Valahogy a Barca filozófia ellen van egy kicsit szerintem ha valaki szereti az atombekket.
De nekem nem lenne semmi, 3 kedvencemen keresztül húznák be az oroszok, nem lennék ideges

Ennek kicsit olyan oxymoron szava van. Elolvasgattam az érveidet és részben egyetértek, részben nem. Amivel egyetértek azt nem írom le.Bob_Marley írta:Menjenek szívvel lélekkel előre, s mint pl a Real ellen menjen a birka rúgom a levegőbe a labdát futballOké, ha valakinek ehhez van gusztusa, legyen.Kinek a pap kinek a papné, de hogy a Chelsea nem érdemelné meg továbbra is tartom dőreség.
Sikerült kiforgatnod, jól van ozsiozsimiki írta:Jó most süsd rá azt, hogy én az agyatlan focit szeretem
Nem baj Bob, amúgy akkor neked a Seria A gondolom maga a Kánaán.
Ezt nem értemMikaos írta:akkor a labda ott lett volna a pálya közepén egy helyben - ahogy egy karikatúra mutatta is egy elképzelt Madrid-Chelsea BL-döntőn.Bob_Marley írta:mi is ha normális védekezést mutattunk volna be akkor....
Nekem egyik csapat sem a szívem csücske, de több tudatosságot vélek felfedezni az angolok játékában, s mivel valóban val. utolsó esélyük, inkább az ő győzelmükért szorítok, plusz a németeket minden formában utálom.visca el barca írta:ennél burkoltabban én sem tudtam volna levezetni h a cselzinek szurkolokBob_Marley írta:![]()
bob, bob...
Igen, az is lehet, hogy 4-szer fognakBob_Marley írta:Ezeket azért írtam le, mert aki szerint ez a Chelsea nem érdemelné meg, meg hogy a futball szégyene, azt nem tartom helyénvalónak.Továbbmentek hosszabbításban, továbbmentek 10 emberrel, fegyelmezettek taktikus jó futballt játszanak.Meg valaki már előre tudja 3 szor érnek labdába a döntőn...
akkor a labda ott lett volna a pálya közepén egy helyben - ahogy egy karikatúra mutatta is egy elképzelt Madrid-Chelsea BL-döntőn.Bob_Marley írta:mi is ha normális védekezést mutattunk volna be akkor....
Nem mindegy, hogy mit demonstrál egy sport legnagyobb eseménye.LG írta:A Chelsea győzelme sem lenne a foci szégyene. A védekezés, és a kontrák is ugyanúgy hozzátartoznak a focihoz, mint a támadójáték. Kimondta, h csak az utóbbi a helyes út?![]()
Megkockáztatom, hogy inkább a Dortmund a hibás a "buliban", mert nekik is ott kellett volna lenniük a legjobb nyolcban. És akkor máris nem tűnne furcsának a Bayern szereplése.LG írta:Miért nem túl acélos a Bayern? Simán jobbak voltak a Madridnál. De az egész idei BL teljesítményük nagyon meggyőző.
A bajnokságban persze nem voltak jók, de az nem tartozik ide.
Miért nem túl acélos a Bayern? Simán jobbak voltak a Madridnál. De az egész idei BL teljesítményük nagyon meggyőző.Subinho írta:így van! a foci szégyene lenne, ha egy ilyen cselszi nyerné a BL-t akinek a 8-ba sem kellett volna bejutnia, de sajnos bejutott... ezzel az undorító antifocival nem nyerhetnek BL-t.
a nem túl acélos bayern sem lenne igazi, de inkább ők, mert azért tudnak néha jól játszani...
igazából jelenleg európában egyik csapatot sem tenném a top4-be...![]()
remélem a bayern nyer, mert nehogy má' egy olyan csapat nyerje a BL-t, aki alig ér labdához egész meccsen!!!
Egyetértek.Mikaos írta:Nyerjen a Foci! (Avagy a Bayern)
Nem lenne túl hízelgő, ha Európa legnagyobb és legkomolyabb kupáját olyan csapat nyerné, amely 3-szor ér labdába egy meccsen.
Ebben van valami. Sőt, annak ellenére, h nem szeretem az általad említett generációt, igazából meg is érdemelnének egy BL címet, mert az elmúlt 8 év meghatározó tényezői voltak ők is.kanty írta:Azt nem igazán értem, h a legtöbb helyen miért annyira nagy esélyes a Bayern.
Oké, h otthon játszanak, oké, h a Chelsea védelme foghíjas lesz, de én az angolokat érzem erősebbnek.
A Lampard, Terry, Drogba Cech generációnak valószínüleg ez az utolsó esélye egy BL győzelemre. Figyelembe véve, h hogyan kaptak ki 4 éve, szerintem a pályán fognak meghalni, utolsó leheletükig fognak küzdeni.