Sajnálom a Bayern-t, de ezt maguknak köszönhetik, el dönthették volna a rendes játékidőben, és a hosszabbításban is, sajnos sejthető volt, hogy a 11-ben a Chelsea lélektani előnye érvényesül.
A Chelsea-nek bizony sokszor szerencséje is volt a BL győzelemhez vezető út során. De ettől függetlenül nem érdemtelenül nyerték meg, mert óriásit küzdöttek. Di Matteo egy vert helyzetben lévő csapatot vett át, és sikerült rendet tennie a fejekben. Óriási küzdelem során tudták megfordítani a Napoli ellen, és emberfeletti küzdést mutattak be ellenünk, és a Bayern ellen. A védők amibe lehetett, csak beleálltak, Cech is védte, ami védhető. Néha a kapufa, vagy szerencse is segített, de ettől még ez egy drámai is dicsőséges küzdelem volt véleményem szerint.
Én a Bayernak szurkoltam, ma is szimpatikusabbak voltak, de nem sajnálom a címet a kékektől sem. Bastiék meg majd vigasztalódnak az EB győzelemmel.
Drogba pedig hatalmas klasszis, akármennyire is vannak antipatikus tulajdonságai, elképesztően tud küzdeni, mindig aláveti magát a csapat érdekeinek, és e mellett remek futballista. Mikor pletykaként felmerült a neve, mint lehetséges igazolás, nekem sem tetszett annyira, de már egyre kevésbé bánnám az esetleges jövetelét.
VictorValdes19 írta:LG írta:Ennyi erővel az oroszok nem érdemelték meg a második világháborút, mert védekeztek a németek ellen, utána lekontrázták őket. És szerencséjük is volt, mert időjárás is olykor besegített.

Azért egy (világ)háborút ne hasonlítsunk össze egy sporttal. Míg utóbbi szórakozás (nekünk drukkereknek több), amit élvezni szeretnék, szép megoldások, addig a háború közel sem móka.
Lehet, de a sportban sem csak a szépség számít, a szabálykönyvben nincs megírva, h csak szép játékkal lehet győzni.