Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy van neki én úgy tudom, de nem éneklik.Alexander Mahone írta:Mert sok szövege van azért...P.U.Y.O.L. írta:Vicces volt látni, hogy milyen sokan énekelték a meccs előtt a spanyol himnuszt.![]()
A meccsen Xavi volt a kapitány, ezért vette át ő a kupát. Átakarta adni Puyolnak, de ő nem akarta és végül Xavi emelte a magasba a trófeát.Sanama írta:Puyolon miért Fontas-os mez volt?
meg hogyhogy nem ő vette át a kupát?
Illetve Tito miért volt ilyen morcos?
Mert Fontáson volt az ő mezeSanama írta:Puyolon miért Fontas-os mez volt?
meg hogyhogy nem ő vette át a kupát?
Illetve Tito miért volt ilyen morcos?
http://www.youtube.com/watch?v=5XlsfiZ9 ... re=g-all-ualbicelesteX írta:Valaki a végéről,az ünneplésről,kupa átadásról nem tud videót linkelni?
Köszönöm.
és a spanyol szuperkupa? És Sesc és Alexis-nek is idén ez volt már a 4. kupája.Kash írta:Örülök az újabb kúpának, mostmár mindenből van 2, egyedül a bajnokságból 3![]()
Örülök, hogy Cesc és Alexis is az 1. éveiben tudtak nyerni valamit.
Grat a csapatnak.
Mert sok szövege van azért...P.U.Y.O.L. írta:Vicces volt látni, hogy milyen sokan énekelték a meccs előtt a spanyol himnuszt.![]()
Nem arra gondoltam. A másikra.Messidona10 írta:Azért Messi ne menjen már el utána, mert ketten együtt végzetes érvágás lennénekPavel írta:Gratulálok a srácoknak.
Isten veled Pep.
Remélem visszatérsz.
Azért Messi ne menjen már el utána, mert ketten együtt végzetes érvágás lennénekPavel írta:Gratulálok a srácoknak.
Isten veled Pep.
Remélem visszatérsz.