp tegnap ettem azt is, meg nem tudnám unni. vasárnapi anyu-húsleves mennyei, kb. 1 éve szoktam rá, hogy mindig teszek bele erős paprikát (nem a ledaráltat meg a teszkósat), egy egésznek a magját meg a húsát szépen belenyomkodom aztán jóság van
nem sokszor ugyan, de ettem rákot is, amiket mi fogtunk még ki anno, annál sem kell finomabb, kedvenc lett rövid idő alatt. igazi pörköltet megemlítenem se kell; rakott krumpli; plutyka; halászlé; kocsonya. szóval van egypár kedvenc, de most csak a nagyja jutott eszembe 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
sztrapacskaaaa
Svábgaluska, Rakott krumpli, Gyros, Cigánypecsenyee
Amit nem eszek:
Gomba, Kocsonya

Svábgaluska, Rakott krumpli, Gyros, Cigánypecsenyee

Amit nem eszek:
Gomba, Kocsonya

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
paradicsomszósz krumpligombóccal,sajtszószos rizs csirkével,arriba pizzaGerard3Piqué írta: Kinek mi a kedvenc étele (akár többet is) és mi az amit életében soha meg nem enne ( ez is lehet több)?
bármit megennék,de szó szerint. nem undorodom semmitől,ha a szükség úgy hozza,bármilyen pókot,kígyót élve is. ennek ellenére sok dolgot nem szeretek,de bármit megeszek ha kell
-
- Director del Fútbol
Na végre egy rendes férfi, aki ételt ír, nem pedig csirkétmessideco írta:Nem ér, szerintem Anti tudta...
Kaja. Szinte minden jöhet megeszem már a kínait is, a kagylóig nem lesz megállás.
Amúgy a kedvenc a töltött káposzta, sült házi kolbász, pörkölt makarónival, gulyás, bableves, máj, szalonna erős pistával.
Madártej, puding, stb tejes cuccok nagyon bejönnek.
Jah és asszem én vagyok az univerzumban az egyetlen, aki nem szereti a szalmakrumplit(hipszter
)

Nem volt olyan nehéz kikövetkeztetni.
Kaja:
Én mindent megeszek, tehát ilyen, h nem szeretem nem igen van.
Kedvencek:
töltött káposzta, spagetti és minden ami édes, süti, csoki, bármi.

Kaja:
Én mindent megeszek, tehát ilyen, h nem szeretem nem igen van.
Kedvencek:
töltött káposzta, spagetti és minden ami édes, süti, csoki, bármi.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Nem ér, szerintem Anti tudta... 
Kaja. Szinte minden jöhet megeszem már a kínait is, a kagylóig nem lesz megállás.
Amúgy a kedvenc a töltött káposzta, sült házi kolbász, pörkölt makarónival, gulyás, bableves, máj, szalonna erős pistával.
Jah és asszem én vagyok az univerzumban az egyetlen, aki nem szereti a szalmakrumplit
(hipszter
)

Jah és asszem én vagyok az univerzumban az egyetlen, aki nem szereti a szalmakrumplit

- miihii
- KHAL
Gerard3Piqué írta: Kinek mi a kedvenc étele (akár többet is) és mi az amit életében soha meg nem enne ( ez is lehet több)?
Kedvencek:
Frankfurti leves
Brassói hasábbal
Madártej
Nem fogyasztok:
Pacal
Kocsonya
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sopronig mászokkanty írta:Csíki.messideco írta: Mit gondoltok, melyik az általam legtöbbet fogyasztott serital?

Csíki.messideco írta: Mit gondoltok, melyik az általam legtöbbet fogyasztott serital?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Volt már pia, cigi, bakancslista hát én még másra is kíváncsi lennék.
Kinek mi a kedvenc étele (akár többet is) és mi az amit életében soha meg nem enne ( ez is lehet több)?
Szerk.: Én majd csak később írom meg.
Kinek mi a kedvenc étele (akár többet is) és mi az amit életében soha meg nem enne ( ez is lehet több)?
Szerk.: Én majd csak később írom meg.

- levproff
- Director del Fútbol
Szerintem csak dísz(szigszalag)...bár lehet hülyeséget mondok.Messa írta:Srácok, mi az pontosan amit néhány focista a csuklójára tesz meccseken?
Nem hinném hogy csuklószorító, mert ahhoz egyrészt laza, másrészt vékony. Izzadtságtörlésre meg szerintem nem alkalmas. Mintha valami papír szalag lenne, vagy nem is tudom pontosan.
ERRE gondolok például.
![]()

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Srácok, mi az pontosan amit néhány focista a csuklójára tesz meccseken?
Nem hinném hogy csuklószorító, mert ahhoz egyrészt laza, másrészt vékony. Izzadtságtörlésre meg szerintem nem alkalmas. Mintha valami papír szalag lenne, vagy nem is tudom pontosan.
ERRE gondolok például.
És még valami. Van olyan csapat dressz, akik sötét mez- fehér nadrág - fekete sportszár kombóban tolják? Nekem kapásból 1 sem jut eszembe, pedig kiváncsi lennék rá.
ERRE gondolok például.

