Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
9
10%
Ambarabat
5
6%
Nico
25
28%
Más
33
38%
Nem hoznék senkit
16
18%
 
Szavazatok száma: 88
Avatar
noname
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8245
Csatlakozott: 2006.03.19. 18:39:34
Tartózkodási hely: Margitta/Kolozsvár

2012.05.20. 15:46:25

Ez egy nagyon korrekt ajánlat a Milan részéről, ha a hír igaz. Thiago egyelőre inkább tehetség, mint bizonyított játékos, bár látható h alighanem Iniesta szintjére, vagy még feljebb ér majd idővel. Mindamellett egyelőre húzóember nem tud lenni, ami nem is meglepő. Thiago Silva jelenleg alighanem a világ legjobb védője, így az ajánlat teljesen korrekt. Annak örülnék természetesen, ha mindketten itt játszanának jövőre, de ez az ajánlat megfontolandó, persze ha valóban igaz. Nem kell Silva mindenáron, de a jelenlegi csapatba alighanem rá nagyobb szükség lenne, mint Thiagora. Épp ezért mondom h megfontolandó. Igazából remélem h ez csak a annyit jelent h van az a (reális tartományban mozgó ár), amiért elengednék. Egy 20+Afellay ajánlattal megpróbálkoznék, ha nem megy, akkor esetleg Keitát is oda lehet csapni mellé. De ez a max, amit rááldoznék.
A Fifa egy szégyen
Avatar
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása
Hozzászólások: 3787
Csatlakozott: 2007.10.20. 20:59:24
Tartózkodási hely: Aba/Székesfehérvár

2012.05.20. 14:52:11

Ilyen áron nekem ugyan nemkéne Thiago Silva. De a vezetőség sem hülye, nem fogják odaadni Thiagot.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3732
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2012.05.20. 14:34:02

ab1daL írta:Mai hír szerint a Milan Thiago-t akarja Thiago Silváért, plusz 10 millió. Remélem nem megyünk bele, ahogy tavaly se az Arsenal esetében.

Kép
Ez a hír olyan képtelenségnek hangzik, mint amikor az Inter Iniestát kérte Ibrahimovicsért. Ezzel az üzlettel marha rosszul járnánk. Az egyik legnagyobb kp tehetséget elbuknánk és még pénzt is kéne fizetni. Meg kéne szerezni Thiago Silvát, de nem ilyen áron. Érzésem szerint Thiago+10 többet ér, mint Thiago Silva.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
ab1daL
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3473
Csatlakozott: 2008.05.08. 18:40:25
Tartózkodási hely: Siófok

2012.05.20. 14:30:15

Mai hír szerint a Milan Thiago-t akarja Thiago Silváért, plusz 10 millió. Remélem nem megyünk bele, ahogy tavaly se az Arsenal esetében.

Kép
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - de Jong, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Guiu, Roque
Attika 25
Capitá del Barça
Hozzászólások: 597
Csatlakozott: 2009.07.19. 17:48:54

2012.05.20. 14:29:31

Rosszul fogalmaztam, brazilos virtuóz, ja és nem sértések szántam a begyöpösödöttséget, de nekem tényleg egy hiányzik, hogy egy kicsit más stilus is jelen legyen a pályán a csapatban.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3732
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2012.05.20. 14:07:55

