Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen mondjuk Xavi kinek nem kedvenc a Barca Fanok közül ?Tocy írta:...Amúgy Xavi a kritikákra pont a döntőn válaszolt, stílusosanArra kíváncsi leszek, hogy ha a csatársorban mindenki egészséges, akkor vajon mennyit fog játszani idén. Persze alappillér stb, nekem is nagy kedvenc, de a tavalyi szezonra elég gyengére sikerült, és van helyette pótlás ha úgy van. Nem mintha Cesc mjuk tavasszal jó lett volna...de játékban nem volt rossz, sőt, csak elöl nem ment neki és ott játszatta Pep. Szóval Xavi a góljai ellenére játékban gyengébb volt most, remélem egy kis frissítéssel még hozni tudja a saját maga szintjét 1-2 évig.
Hát nem tudom, lehet h ez nem is akkora baj, állandóan rá állnak soxor 2 lépést sem tud tenni anélkül hogy ne próbálnák becsapdázni... másrészt, mindig tud olyat produkálni hogy abból egyből gól, vagy helyzet adódik... akkoris ha 10-en figyelnek rá...messideco írta:Szerintem nem fog annyira ráépülni a csapat játéka, mint az előző években, erre akartam célozni

Bepihentetném már vhova a srácot...Mihu írta:Abbahagyhatnád az ilyen 5-6 szavas, semmit sem mondó, teljesen üres hsz-ek beírogatását. Az Abidal topicban mutatott produkcióddal ma úgyis mindenkinél kiverted a biztosítékot, szerintem jobb lenne ha pihentetnéd kicsit a fórumozást. Még az előtt, mielőtt a moderátorok pihentetnek téged....sura írta:Ahhoz, hogy a régi önmaga legyen, Vilanovának valamit ki kell találni a számára.
Abbahagyhatnád az ilyen 5-6 szavas, semmit sem mondó, teljesen üres hsz-ek beírogatását. Az Abidal topicban mutatott produkcióddal ma úgyis mindenkinél kiverted a biztosítékot, szerintem jobb lenne ha pihentetnéd kicsit a fórumozást. Még az előtt, mielőtt a moderátorok pihentetnek téged....sura írta:Ahhoz, hogy a régi önmaga legyen, Vilanovának valamit ki kell találni a számára.

daffy írta:"Xavi az írek ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen 136 alkalommal passzolt, 127-szer pontosan" nso
ezzel eb rekordot döntött

úgy-úgy. és ha azt a lövését nem tudja kifogni given,akkor nálam egyértelműen mom lett volnaP.U.Y.O.L. írta:Hatalmas grat neki. Ráadásul a statisztikán kívül is megállapítható, hogy remekül játszott!daffy írta:"Xavi az írek ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen 136 alkalommal passzolt, 127-szer pontosan" nso
Hatalmas grat neki. Ráadásul a statisztikán kívül is megállapítható, hogy remekül játszott!daffy írta:"Xavi az írek ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen 136 alkalommal passzolt, 127-szer pontosan" nso
Sánchez topikban linkelted a chilei 15 gólját. A Rayo elleni első meccsen amit másodiknak lőtt, ott Xavi adta a gólpasszt. Az a mozdulat... Kíváncsi vagyok, vajon tudatos volt-e. Ha igen, ha nem, zseniális...Gareth Tello írta:Xavi Hernández ● All Goals and Assists 2011-2012 ●
Nyugodtan pihenhet még a mester. Thiagoval se vagyunk gyengék és a kupadöntő prioritás egyértelműen.salas9 írta:Xavi újra edzésbe állt! A jelek szerint hétvégén akár pályára is léphetne, de szerintem nem kockáztatnak jegelik a kupadöntőre