Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Romo élete szezonját futotta, míg Vick helyzete azért picit másEazzy írta:Ez két emberen fog múlniTocy írta: Én elhiszem, hogy jó lesz, de már csak a csoportban nem tartom esélyesebbnek, mint a Cowboyst, sőtÉs azért abban a csoportban elég könnyű kicsúszni a PO-ból, bár most valszeg a Giants lesz az, aki lemarad.
Romo és Vick. Mindketten nagy kaliberek, de mindkettőjüknek nagy buktatói vannak. Bár ha mindkettőnek jól megy, akkor azért Vick fényévekkel jobb.
Ez két emberen fog múlniTocy írta: Én elhiszem, hogy jó lesz, de már csak a csoportban nem tartom esélyesebbnek, mint a Cowboyst, sőtÉs azért abban a csoportban elég könnyű kicsúszni a PO-ból, bár most valszeg a Giants lesz az, aki lemarad.
back-to-back, azaz 2 egymást követő napon játszanak meccset.Sanama írta:b2b mit jelent?
megnéztem a meccs utáni interjút, Bryant arcoskodottElkezdi,hogy ugye Fisher védekezett rajta, elintézte annyival,hogy ugyan már Derek vagy 5,2'
Nem látok sok esélyt arra,hogy 2-2legyen, de azért nagyon szurkolok.
Artest azért minden meccsen nyom egy kis balhét
btw, 2.meccsen láttátok,hogy visszakapta a könyököst?![]()
Én elhiszem, hogy jó lesz, de már csak a csoportban nem tartom esélyesebbnek, mint a Cowboyst, sőtEazzy írta:Háhh, na majd meglássukTocy írta: Hát NFC-ben Packers, 49ers, Cowboys szerintem baromi esélyes, de az Eagles pont nem. A Lions is tuti esélyes, összeálltak ők már tavalyra is. Nekem a sötét ló inkább a Saints...Hidd el nekem jó lesz az Eagles
![]()
Miért is ne lennének azok? Vick - Shady - DeSean...és a védelem brutááál leszJött DeMeco Ryans LB Texanstól, és a drafton sem akármiket húztunk, Cox - Curry nagyon jó lesz, slot CB-nek meg Boykin fog alakítani idővel. Végre Kendricks-el pedig a sok misstackle is javulhat.
Háhh, na majd meglássukTocy írta: Hát NFC-ben Packers, 49ers, Cowboys szerintem baromi esélyes, de az Eagles pont nem. A Lions is tuti esélyes, összeálltak ők már tavalyra is. Nekem a sötét ló inkább a Saints...
Hát NFC-ben Packers, 49ers, Cowboys szerintem baromi esélyes, de az Eagles pont nem. A Lions is tuti esélyes, összeálltak ők már tavalyra is. Nekem a sötét ló inkább a Saints...Eazzy írta:Hűha, őszintén szólva nem egyszerű, sok FO végzett kiváló munkát.Tocy írta:Tudom, itt kevesebb az NFL-fan, de a jelenlévők közül érdekelne, hogy ki hogy látja az esélyeket a következő szezonra. Kik érhetnek oda a végén?
Szokás szerint ugye a Pats, Ravens AFC-ből, de lassan érdemes lesz figyelni a Bengalsra, sokat várok tőlük.
NFC-ből szerintem az egész NFC East brutál lesz, bár szerintem most az Eagles nagyon esélyes. Persze a Packers is, nekem a sötét ló itt megint a Lions lehet.
Aztán ez az NFL, itt sosem az van amit az ember vár
Hűha, őszintén szólva nem egyszerű, sok FO végzett kiváló munkát.Tocy írta:Tudom, itt kevesebb az NFL-fan, de a jelenlévők közül érdekelne, hogy ki hogy látja az esélyeket a következő szezonra. Kik érhetnek oda a végén?
Különböző okok miatt nem vállalkoztam arra, hogy megnézzem a meccseket...Bob_Marley írta:Game?