Attika 25 írta:Ha én képviselem a nívót akkor te meg a begyöpösödöttséget, aki azt hiszi, hogy a La Masia mindent megold, pedig nagyon nem. Pont az a váratlanság hiányzik ebből a csapatból amit a La Masia-ban "kinevelnek" a játékosokból, mindenki a tutira megy rá, semmi kockázat, inkább vissza Puyol-nak, Messi az egyedüli aki váratlan dolgokat csinál, nem véletlen, hogy amikor neki nem megy akkor tök sablon az egész játékunk, passzolgatás keresztbe kasul majd egy bepassz, ami olyankor rendre nem talál embert, fél perc múlva elölről ugyanez. Mondhatsz akármit, hiányzik ebből a csapatból egy brazilos virtuóz játékos, illetve egy jó felépitésű, fejjel is veszélyes támadó, egyre jobban kiismerik a játékunkat, ha nem újitunk jövőre még nehezebb lesz.
Én képletesen értettem a nívót, de ha te is így az én begyöpösödöttségemet, akkor köszönöm a dicséretet. Kezdjük ott: ki beszélt itt La Masiáról? Csak a csatárokról volt szó, de gyönyörűen belekeverted az utánpótlás nevelést. A védelmet egyértelműen meg kell erősíteni, de ha visszaolvasol pár oldalt, akkor láthatod, hogy én a legaktívabbak közt voltam, akik beszélgették, hogy ki kéne hátulra. No comment. Aztán előre... Pedro-Cuenca-Tello a beadós játékosok? Ember hány meccset néztél meg? Ebből, ha Cuencara lehet ezt ráfogni egyedül, de sztem messze ő játszott a leghasznosabban 3-muk közül. Aztán nem húznak váratlant a játékosaink és kiismernek minket? Miért kaptunk ki a Realtól és miért ejtett ki minket a Chelsea? Volt 1 kiló helyzetünk, amit rendre kihagytunk, majd olyan gólokat kaptunk, ami a vicc kategóriába sorolandó. Nem pedig azért, mert kiismernek minket... Aztán ott van, hogy kik viszik el a labdát a védő mellett. Messi-Iniesta-Alexis-Alves nem elég? Na jó egy kicsit én is hiányolom a cseleket, de most megmondom, hogy nem hinném, hogy találnánk olyan embert a piacon, aki alkalmas lenne a feladatra, reális áron. Talán Suarez, de nem hinném, hogy őt elengednék. Aztán a jól fejelő dolog: Ibra itt volt, nála nem hiszem, hogy jobbat is tudnánk találni a piacon. A játékunk során sose játszottunk a fejére és meg is bukott ebben a rendszerben. Majd a brazil virtuóz, ezen jót mosolyogtam. Jelenleg 1 ilyen játékosa sincs Brazíliának, úgyhogy ezen kár is agyalni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Attika 25
Capitá del Barça
Hozzászólások: 597
Csatlakozott: 2009.07.19. 17:48:54

2012.05.20. 13:53:51

Kölcsönadásnál nincs opció? Úgy is kölcsön lehet adni, hogy automatikusan jön vissza és úgy is, hogy a kölcsönadáskor szerepel egy megállapított ár amit ha kifizetnek a lejárta után akkor az övék, na most én enélkül a megállapitott ár nélkül adnám csak kölcsön.

Pedro, Tello, Cuenca mind "prototipus", meghúzza majd beadja vagy vissza passzolja Xavi-nak, az ég-világon semmi váratlan nincs a játékukba. De igazad van, nem kell támadó, sőt védő sem, egyáltalán senki sem, mert ott vannak a fiatalok. Láthattuk, hogy mire vagyunk képesek amikor Messi-nek nem megy, de felesleges igazolni, minek......

Ha én képviselem a nívót akkor te meg a begyöpösödöttséget, aki azt hiszi, hogy a La Masia mindent megold, pedig [auto_cenzúra] nem. Pont az a váratlanság hiányzik ebből a csapatból amit a La Masia-ban "kinevelnek" a játékosokból, mindenki a tutira megy rá, semmi kockázat, inkább vissza Puyol-nak, Messi az egyedüli aki váratlan dolgokat csinál, nem véletlen, hogy amikor neki nem megy akkor tök sablon az egész játékunk, passzolgatás keresztbe kasul majd egy bepassz, ami olyankor rendre nem talál embert, fél perc múlva elölről ugyanez. Mondhatsz akármit, hiányzik ebből a csapatból egy olyan támadó aki más stilust képvisel, Alexis egynek ok,de kellene még egy.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3732
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2012.05.20. 13:24:31

Attika 25 írta:Szerintem is kellene egy támadó, mert Villa nagy kérdőjel, Pedro pedig szvsz. nem tud többet, egy idénye volt ami kimagasló, a többi meg sem közelítette, szvsz. ha valaki egy évben tud nagyon jó lenni és utána 3-ban meg sem közelíti akkor a valóság nem az idényben mutatott játék. Cuenca és Tello pedig szintén kérdőjelesek, de én egyikükben sem látom azt, hogy egy gödörben levő csapatot ki tudja húzni a kaka-ból, ők akkor lesznek majd jók amikor amúgy is száguld a csapat (szerintem). Alexis-ben viszont tényleg látok fantáziát.