És még valami. Van olyan csapat dressz, akik sötét mez- fehér nadrág - fekete sportszár kombóban tolják? Nekem kapásból 1 sem jut eszembe, pedig kiváncsi lennék rá.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Kash
- Entrenador del Barça
Tudod, minden hónap 16-dikáján be kell fizetni 1000 dinárt, az ft-ban olyan 3000-4000 lehet, vagy még több, nem tudom.Firefox írta:Szabad kérdezni, merre volt Őfelsége?Kash írta:Megjöttem.
A 4 napból lett 2, gyorsan megoldódtak a problémák.
További szép napot.
Nos ez a pénz nem volt meg, de szerencsére a dolgok úgy alakultak, hogy ez a pénz 18-dikáig meglett.

Szabad kérdezni, merre volt Őfelsége?Kash írta:Megjöttem.
A 4 napból lett 2, gyorsan megoldódtak a problémák.
További szép napot.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Morgan Stanley grad trainingen leszek.lluisllach89 írta:Mit fogsz amúgy csinálni az USA-ban?Slither írta: Na akkor ebből 3-at most nyáron/ősszel megcsinálok helyetted (bár az Arsenal nem érdekel annyira). Majd küldök képeket.![]()

-
- Director del Fútbol
Support staffosként 1100 dollárt keresel, de 3-400 eurót be kell fizetni, plusz 140 dollárt a nagykövetségnek. Ebben benne van ugye a szállás, kaja repjegy oda-vissza, biztosítások.daffy írta:én azt kaptam tájékoztatásként,hogy max néhányszáz dollár lehet,de senki ne számítson arra,hogy nagy pénzt hoz hazalluisllach89 írta: szerk.: daffy! A táboroztatásban van pénz, főleg ha nem először mész ki.
Szóval elsőre nem nagy cucc. De ha returnee vagy, akkor következő évben 2000-t keresel, mondjuk a repjegyed akkor neked kell venni. De pre-campet csinálsz v pre-pre-campet, mondjuk ezt el kell érni, de akkor már becsülettel keresel.
Gyerekekre ügyelsz akkor meg 800 dollárt kapsz, 1-2 táborban viszont a szülők adhatnak 1-2000 tipet. Mondjuk ezt a világ összes pénzéért sem tenném

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
én azt kaptam tájékoztatásként,hogy max néhányszáz dollár lehet,de senki ne számítson arra,hogy nagy pénzt hoz hazalluisllach89 írta: szerk.: daffy! A táboroztatásban van pénz, főleg ha nem először mész ki.
az sörpiacot én is tervezem, azután jutott eszembe, hogy a Novák fölrobbantotta a sajátját. na majd én most megmutatom a világnaklluisllach89 írta: California, főleg élni, és Novák Lacisan piacra dobni a saját sörömet.

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Mit fogsz amúgy csinálni az USA-ban?Slither írta: Na akkor ebből 3-at most nyáron/ősszel megcsinálok helyetted (bár az Arsenal nem érdekel annyira). Majd küldök képeket.![]()

Bakancslista: de idióta név

Kuala Lumpur, one night in Bangkok - lehetőleg több nővel mint a fűnyírón

szerk.: daffy! A táboroztatásban van pénz, főleg ha nem először mész ki.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
összehasonlításként:visca el barca írta: ez a munka csak a mesében létezik.
2500 euró + lakás + kaja egy lényegében diákmunkáért?
van szerencsém a hollandia helyzetet ismerni, a legtöbb barátom ott él, igen igen jó szakmai gyakorlattal sem keresnek ennyit.
de azért hajrá
német diákmunka: eladó egy pékségben,heti 2-3x8 óra 500 euró. nincs lakás,kaja és ez is igencsak jónak számít. konkrét helyszín: hamburg
másik meló,amiről tudok: usa,gyerek táboroztatás. mindent állnak a repjegy kivételével,de gyakorlatilag nem keresel semmit,egész nyaras meló. amit nyersz: végig az usa-ban vagy,angolt tanulsz,tapasztalat.
ezekhez képest az a holland izé még fő munkának is remek,már ha igaz.
egy rokonom németeknél az audiban van,neki fizetik a lakását,a benzinét és a hazaútja mellett a nyelvoktatását is,de mégsem diákmeló