Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy érdekes adat a közelmúltból, a mezek kapcsán.hát nem egy klasszikus Barca mez... nem nagyon jön be... inkább PSG-nek képzelném el... bár nemtom, lehet, hogy volt ilyen mondjuk 100 éve... nemtom...
jobban belegondolva senkinek a hazai mezével nem ütközik ez a sárgaság főleg h. a villareal kiesettFirefox írta:Az mindig az előző idegenbeliedermatyi írta:a második számú idegenbeli mez lesz? Ha igen milyen?Szóval a negró (
) mez.
hát nem egy klasszikus Barca mez... nem nagyon jön be... inkább PSG-nek képzelném el... bár nemtom, lehet, hogy volt ilyen mondjuk 100 éve... nemtom...Messi-Ini írta:itt egy fokkal jobb,az biztos...de az a második mez az mi???nem is értem...ilyet kitalálni...messideco írta:Azért nem olyan rossz, mint a tervrajzokon:
A fekete az első számú idegenbeli volt idén.Sanama írta:és akkor a fekete 2évvel ezelőtti széria?!Andris írta: mindig a tavalyi idegenbeli.
Az mindig az előző idegenbeliedermatyi írta:a második számú idegenbeli mez lesz? Ha igen milyen?
és akkor a fekete 2évvel ezelőtti széria?!Andris írta:mindig a tavalyi idegenbeli.edermatyi írta:a második számú idegenbeli mez lesz? Ha igen milyen?
Vagyis az a fránya fekete...Andris írta:mindig a tavalyi idegenbeli.edermatyi írta:a második számú idegenbeli mez lesz? Ha igen milyen?
mindig a tavalyi idegenbeli.edermatyi írta:a második számú idegenbeli mez lesz? Ha igen milyen?
igazából vörös csak van olyan kép ahol fel van hajtva az ujja, az lfp logónál látszik.Stalkyard írta:De most akkor az ujjon a csíkozás sárga vagy vörös lesz akkor? Mert a hivatalos oldal képein sárga, minden más képen pedig vörös. Egyébként a hazai kifejezetten tetszik, sokkal rosszabbra számítottam. Az idegenbelinél viszont fordított a helyzet, nem hittem volna, hogy ennyire ocsmány lesz. Ez vállalhatatlan. Nem értem, a Nike-nak miért mindig a mi mezeinknél kell elővenni ezeket a homár színeket. Két éve az a lazac szín is katasztrófa volt, de ez még talán arra is rátesz. Semelyik más csapatnál nincsenek ilyen hülye színárnyalatok, csak nálunk.
A vendég mez valóban randácska lett, de a hazai nekem nagyon bejön. Kicsit olasz fazonú lett. Ha még a címert és a pipát is hímzik, tuti veszek egyet. Szeretem a feszülős dolgokat...Bob_Marley írta:Nem egyszerűek a mezek
De legalább a gyászmenet feketéről leszoktunk.
Bár ez a narancssárgásBízom azért benne, hogy a Nike kicsit konzervatívabb vonalat fok a jövőben erőltetni, bár igaz mindegy milyen a mez, ha a csapat sikeres, de azért ilyen narancssárgában nem mennék ki az utcára.
Zozzy 5 írta:ez a piros csíkot a közepére paint sprével fújták rá? mert nagyon úgy néz ki...az idegenbeli meg...narancssárga sárgával. ízlésficam.