USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.19. 20:23:44

Eazzy írta:
Tocy írta: Én elhiszem, hogy jó lesz, de már csak a csoportban nem tartom esélyesebbnek, mint a Cowboyst, sőt :D És azért abban a csoportban elég könnyű kicsúszni a PO-ból, bár most valszeg a Giants lesz az, aki lemarad.
Ez két emberen fog múlni :arrow: Romo és Vick. Mindketten nagy kaliberek, de mindkettőjüknek nagy buktatói vannak. Bár ha mindkettőnek jól megy, akkor azért Vick fényévekkel jobb.
Hát Romo élete szezonját futotta, míg Vick helyzete azért picit más :D A Dallas is baromi jól erősített, hiányposztokra, nem hiszem, hogy Austinnak lesz még egy ilyen gyenge éve, a futójuk is visszatért, szerintem SB-esélyesek is lehetnek. A Phillyről pedig, bármennyire is szimpatikusak, ezt nem tudom elmondani.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.19. 20:20:41

Tocy írta: Én elhiszem, hogy jó lesz, de már csak a csoportban nem tartom esélyesebbnek, mint a Cowboyst, sőt :D És azért abban a csoportban elég könnyű kicsúszni a PO-ból, bár most valszeg a Giants lesz az, aki lemarad.
Ez két emberen fog múlni :arrow: Romo és Vick. Mindketten nagy kaliberek, de mindkettőjüknek nagy buktatói vannak. Bár ha mindkettőnek jól megy, akkor azért Vick fényévekkel jobb.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.19. 20:19:09

Sanama írta:b2b mit jelent?

megnéztem a meccs utáni interjút, Bryant arcoskodott :D Elkezdi,hogy ugye Fisher védekezett rajta, elintézte annyival,hogy ugyan már Derek vagy 5,2' :-D

Nem látok sok esélyt arra,hogy 2-2legyen, de azért nagyon szurkolok.

Artest azért minden meccsen nyom egy kis balhét :D

btw, 2.meccsen láttátok,hogy visszakapta a könyököst? :twisted: :twisted:
back-to-back, azaz 2 egymást követő napon játszanak meccset.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.19. 20:17:32

b2b mit jelent?

megnéztem a meccs utáni interjút, Bryant arcoskodott :D Elkezdi,hogy ugye Fisher védekezett rajta, elintézte annyival,hogy ugyan már Derek vagy 5,2' :-D

Nem látok sok esélyt arra,hogy 2-2legyen, de azért nagyon szurkolok.

Artest azért minden meccsen nyom egy kis balhét :D

btw, 2.meccsen láttátok,hogy visszakapta a könyököst? :twisted: :twisted:

köszi Tocy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.05.19. 20:21:56-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.19. 20:04:54

Eazzy írta:
Tocy írta: Hát NFC-ben Packers, 49ers, Cowboys szerintem baromi esélyes, de az Eagles pont nem. A Lions is tuti esélyes, összeálltak ők már tavalyra is. Nekem a sötét ló inkább a Saints...
Háhh, na majd meglássuk :D Hidd el nekem jó lesz az Eagles :D
Miért is ne lennének azok? Vick - Shady - DeSean...és a védelem brutááál lesz :D Jött DeMeco Ryans LB Texanstól, és a drafton sem akármiket húztunk, Cox - Curry nagyon jó lesz, slot CB-nek meg Boykin fog alakítani idővel. Végre Kendricks-el pedig a sok misstackle is javulhat.
Én elhiszem, hogy jó lesz, de már csak a csoportban nem tartom esélyesebbnek, mint a Cowboyst, sőt :D És azért abban a csoportban elég könnyű kicsúszni a PO-ból, bár most valszeg a Giants lesz az, aki lemarad.

Kanty, Wade-re nincs magyarázat, nekem azóta kedvencem, mióta a Heat draftolta ( miatta kezdtem el akkor drukkolni a Heatnek ), és sosem volt még ilyen. Nem értem mi van vele, nem jött teljesen rendbe a sérülése sem, de ez nem magyarázza a flagrant-eket, meg a veszekedést se ( csak a rémgyenge védekezést, és a kevés betörést, amiből a mindig is gyenge dobásai következnek - még gyengébben, mint máskor ).
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.19. 18:51:41

Na csak behúztuk a meccset. Mondjuk erre számítottam is, most jön az igazán nehéz feladat. Ha kikapunk, akkor vége, ha hozzuk a meccset, akkor bármi megtörténhet.