Pár adat ami érdekes:MessiFan írta:Igen, ez valóban az volt. Borzasztó mégersen feküdtem le aludni, hogy hogy lehetett ezt így elcseszni, aztán rájöttem hogy ez leginkább a Sixers érdeme.Eazzy írta:Huhúúú, ez most amolyan "Sixers pride" volt!
Következő meccs Bostonban lesz, és ha nem húzzuk be vége a párharcnak szvsz.
Szóval GO CELTICS!
Igen, ez valóban az volt. Borzasztó mégersen feküdtem le aludni, hogy hogy lehetett ezt így elcseszni, aztán rájöttem hogy ez leginkább a Sixers érdeme.Eazzy írta:Huhúúú, ez most amolyan "Sixers pride" volt!
Mert ki ez a srác LeBron mellett?Game90 írta: Egyébként se fikázzátok őt, mert jobb, mint Jordan![]()
4:30kor kezdődik.Ronaldinho&Barca írta:Lakers meccs mikor lesz este, illetve hol lehetne majd lesni?
Én is Devils-Kings döntőt szeretnék, csak más végeredménnyelvisca el barca írta:jo lenne a egy devils-kings döntő, és nagyon remelem h az LA behuzza, mert nagyon megérdemelnék...
Ez nagyobb fail, mint amikor én nem tettem be a csapatomba Babbitt-et és ez miatt kaptam ki...Bob_Marley írta:Kalap1988 írta:A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ?Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
Úgy tetted ki hogy nem akartad, ne már![]()
Szerintem az lehetett, hogy ittasan ránéztem a rosteremre, hogy átmentek-e már a "cseréim" és Granger helyett Gallinarit láttam, akit ugye, mint kieső Denverit már dobtam kiBob_Marley írta:Kalap1988 írta:A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ?Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
Úgy tetted ki hogy nem akartad, ne már
Pont a fantasy topikban írtam, láttam kitetted, sunyiban rámentem, de persze Slither is, s lőn kihez került????De szedtél helyette egy Kenyon Marint
Spoelstra kérdéshez nem tudok sokat hozzátenni, rohadt nehéz kezelni ezeket a sztárokat, s ha nem jön az eredmény az edző kerül előtérbe, de több videó, jelenség van, hogy "báb" Spo a padon.Amúgy nem lenne egy teljesen fogalmatlan edző, de tekintélye nincsen.Bosh kiesése nagyon megfogta őket, megy a variálás, azt adom, hogy a rotáció fejetlenséget tükröz, meg a role playerek nem hozzák a szintet amit ellehetne várni, de így hogy bent nem megy Bosh nélkül, a kinti dobásokra is jobban odaér a védelem, mondjuk így is van érthetetlen open tégla.Battier számomra nagy talány, s csalódás, mikor leigazolták a brutál védekezéshez még egy kiváló 1-1 védő aki a trííket beszórja, ennyi lenne a feladata, s amíg James pihen tud hozni egy megfelelő szintet, s így a végére James megint frissen gyilkolhatja a fáradt védelmet, de ez nincs így, Battier nagyon gyenge idén.
Azért rohadt sok van itt még hátra, a Heat legendásan nem remekel Indianapollisban, de innentől 1et fogni kell, s az AAA továbbra is nagyon nehéz csarnok minden idegenbeli csapatnak, úgyhogy ne temessük őket, de tény zavar van most Miamiban, s gyorsan össze kell kapják magukat, mert hiphop elmehet a párharc (ami Celtics szempontból nem baj)
Ma 4ik meccs, titkon reménykedem úgy megyünk vissza Bostonba, hogy ott már lezárhassuk a párharcot, de a Philly továbbra is kemény dió, de az előző meccsen bemutatott agresszív játékot kell mutatni, s akkor jönnek a könnyű kosarak, felállt védelem ellen mindkét csapat szenved, s egyenlőre a Sixers jobban
Kalap1988 írta:A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ?Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...