Ezért most lehet megkapom a magamét, de én összességében a Tello-Cuenca-Pedro hármasból egyet elengednék kölcsönbe (de opció nélkül) egyet meg opcióval eladnék és hoznék egy támadót. Akkor lenne Villa, Messi, Alexis + az új támadó illetve a 3-asból aki marad, 5 ember 3 posztra elég lenne, ha meg ég a ház akkor még mindig tud Iniesta és Cesc is elöl játszani.

Abba kell belegondolni, hogy mi lesz ha Messi "csak" kétharmad annyi gólt rúg mind idén, ki fog gólt lőni? Villa lehet, de másfél éve gyenge, nincs rá garancia, hogy feljavul, Alexis meg szerintem sosem fog 30 gól felett lőni (minden sorozatban összesen), de ettől még nagyon hasznos a csapat számára, de kellene még egy igazi gólerős támadó.

Példának ott van a Real, nekik is van egy gólzsák (CR) de mellette még 2 támadó akik egymást rotálva is 30 gól körül rúgnak, nálunk meg a 20-at sem érte el senki, azért lettek ők a bajnokok, mert nálunk ha Messi nem rúgott akkor más sem (amikor gáz volt).
Te se képviseled itt a nívót azt megmondom. Ennyi hülyeséget összehordani... Kezdjük Pedroval. 1 évben jól játszott és 3-ban nem? Ember te hol élsz? Idén aláírom gyenge volt, de tavaly nagyon nagyot ment, míg előtte szintén a berobbanás évében. Nem tudom te miről beszélsz, amikor 1 jó és 3 rossz évről beszélsz? Előtte meg ha 2-3 meccsen játszott volna összesen. Aztán jön Cuenca-Tello duó. Könyörgöm, a szezon közepe óta játszanak az első csapatban, mit vártál tőlük? Messi sem játszott úgy az első meccsein, mint most... Mégha Messi más kategória. Ne újoncoktól várjunk csodát, mert akkor már bőven veszett minden. Majd ez az eladósdi. Nem tudom milyen kölcsönadás az, amikor nincs opció? Ilyen nincs is úgy kezdjük. Benne van a nevében, hogy kölcsön megy abba a csapatba. Akkor meg nincs opció. Ha eladjuk, akkor van opció, de akkor meg a kölcsönt nem értem... Majd érkezzen egy új csatár. Villaban már nem kell bízni, végülis 30 éves, már lassan nyugdíjas, de az érkezőben, aki 1 percet nem játszott a Barcában arra szükség van, mert garancia, hogy a gólokat lőni fogja... Az agyamat el tudnám dobni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
messideco
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12235
Csatlakozott: 2008.07.08. 16:49:07

2012.05.20. 12:50:25

Inkább hozzuk el Inzaghit, mint Bojant... Könyörgöm ne hozzuk vissza..
"And my heart will leave you never."
messi1918
Capitá del Barça
Hozzászólások: 840
Csatlakozott: 2007.12.23. 12:34:45
Tartózkodási hely: Szatymaz
Kapcsolat:

2012.05.20. 12:39:13

Van valami hír Bojanról? Tudom, hogy nem volt valami angy szezonja, de így, hogy Guardiola elment, kaphatna még egy esélyt. Legalábbis én nagyon szeretném, nagyon szerettem amikor itt játszott. Simáán kiszorította Ibrahimovicot is. Remélem kap még egy esélyt!
..................................
Attika 25
Capitá del Barça
Hozzászólások: 597
Csatlakozott: 2009.07.19. 17:48:54

2012.05.20. 12:11:13

Szerintem is kellene egy támadó, mert Villa nagy kérdőjel, Pedro pedig szvsz. nem tud többet, egy idénye volt ami kimagasló, a többi meg sem közelítette, szvsz. ha valaki egy évben tud nagyon jó lenni és utána 3-ban meg sem közelíti akkor a valóság nem az idényben mutatott játék. Cuenca és Tello pedig szintén kérdőjelesek, de én egyikükben sem látom azt, hogy egy gödörben levő csapatot ki tudja húzni a kaka-ból, ők akkor lesznek majd jók amikor amúgy is száguld a csapat (szerintem). Alexis-ben viszont tényleg látok fantáziát.