Nem bírom ki, h Westrbrookon meg ne említsem. Egy irányítótól egy gólpassz, azért kemény. :mrgreen: A PO jobb az assist átlaga Bryantnek, mint RW-nak. 8)

Igazán semmi sem szól mellettünk. Egy hétmeccses párharc után vagyunk, ráadásul most b2b. Az OKC a fiatalabb, ők pihentek többet, de innen lesz szép kiejteni őket. :D

Wade-el mi van?
Egyik kedvencem(volt), de amit ebben az évben csinál az édes kevés. Most pedig volt ez a balhé is. Akármekkora sztár, de ilyent csinálni nem igazán lehet. :roll:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.19. 18:41:41

Tocy írta: Hát NFC-ben Packers, 49ers, Cowboys szerintem baromi esélyes, de az Eagles pont nem. A Lions is tuti esélyes, összeálltak ők már tavalyra is. Nekem a sötét ló inkább a Saints...
Háhh, na majd meglássuk :D Hidd el nekem jó lesz az Eagles :D
Miért is ne lennének azok? Vick - Shady - DeSean...és a védelem brutááál lesz :D Jött DeMeco Ryans LB Texanstól, és a drafton sem akármiket húztunk, Cox - Curry nagyon jó lesz, slot CB-nek meg Boykin fog alakítani idővel. Végre Kendricks-el pedig a sok misstackle is javulhat.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.19. 18:21:03

Eazzy írta:
Tocy írta:Tudom, itt kevesebb az NFL-fan, de a jelenlévők közül érdekelne, hogy ki hogy látja az esélyeket a következő szezonra. Kik érhetnek oda a végén?
Hűha, őszintén szólva nem egyszerű, sok FO végzett kiváló munkát.
Szokás szerint ugye a Pats, Ravens AFC-ből, de lassan érdemes lesz figyelni a Bengalsra, sokat várok tőlük.
NFC-ből szerintem az egész NFC East brutál lesz, bár szerintem most az Eagles nagyon esélyes. Persze a Packers is, nekem a sötét ló itt megint a Lions lehet.
Aztán ez az NFL, itt sosem az van amit az ember vár :D
Hát NFC-ben Packers, 49ers, Cowboys szerintem baromi esélyes, de az Eagles pont nem. A Lions is tuti esélyes, összeálltak ők már tavalyra is. Nekem a sötét ló inkább a Saints...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.19. 17:58:17

Tocy írta:Tudom, itt kevesebb az NFL-fan, de a jelenlévők közül érdekelne, hogy ki hogy látja az esélyeket a következő szezonra. Kik érhetnek oda a végén?
Hűha, őszintén szólva nem egyszerű, sok FO végzett kiváló munkát.
Szokás szerint ugye a Pats, Ravens AFC-ből, de lassan érdemes lesz figyelni a Bengalsra, sokat várok tőlük.
NFC-ből szerintem az egész NFC East brutál lesz, bár szerintem most az Eagles nagyon esélyes. Persze a Packers is, nekem a sötét ló itt megint a Lions lehet.
Aztán ez az NFL, itt sosem az van amit az ember vár :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.19. 17:35:01

Tudom, itt kevesebb az NFL-fan, de a jelenlévők közül érdekelne, hogy ki hogy látja az esélyeket a következő szezonra. Kik érhetnek oda a végén?
PCsabi
aka Game90

2012.05.19. 16:47:58

Bob_Marley írta:Game?
Különböző okok miatt nem vállalkoztam arra, hogy megnézzem a meccseket... :P

De látom, hogy nyert a Philly, lehet, hogy 76ers - Pacers keleti döntő lesz? :D

Thunder - Lakers meccset bepótoltam, vicc volt a játékvezetés, ha Kobe-hoz hozzáértek, már ment a fault az OKC játékosoknak. PF: 22 - 30, büntetők: 28 - 42 :roll:

B2B, ezt be kéne húzni a Thunder-nek!

