Németek kerete brutális, nálam ők a legnagyobb esélyesek. Franciák szimpatikusak, meglepetést okozhatnak, én szurkolok nekik. Gourcuff kihagyása nem nagy meglepetés, haverom szerint ebben a szezonban, amikor játszott, azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Cabaye, Matuidi, Ben Arfa, Ménez négyesnek örülök.
Olaszoknak meg szerintem évek óta nem volt ilyen gyenge és szürke keretük. Arra lehet fogadni, hogy a Balotelli - Cassano kettős összeveri egymást az egyik edzésen? Di Natale és Giovinco pedig hiába volt jó ebben a szezonban, én nem várok tőlük sokat.
Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris SG – francia)
Védők: Ignazio Abate (Milan), Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Torino)
Középpályások: Daniele De Rossi (AS Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Emanuele Giaccherini (Juventus), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris SG – francia), Antonio Nocerino (Milan), Andrea Pirlo (Juventus)
Támadók: Mario Balotelli (Manchester City – angol), Fabio Borini (AS Roma), Antonio Cassano (Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Sebastian Giovinco (Parma)
barca99 írta:Vagy hogy José Enrique hogyhogy nem fér be még mindig.
Egyébként nem mindegy ki a harmadik számú kapus?

Tényleg, ott van még J. Enrique is, nem tudom, hogy mi baja van vele VDB-nek, de köze nincs a válogatotthoz, pedig nem rossz playa.
Teljesen mindegy, ezért vinném Reina helyett de Gea-t, szokja a légkört, x év múlva úgyis ő lesz az 1. számú kapus.
Szerk.: De el is felejtettem, hogy Olimpia is lesz, aztán valószínűleg de Gea ott fog játszani, ahogy Adrián is, jó helyük lesz ott. Szóval Reina is okés a válogatottban.