Ezért most lehet megkapom a magamét, de én összességében a Tello-Cuenca-Pedro hármasból egyet elengednék kölcsönbe (de opció nélkül) egyet meg opcióval eladnék és hoznék egy támadót. Akkor lenne Villa, Messi, Alexis + az új támadó illetve a 3-asból aki marad, 5 ember 3 posztra elég lenne, ha meg ég a ház akkor még mindig tud Iniesta és Cesc is elöl játszani.

Abba kell belegondolni, hogy mi lesz ha Messi "csak" kétharmad annyi gólt rúg mind idén, ki fog gólt lőni? Villa lehet, de másfél éve gyenge, nincs rá garancia, hogy feljavul, Alexis meg szerintem sosem fog 30 gól felett lőni (minden sorozatban összesen), de ettől még nagyon hasznos a csapat számára, de kellene még egy igazi gólerős támadó.

Példának ott van a Real, nekik is van egy gólzsák (CR) de mellette még 2 támadó akik egymást rotálva is 30 gól körül rúgnak, nálunk meg a 20-at sem érte el senki, azért lettek ők a bajnokok, mert nálunk ha Messi nem rúgott akkor más sem (amikor gáz volt).
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3732
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2012.05.20. 11:46:26

bali 15 írta:
A másik hír, hogy a csapat 40 millió eurós profittal zárt
Forrást lécci.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... ca-1805361
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Avatar
bali 15
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2541
Csatlakozott: 2008.06.05. 20:18:25

2012.05.20. 11:35:57

Én személy szerint remélem, hogy igazolunk egy csatárt legalább. Meg egy védőt.
Ha jövőre is ez a Messire kiélezett tili-toli marad, nem nyerünk semmit sem...
Villa szerintem meg már csak a kora miatt sem lesz a régi...
A másik hír, hogy a csapat 40 millió eurós profittal zárt
Forrást lécci.
Avatar
Barcaman1993
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3732
Csatlakozott: 2010.03.02. 14:41:07

2012.05.20. 11:29:04

Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy nincs szükségünk újabb csatárra... Más csapatoknál ugyanaz játszódik le, mint most idén épp nálunk. A legjobbaknak is vannak hullámvölgyei és képtelenek betalálni. Azért lehet itt jönni pro és kontra érvekkel, de fölösleges. A világ legjobb játékosait nem 1x láttuk betlizni a fontos meccseken. Mondhatnám Ibrát, Drogbát, Robbent, Messit, Ronaldo és sorolhatnám egy jó ideig. Úgy érzem itt nem a képességekkel van a gond, hanem fejben. Ilyen ügyetlen csatárt, mint ez a Mario Gomez. Kiló számra lőtte a gólokat, mert fejben rendben volt. Van Gallnál meg nem is játszott, olyan gyenge volt... De Drogbát is mondhatnám, aki 2 ANK döntőjét bukta el, vagy amikor ellenünk betlizett 2x is 2009-ben. Most meg BL-t nyert a Chelsenek. Nem hinném, hogy új emberre van szükségünk. Pedrot fejben össze kell rakni, Villa nyerje vissza legalább az első éves formáját, Alexis ne legyen 3 hetente sérült és minden jönni fog magától. Nem kellenek ide millió eurós sztárok előre, fölöslegesen.

Aztán újabb hírek. A Sport szerint Keita a nyáron ingyen távozhat, mert lejár a szerződése. Erre mit tudtok? Eddig úgy volt, hogy jövőre jár le, most meg egy ilyen hírt közöltek. Mindenesetre sztem óriási hiba lenne ingyen elengedni. Vagy menjen pénzért, vagy maradjon.

