Kalap1988 írta:A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ?

Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...

Úgy tetted ki hogy nem akartad, ne már

Pont a fantasy topikban írtam, láttam kitetted, sunyiban rámentem, de persze Slither is, s lőn kihez került????De szedtél helyette egy Kenyon Marint
Spoelstra kérdéshez nem tudok sokat hozzátenni, rohadt nehéz kezelni ezeket a sztárokat, s ha nem jön az eredmény az edző kerül előtérbe, de több videó, jelenség van, hogy "báb" Spo a padon.Amúgy nem lenne egy teljesen fogalmatlan edző, de tekintélye nincsen.Bosh kiesése nagyon megfogta őket, megy a variálás, azt adom, hogy a rotáció fejetlenséget tükröz, meg a role playerek nem hozzák a szintet amit ellehetne várni, de így hogy bent nem megy Bosh nélkül, a kinti dobásokra is jobban odaér a védelem, mondjuk így is van érthetetlen open tégla.Battier számomra nagy talány, s csalódás, mikor leigazolták a brutál védekezéshez még egy kiváló 1-1 védő aki a trííket beszórja, ennyi lenne a feladata, s amíg James pihen tud hozni egy megfelelő szintet, s így a végére James megint frissen gyilkolhatja a fáradt védelmet, de ez nincs így, Battier nagyon gyenge idén.
Azért rohadt sok van itt még hátra, a Heat legendásan nem remekel Indianapollisban, de innentől 1et fogni kell, s az AAA továbbra is nagyon nehéz csarnok minden idegenbeli csapatnak, úgyhogy ne temessük őket, de tény zavar van most Miamiban, s gyorsan össze kell kapják magukat, mert hiphop elmehet a párharc (ami Celtics szempontból nem baj

)
Ma 4ik meccs, titkon reménykedem úgy megyünk vissza Bostonba, hogy ott már lezárhassuk a párharcot, de a Philly továbbra is kemény dió, de az előző meccsen bemutatott agresszív játékot kell mutatni, s akkor jönnek a könnyű kosarak, felállt védelem ellen mindkét csapat szenved, s egyenlőre a Sixers jobban