LG írta:
Jól csinálták, hisz nyertek. Most hagyjuk a ha-val kezdődő mondatokat.
És igenis rá voltak kényszerítve erre a játékra. AVB megpróbált egy másik utat, hatalmasat bukott vele. Jól megmutatta, h a Chelsea kerete erre a játékra alkalmas. Főleg olyan csapatok ellen, mint a Barca, Bayern nem nagyon lehetett más út a győzelemhez. A bajorok még a Realt is képesek voltak védekező játékra kényszeríteni.
Nyilván alakulhatott volna máshogy, de ehhez az Chelsea ellenfeleinek be kellett volna rúgnia legalább még 1 helyzetet a sokból. Ennek nagyon sokan, így én is örültem volna, de nem így történt, nincs miről beszélni.
Aki annyira igazságtalannak érzi, ami történt, annak is ideje lenne már túltenni magát rajta, hisz már változtatni úgysem lehet ezen. Bele kell törődni, és szurkolni, h jövőre másképp alakuljon.
De még ezt sem csinálták olyan hű,de kimagaslóan,mégis nyertek.Egy rakás helyzete volt az ellenfeleiknek,uh a szívós védekezés ellenére bőven benne volt a pakliban a bukfencük.Sajnos nem lett.
AVB-t pedig megbuktatták az öregek,akiket elvileg fiatalítani tervezett a portugál,ami nem tetszett a srácoknak és Abra sem adott időt neki,h beérjen,körvonalazódjon a munkája.Ami még nem egyértelműen vezet oda,hogy csakis a bunker lehet a megoldás,kényszerből. Mert ez a keret nem változott eget verően a korábbi évekhez mérten,amikor is ennél nagyságrendekkel több futballt nyomtak a kékek.Tehát ez így belemagyarázás sztem.
És olyan csapatok ellen,mint a Napoli és a Benfica,más út nem vezethetett vajon?Tényleg ennyire kiscsapat ez a trilliókból épített cselszkij,h bekkelni kelljen ellenük,meg emberhátrányban is egyértelmű nyomást gyakoroljanak rájuk?Talán nem...
És tényleg utoljára írom le,mert unalmas ismételgetni:
Irritál a bunkerfoci,mert nem a játékról szól,hanem annak a megöléséről.
Irritál,h kisebb ország GDP-jének megfelelő összeg beforgatása után egy erősnek számító kerettel ilyen "taktikus" játékot bírnak csak játszani,korántsem világelitbe tartozó csapatok ellen is.
Irritál,h még ezt a védekezősdit sem tudták csillagos 5-ös szinten nyomni,mert sokszor pattogott a falon belül a bőr,és mégis az egekig vannak magasztalva a csodavédekezés miatt.
Irritál,h az ellenfeleik folyamat szinten betliztek ellenük olyan szitukban,amiket valszeg 10ből 9szer bevernek,így nem tudták kiejteni őket a francba.