Artest vs. Westbrook:
http://www.youtube.com/watch?v=UsmmGEV2kow

Fear the Beard:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.19. 10:13:25

Én 58-49 volt azt hiszem mikor egy időkérés betett nekem, s elaludtam :D
De ezt nem gondoltam volna, ezt a meccset eltudtuk bukni????
Faultgondok voltak mikor bealudtam Bassnél, Bradleynél, de ez nem mentség, nagyon nagy kár ezért a zakóért.
KG is gyenge volt, betudjuk annak ma lett 36, lehet tegnap már betöltött, s ezért mozgott gyengén :D
guardjaink állandóan ültek, Bass meg PP akire nem lehet rosszat mondani, de ez így kevés volt.
Phillynek meg persze grat, de ilyet kihagyni, ráadásul lett volna pihenő Hétfőn otthon lezárhattuk volna a sorozatot...Csak sok a volna :D

De tovább kell menni, Hétfőn a Gardenben nyerni kell viszont a sorozat szempontjából is lehet sorsfordító meccs volt a tegnap :?

LETS GO CELTICS

Lakers meg nyert, söprés már nem lesz :D

szerk:
3ik hét összefoglaló
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.19. 09:56:34

MessiFan írta:
Eazzy írta:Huhúúú, ez most amolyan "Sixers pride" volt!
Igen, ez valóban az volt. Borzasztó mégersen feküdtem le aludni, hogy hogy lehetett ezt így elcseszni, aztán rájöttem hogy ez leginkább a Sixers érdeme.
Következő meccs Bostonban lesz, és ha nem húzzuk be vége a párharcnak szvsz.
Szóval GO CELTICS!
Pár adat ami érdekes:
52-38 a pattanók ide, 44-12 a padról a pontok ide. Egyértelműen ezek döntöttek.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.19. 09:55:07

Eazzy írta:Huhúúú, ez most amolyan "Sixers pride" volt!
Igen, ez valóban az volt. Borzasztó mégersen feküdtem le aludni, hogy hogy lehetett ezt így elcseszni, aztán rájöttem hogy ez leginkább a Sixers érdeme.
Következő meccs Bostonban lesz, és ha nem húzzuk be vége a párharcnak szvsz.
Szóval GO CELTICS!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.19. 09:48:57

Huhúúú, ez most amolyan "Sixers pride" volt! Azta mindenit, micsoda két ellentétes félidő. Hidegrázós volt, ahogyan Collins mondta, hogy: "Hey guys keep fighting!" És megcsinálták!
Turner nagyon gyenge volt, de nem adta fel egy pillanatra sem. Ezúttal Meeks volt az X-faktor. Ezért is zseniális a csapat felépítése, mert ha nem megy valakinek, van másik három, aki bármikor robbanthat.
Azt meg el nem tudom mondani, hogy mekkora játékintelligenciával bír Iggy. Számokban nem olyan nagy dolog amit csinál, de aki látta a meccseket, az szerintem egyetért, hogy brutális munkát végez.
Nagyon nagyon kellene a következő meccs Bostonból, mert hetedik meccsen Garnették szétkapják a tapasztalatlan fiatalságot.
Nagyon komoly amúgy, hogy mindkét csapat mennyire érzi, hogy na most van esély akármire, mivel a Heat sem áll éppen valami brutális lábakon.
Annyira jó érzés végre ismét egy olyan Sixersért szorítani, akik megérdemlik, és akikért lehet is, mert ott vannak :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.19. 03:14:52

Game?
Második félidőre vagyok Celticsen :D
39-28ra megyünk, jó lesz ez és még van a második negyedből :D
46-31 a szünet, eddig parádés :lol:
Turner 2/14 az igen :D

Volt már 17 is közte, de ez a 3ik negyed eddig arról szólt, hogy 3 perc alatt ütöttünk 4 faultot így meg van a csapatszemélyi, s nem dobtunk mezőnykosarat :D Most 11, nem szabad bealudni, ez a meccs koránt sincs megnyerve.

7 perc kellett, hogy betaláljunk, PP végre egy tríível 54-46 volt már közte 5is miután +15el kezdtük a negyedet :?
Bass nagyon jó, végre bemennek a tempói
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.18. 21:09:54

Game90 írta: Egyébként se fikázzátok őt, mert jobb, mint Jordan :mrgreen:

Kép
Mert ki ez a srác LeBron mellett?

Erről ez jut eszembe:
Kép
:lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.05.18. 20:05:52

Ronaldinho&Barca írta:Lakers meccs mikor lesz este, illetve hol lehetne majd lesni?
4:30kor kezdődik.