A másik hír, hogy a csapat 40 millió eurós profittal zárt, ami valljuk egész jó. Erősítsük meg a védelmet és kerüljön oda vissza ez a csapat, ahova való (a futball világ trónjára).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21250
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2012.05.20. 10:17:11

G.Gabe írta:Drogbát felejtsétek el. Tesókám most mondta, hogy az angol lapok azzal vannak tele, hogy elmegy a világ másik végére 18 milláért.

Remélem is. Én ki nem állhatom őt. Főleg azóta, amióta örjöngött azon, hogy kiestek, és mindenféle csalónak elkiabálta Barcát a bírókat, meg úgy mindenkit (lehet, hogy Műringyó jó hatással volt rá).

Amúgy meg mit kezdenénk egy ilyen bölénnyel? Ezért hozták Ibrát is, és nem vált be.
A Barca nem azt a focit játssza, hogy előrevagdaljuk a labdát, majd csak lesz valami.
A Barca játéka a labdatartás, az ellenfél letámadása. Egy Drogba ilyen esetben semmit nem ér.
Azért sztem nem kéne párhuzamot vonni Ibra és Drogba között, mert teljesen más a két a játékos, mind játékukban, mint mentalitásban. Ibrára mindig is jellemző volt, h ha nincs kedve épp játszani, akkor csak lézeng a pályán, Drogba viszont hatalmas szívvel képes küzdeni. Ne feledjük, h Ibra sem volt rossz az első hónapjaiban, jó párszor lett a meccs embere.
Attika 25
Capitá del Barça
Hozzászólások: 597
Csatlakozott: 2009.07.19. 17:48:54

2012.05.20. 10:10:10

Tényleg nem rossz David Luiz, de az ára neki is 30 milla körül lenne, ugyanannyi mint amit Thiago Silva esetében rebesgetnek.

Hamár Thiago Silva, a Milan-t Thiago érdekelné, a cikkben felmerült egy Thiago+10 milla transfer, de ez szerintem csak a Milan álma, mert Thiago nem megy sehova.

Itt a cikk : http://www.sport.es/es/noticias/barca/c ... va-1809371

Bale-ért meg még a 45 milla is kevés lehet az ügynöke szerint (ha jól forditom a google forditóval). Szerintem felejtsük már el a Wales-it, gyakorlatilag ráköltenénk az egész átigazolási keretünket, miből vennénk majd középhátvédet (és esetleg támadót, vagy akár középső középpályást ha Keita elmegy, bár utobbi nem biztos, hogy kellene és akarnánk)? Alba is simán jó lenne és negyedannyiba kerül.

Itt a cikk amúgy : http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... ca-1808222
Avatar
K900
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 299
Csatlakozott: 2011.07.19. 19:10:29
Tartózkodási hely: "My heart is in Brazil, and the Nou Camp stadium".

2012.05.20. 09:07:21

Tegnapi mecs alkalmából megfigyeltem David Luiz játékát,sztem nem olyan rossz védő a brazil.Jó lát a pályán,jól ütközik,és visszonylag magas. :D Úgyhogy ő is benne lehetne abban a bizonyos pakliban. :) De ezt majd Tito eldönti. :wink:
Avatar
barca99
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7307
Csatlakozott: 2006.07.19. 12:37:02

2012.05.20. 09:01:39

visca el barca írta:
barca99 írta:Bár nagyon nehezen viselném el, de a csapat szempontjából nagyon jónak tűnik most egy ilyen karakterű játékos.
és melyik szélen? a bal vagy a jobb?
Nem tudom, te nem nézted azokat a meccseket, amikor Alexis volt beküldve a darálóba?
:roll:
sura
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 427
Csatlakozott: 2011.02.06. 08:19:05

2012.05.20. 08:23:24

Továbbra is lehet vitatni, hogy Drogba való-e a Barcaba, vagy se. De azt nem, hogy világklasszis ma is.
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2012.05.20. 01:00:45

