Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
StarCraft 2,TW széria,Company of HeroesTorghelleSandor írta:Itt az érettségi szünet,meg a nyár is közeleg,szóval van egy csomó szabadidőm. Ajánlanátok pár jó stratégiai játékot amivel el lehet lenne egy ideig?
Még ez se, kint működik pl az f11 is, de a játékban nemcsababarca írta:Kalap! szerintem csak kattints kétszer a felső keretre.Kalap1988 írta:Köszi szépen, sajnos egyik sem működött, nem tudom miért.
Kalap! szerintem csak kattints kétszer a felső keretre.Kalap1988 írta:Köszi szépen, sajnos egyik sem működött, nem tudom miért.
F11 erre a megoldás 99%-ban biztos vagyok benneKalap1988 írta:Sziasztok! Nem vgayok egy nagy infózseni és sajnos az NBA2k12-ben (meg gondolom más játékban is, de most csak azzal játszok) látszódik az ablak és nem tudom nagyra, teljes képernyőre állítani (rákattintok harmadik egér gombbal, de a teljes képernyőre nem lehet nyomni). Tudom, hogy ez egy gombkombináció, de melyik is? Előre is köszönöm!
Ha van Gold előfizetésed, akkor BF3-at ajánlom a multija miatt. Ha meg nincs, akkor a két játék single-je kb azonos hosszúságú (bár még nem játszottam végig..)MessiFan írta:Xbox-ra akarom megvenni, oda meg nem tudom letölteni (még).
Single player miatt ne vegyél meg sose egy játékot se, azt letöltheted ingyen isMessiFan írta:Igen, én is csak a multija és a grafikája miatt venném meg. a MW3-at pedig a single player miatt. Még szétnézek a játékok között aztán döntök