Ajánlom az első hozzászólást, Zoli jól összefoglalta, hogy hol lehet nézni/honnan lehet letölteni a meccseket:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php/topic,1165.0.html

Bob, éjjel leszel? Szerintem 2 körül hazaérek, aztán belenézek a ti meccsetekbe. Ja, el is felejtettem, a 3. meccsen 100 pont fölé jutottatok \:D/ :P De legszívesebben mindkét meccset megnézném, ha már fogadtam, valamiért Lakers győzelmet érzek.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.18. 19:55:57

Lakers meccs mikor lesz este, illetve hol lehetne majd lesni?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.18. 16:39:02

visca el barca írta:jo lenne a egy devils-kings döntő, és nagyon remelem h az LA behuzza, mert nagyon megérdemelnék...
Én is Devils-Kings döntőt szeretnék, csak más végeredménnyel :)
Sajnálom a Coyotes-ot, de tudtam, hogy nem fognak a döntőbe menni. Egy sikeres po-hoz jó kapus és egy jó védelem kell, azt szokták mondani, ami meg is van nekik, de nincs egy klasszis se, így meg azért szinte lehetetlen.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2012.05.18. 15:23:49

Először is, ez a Spurs kegyetlen, most már meg kéne néznem tőlük egy meccset, hogy miért ilyen jók :) CP3 komoly statokat hozott a 2. meccsen, nélküle nulla ez a Clippers. Ha összejön, akkor ez a Spurs - Thunder párosítás elég kemény lesz.

Miami-nál komoly gondok vannak, Bosh rettenetesen hiányzik a csapatból. Ok, hogy pussy, de a 18/8-at bármikor hozza 50%-kal, középtávoliakat is jól dobja, most meg Joel/Pittman/Haslem/Turiaf mászkál a festékben. Szerintem LBJ után a 2. legfontosabb játékos a Heat-ben. Kiegészítő emberek meg használhatatlanok, Battier és Haslem hatalmas csalódás. Szegény Chalmers meg akkor hozza a legjobb meccsét a szezonban, amikor esélyük sincs a győzelemre.

Wade meg a legszimpatikusabb játékosból lassan a legjobban utált játékos lesz, amit ebben a szezonban csinál, az vicc, flagrant faultok után most összeveszik az edzővel... De már az All-Star gála óta elég idegesnek tűnik. Nem szúrja az ASSZONYT vagy mi?

Következőt valahogy nyerni kéne, egy Cavs-féle Heat-et várok, kb. csak úgy nyerhetnek, ha LBJ god-mode-ban lesz.

Egyébként se fikázzátok őt, mert jobb, mint Jordan :mrgreen:

Kép

Kép
Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ? :D Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
:mrgreen:
Úgy tetted ki hogy nem akartad, ne már :D
Ez nagyobb fail, mint amikor én nem tettem be a csapatomba Babbitt-et és ez miatt kaptam ki... :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.18. 12:23:58

bár tudom h kevés errefelé az nhl-es, de nem tudom szo nélkul hagyni a kings PO teljesitmenyét... hihetetlen mit tolnak idén... 8. helyen csusszantak be a rájátszásba, ott viszont vmi überbrutális 11-1-es mérlegük van eddig, ráadásul ugy, hogy igazán szoros meccset játszottak max vagy kettőt.
nagyon ugy néz ki, söprik a coyotesot is...

a másik ágon érdekes a konferencia döntő, a rangers 2x is 4-3-al ment csak tovább, remélem nekik ez lesz a végállomás...

jo lenne a egy devils-kings döntő, és nagyon remelem h az LA behuzza, mert nagyon megérdemelnék...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.05.18. 11:54:54

Ez már kezd meleg lenni a Heatnek, de nagyon nem is lehet mást várni, amikor tényleg Jamesszen kívül mindenki gyenge teljesítményt nyújt, idén Wade se hozza a tőle elvárt játékot, igaz sérülésekkel is bajlódott, de tény, hogy nincs csúcsformában, a többiekről nem is beszélve. Így nem lehet bajnokságot nyerni.
Spurs továbbra is nagyon erős és az is marad, nem látom ki tudná megállítani őket, de remélem sikerül.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.18. 11:13:40

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ? :D Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
Pont a fantasy topikban írtam, láttam kitetted, sunyiban rámentem, de persze Slither is, s lőn kihez került????De szedtél helyette egy Kenyon Marint :D