LG írta:Ebben is van igazság, amit te mondasz. De Drogba nem egy sima erőcsatár, a technikás játék is fekszik neki, pl. a válogatottban, vagy anno a Marseille-ben, vagy amikor épp úgy játszika Chelsea ezt is bebizonyította. Szóval a meccseink 80 százalékán sem lenne felesleges. Végre lenne Messinek egy minőségi cseréje, és variációs lehetőség lenne, ha mind2-n a pályán vannak, h Messi kihúzódik szélre, Drogba bemegy középre. A bunkerfoci ellen valóban nem garancia ő sem, de azért komoly fegyvertény. Ő képes olyan egyéni villanásokra, amikre az általad emlitett Llorrente v. Gomez nem igazán.
Azért én ezt a Drogba-témát nem venném túlzottan komolyan. Az életkora csak egy dolog, lehet még ettől jópár szezon benne. A fő ellenérvem elsősorban a viselkedése, amit képtelen vagyok a Barca filozófiájával összeegyeztetni. A hányinger kerülgetne, ha folyamatosan azt a fetrengést nyújtaná a meccseinken, amit a BL-elődöntőben is bemutatott ellenünk. A másik dolog a technika. Ez megint egy kényes kérdés, de én úgy látom, hogy nem feltétlenül illik a mi játékunkba egy olyan játékos, aki nagy spílernek számít a PL-ben. Láttunk már a Barca-ban eltűnni egy PL-szinten technikásnak számító Henry-t vagy Hleb-et is. Egy teljesen más dinamikájú játékfelfogásról van szó és nem biztos, hogy Drogba legfőbb erényei pont nálunk érvényesülnének a legjobban. Harmadrészt én úgy érzem, hogy ez a Drogba-sztárolás kicsit túl van most lihegve. Ez az ember lenyomott pár nagyon jó meccset az idei BL-ben, nagyon kijött neki a lépés és érzésem szerint kicsit dacból is felfújta magát, hogy talán pályafutása utolsó nagy dobását összehozza. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz még neki egy hasonlóan sikeres szezonja,főleg azok után, hogy a legnagyobb motivációs erő a mostani BL-sikerével gyakorlatilag megszűnt. Ez a Chelsea-generáció kicsit emlékeztet a 2 évvel ezelőtti Inter-re, ahol a már korosabb, leharcolt öregek még egyszer összekapták magukat egy jó szezonra, de ezzel vége is. Talán már jövőre elkezdődik ennek a Chelsea-nek is a mélyrepülése, mindenesetre most nagyon komoly összegben fogadnék bárkivel, hogy jövőre sem lesz címvédés:)
G.Gabe
Capitá del Barça
Hozzászólások: 641
Csatlakozott: 2011.04.27. 14:51:32
Tartózkodási hely: Budapest

2012.05.20. 01:00:11

Drogbát felejtsétek el. Tesókám most mondta, hogy az angol lapok azzal vannak tele, hogy elmegy a világ másik végére 18 milláért.

Remélem is. Én ki nem állhatom őt. Főleg azóta, amióta örjöngött azon, hogy kiestek, és mindenféle csalónak elkiabálta Barcát a bírókat, meg úgy mindenkit (lehet, hogy Műringyó jó hatással volt rá).

Amúgy meg mit kezdenénk egy ilyen bölénnyel? Ezért hozták Ibrát is, és nem vált be.
A Barca nem azt a focit játssza, hogy előrevagdaljuk a labdát, majd csak lesz valami.
A Barca játéka a labdatartás, az ellenfél letámadása. Egy Drogba ilyen esetben semmit nem ér.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21250
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2012.05.20. 00:35:18

herlius írta:
Zsolti írta:A full impotens tikitakával sokra mentünk idén..nem volt igazi centerünk...meg lehet nézni Messi mennyit ért hamis ékként idén a nagy csapatok ellen..há' nem sokat...ezért kell egy ilyen gorilla, ha necces az eredmény felívelni neki, aztán majd bepattan róla valahogy...arról nem is beszélve, hogy tud lőni 20 méterről is, nem csak -5ről.........:)
Alapjában véve egyetértek veled, de a BL-döntő is megmutatta, hogy egy kivételesen jól védekező és a szerencsével is jól gazdálkodó csapat ellen igazából nincs tökéletes taktika. Ez a "majdcsakbepattan" dolog eléggé kétélű fegyver és nem feltétlenül éri meg egy klasszis erőcentert csak azért padoztatni a meccseink 80%-án, hogy amikor kell akkor majd véletlenül bepattanjon róla a laszti. Láthattuk, hogy Llorrente mire volt képes egy szervezetten védekező Atletico ellen, de Gomez sem sok sót evett meg ma.
Igazából a csapat egészének kell tökéletesen működnie, egy tökéletesen szervezett védelem ellen csak a tökéletesen felépített támadásvezetés tud eredményes lenni. Még így erőcsatár nélkül is csak nüanszokon múlott a BL-döntőbe jutásunk és semmi garancia nincs arra, hogy ez másképpen történt volna egy erőcsatárral.
Ebben is van igazság, amit te mondasz. De Drogba nem egy sima erőcsatár, a technikás játék is fekszik neki, pl. a válogatottban, vagy anno a Marseille-ben, vagy amikor épp úgy játszika Chelsea ezt is bebizonyította. Szóval a meccseink 80 százalékán sem lenne felesleges. Végre lenne Messinek egy minőségi cseréje, és variációs lehetőség lenne, ha mind2-n a pályán vannak, h Messi kihúzódik szélre, Drogba bemegy középre. A bunkerfoci ellen valóban nem garancia ő sem, de azért komoly fegyvertény. Ő képes olyan egyéni villanásokra, amikre az általad emlitett Llorrente v. Gomez nem igazán.
herlius
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2008.11.10. 11:55:35
Kapcsolat:

2012.05.20. 00:27:42

Zsolti írta:A full impotens tikitakával sokra mentünk idén..nem volt igazi centerünk...meg lehet nézni Messi mennyit ért hamis ékként idén a nagy csapatok ellen..há' nem sokat...ezért kell egy ilyen gorilla, ha necces az eredmény felívelni neki, aztán majd bepattan róla valahogy...arról nem is beszélve, hogy tud lőni 20 méterről is, nem csak -5ről.........:)
Alapjában véve egyetértek veled, de a BL-döntő is megmutatta, hogy egy kivételesen jól védekező és a szerencsével is jól gazdálkodó csapat ellen igazából nincs tökéletes taktika. Ez a "majdcsakbepattan" dolog eléggé kétélű fegyver és nem feltétlenül éri meg egy klasszis erőcentert csak azért padoztatni a meccseink 80%-án, hogy amikor kell akkor majd véletlenül bepattanjon róla a laszti. Láthattuk, hogy Llorrente mire volt képes egy szervezetten védekező Atletico ellen, de Gomez sem sok sót evett meg ma.
Igazából a csapat egészének kell tökéletesen működnie, egy tökéletesen szervezett védelem ellen csak a tökéletesen felépített támadásvezetés tud eredményes lenni. Még így erőcsatár nélkül is csak nüanszokon múlott a BL-döntőbe jutásunk és semmi garancia nincs arra, hogy ez másképpen történt volna egy erőcsatárral.
Avatar
papek89
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 300
Csatlakozott: 2008.12.07. 01:15:47
Tartózkodási hely: Debrecen

2012.05.20. 00:20:34

A mi filozófiánkon is kell változtatni. Amit ezzel egy jó erőscsatárral meg is lehetne oldani. A tiki-taki már kimúlt, nincs Guardiola, új ambíciók kellenek, ami közül ez lenne az egyik. Hányszor jól jött volna egy Drogba kaliberű csatár, aki amikor kell gólt rúg? Ibra is jó lett volna ide, de nem volt benne alázat, megfőtt, visszament a digókhoz. Drogbába többet látok, hiába 34 éves. Egy jó balszélt kell még csinálnunk, meg egy kp Keita helyett ( Mondjuk Romelou, ha jól íírom a nevét ). Nem kell ide Thiago Silva, a korához képest drága. De ha Drogba tényleg jönne, akkor az jó lenne, ha csak ilyen Larsson szintre is.
Zsolti
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6156
Csatlakozott: 2004.10.12. 13:34:54
Tartózkodási hely: ,,!,.
Kapcsolat:

2012.05.20. 00:11:56

Ibra is jó lett volna, ha Pep tudta volna használni...:)
Válasz küldése