Spoelstra kérdéshez nem tudok sokat hozzátenni, rohadt nehéz kezelni ezeket a sztárokat, s ha nem jön az eredmény az edző kerül előtérbe, de több videó, jelenség van, hogy "báb" Spo a padon.Amúgy nem lenne egy teljesen fogalmatlan edző, de tekintélye nincsen.Bosh kiesése nagyon megfogta őket, megy a variálás, azt adom, hogy a rotáció fejetlenséget tükröz, meg a role playerek nem hozzák a szintet amit ellehetne várni, de így hogy bent nem megy Bosh nélkül, a kinti dobásokra is jobban odaér a védelem, mondjuk így is van érthetetlen open tégla.Battier számomra nagy talány, s csalódás, mikor leigazolták a brutál védekezéshez még egy kiváló 1-1 védő aki a trííket beszórja, ennyi lenne a feladata, s amíg James pihen tud hozni egy megfelelő szintet, s így a végére James megint frissen gyilkolhatja a fáradt védelmet, de ez nincs így, Battier nagyon gyenge idén.

Azért rohadt sok van itt még hátra, a Heat legendásan nem remekel Indianapollisban, de innentől 1et fogni kell, s az AAA továbbra is nagyon nehéz csarnok minden idegenbeli csapatnak, úgyhogy ne temessük őket, de tény zavar van most Miamiban, s gyorsan össze kell kapják magukat, mert hiphop elmehet a párharc (ami Celtics szempontból nem baj :P)

Ma 4ik meccs, titkon reménykedem úgy megyünk vissza Bostonba, hogy ott már lezárhassuk a párharcot, de a Philly továbbra is kemény dió, de az előző meccsen bemutatott agresszív játékot kell mutatni, s akkor jönnek a könnyű kosarak, felállt védelem ellen mindkét csapat szenved, s egyenlőre a Sixers jobban :D
Szerintem az lehetett, hogy ittasan ránéztem a rosteremre, hogy átmentek-e már a "cseréim" és Granger helyett Gallinarit láttam, akit ugye, mint kieső Denverit már dobtam ki :D Biztos, hogy ez volt, mert a Gallinari-McGee kettős helyett már rég nézegettem, vadásztam az embereket. Még az sem biztos, hogy ittas voltam (bár sanszos, ha hétvégén volt),lehet, hogy csak kora reggel és nem láttam kettőig :D Na mindegy, Slithernek még szerencséje is van, ez van. Ma kéne ez a 4-ik meccs nagyon, mert akár a Heat, akár az Indiana ellen előnyös lenne, ha megúsznánk egy 5 meccses párharccal ( 6-ra tippelek jelenleg), nekik legalább 6 meccs lesz, de inkább 7.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.18. 10:47:45

Pont a fantasy topikban írtam, láttam kitetted, sunyiban rámentem, de persze Slither is, s lőn kihez került????De szedtél helyette egy Kenyon Marint :D

Spoelstra kérdéshez nem tudok sokat hozzátenni, rohadt nehéz kezelni ezeket a sztárokat, s ha nem jön az eredmény az edző kerül előtérbe, de több videó, jelenség van, hogy "báb" Spo a padon.Amúgy nem lenne egy teljesen fogalmatlan edző, de tekintélye nincsen.Bosh kiesése nagyon megfogta őket, megy a variálás, azt adom, hogy a rotáció fejetlenséget tükröz, meg a role playerek nem hozzák a szintet amit ellehetne várni, de így hogy bent nem megy Bosh nélkül, a kinti dobásokra is jobban odaér a védelem, mondjuk így is van érthetetlen open tégla.Battier számomra nagy talány, s csalódás, mikor leigazolták a brutál védekezéshez még egy kiváló 1-1 védő aki a trííket beszórja, ennyi lenne a feladata, s amíg James pihen tud hozni egy megfelelő szintet, s így a végére James megint frissen gyilkolhatja a fáradt védelmet, de ez nincs így, Battier nagyon gyenge idén.

Azért rohadt sok van itt még hátra, a Heat legendásan nem remekel Indianapollisban, de innentől 1et fogni kell, s az AAA továbbra is nagyon nehéz csarnok minden idegenbeli csapatnak, úgyhogy ne temessük őket, de tény zavar van most Miamiban, s gyorsan össze kell kapják magukat, mert hiphop elmehet a párharc (ami Celtics szempontból nem baj :P)

Ma 4ik meccs, titkon reménykedem úgy megyünk vissza Bostonba, hogy ott már lezárhassuk a párharcot, de a Philly továbbra is kemény dió, de az előző meccsen bemutatott agresszív játékot kell mutatni, s akkor jönnek a könnyű kosarak, felállt védelem ellen mindkét csapat szenved, s egyenlőre a Sixers jobban :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése