Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs kizárva, csak gondolom a Milannak ha kell Keita, elsősorban úgy törekedne a megszerzésére, ha Silva is maradjon, és a mali is ingyen menjen. Ha belemennek Silva eladásába, akkor lehet, h tényleg könnyíthetjük vele a dolgot. Amúgy amit irtál, azzal az ajánlattal valóban mindenki jól járna. Mi kapnánk egy klasszis védőt, a Milan meg pénzt, és két kiváló játékost. Mert bár Afellay és Keita ide nem férnek be, a Milannaik szvsz mind2 nagyon komoly erősítés lenne. Keitának talán jobban be is jönne az olasz foci, mint a Barca stílus.barca99 írta:Keita pont az a játékosunk, akiről el tudom hinni, hogy belemegy abba, hogy cserealap legyen, és a Milannál csak (...) normál fizetést kapjon. Legalábbis én úgy értelmezem, hogy ő még játszani akar, valahol alapember lenni, nem pedig az a lényeg, hogy tudjon venni még egy nyaralót meg két sportkocsit. Persze ez csak az én feltételezésem, és az is biztos, hogy senki nem a saját pénzének ellensége, főleg nem egy karrierje végén járó focista.LG írta: De a Milan nem hülye. Ha kell nekik Keita, és Keita menni akar, akkor azt ugye tudjuk, h megteheti ingyen, szóval e miatt nem lesz könnyebb dolgunk Thiago Silvával.
20 millió euró + Afellay + meggyőzzik Keitát, hogy a Milanba menjen - ez így egy korrekt ajánlat lenne Silváért.
Ha már itt járunk, nem értem egyébként Silvát miért ragaszkodik ennyire a Milanhoz. Ez volt a harmadik éve ott, most cserélik ki a fél keretet, amire állítólag nincs sok pénze Berlusconinak, tehát a jövőkép sem túl fényes.
Keita pont az a játékosunk, akiről el tudom hinni, hogy belemegy abba, hogy cserealap legyen, és a Milannál csak (...) normál fizetést kapjon. Legalábbis én úgy értelmezem, hogy ő még játszani akar, valahol alapember lenni, nem pedig az a lényeg, hogy tudjon venni még egy nyaralót meg két sportkocsit. Persze ez csak az én feltételezésem, és az is biztos, hogy senki nem a saját pénzének ellensége, főleg nem egy karrierje végén járó focista.LG írta:De a Milan nem hülye. Ha kell nekik Keita, és Keita menni akar, akkor azt ugye tudjuk, h megteheti ingyen, szóval e miatt nem lesz könnyebb dolgunk Thiago Silvával.Sanama írta:Keitat be kéne vonni a Silva projektbe és kész. Alba meg Silva és kész a keret részemről.
Pont mai hír, hogy Stramaccioni akár leigazolná őt az Interbe. Nem tudom mennyi a valóságalapja...LG írta:Kölcsönben van, de a Rómának vásárlási opciója van rá. Azonban Bojan teljesítményét elnézve aligha fog élni vele. Szegény gyerek jó úton van rá, h eltűnjön a süllyesztőben.fradika87 írta:Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy Bojan csak kölcsönbe volt a Rómában?
Mert én végig abba a tudatban voltam, hogy végleg eladtuk 14M- ért.
De főoldali átigazolással foglalkozó cikkben az van, hogy kölcsönben volt.
Előre is THX
Nem lenne rossz, de valószínűleg a Tottenhambe megy, azt nyilatkozta, hogy rendszeres játéklehetőségre vágyik, azt pedig inkább ott kaphatna, mint nálunk.fanbarca írta:A transfermakt.de szerint Vertonghen ára 12 millió. És már csak 1 év van hátra szerződéséből. 5-6 millióért eljöhetne
Kölcsönben van, de a Rómának vásárlási opciója van rá. Azonban Bojan teljesítményét elnézve aligha fog élni vele. Szegény gyerek jó úton van rá, h eltűnjön a süllyesztőben.fradika87 írta:Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy Bojan csak kölcsönbe volt a Rómában?
Mert én végig abba a tudatban voltam, hogy végleg eladtuk 14M- ért.
De főoldali átigazolással foglalkozó cikkben az van, hogy kölcsönben volt.
Előre is THX
A transfermarkt.de szerint pont annyit.Sanama írta: Jó hát igen, szintén nagyon okos dolog volt ez a csapat részéről. Nem tudom mennyit érhet Keita,de 8mlliót biztosan jelenthet(ne)
Szerintem is. RVP alapjában véve középcsatár, de kiválóan megél a szélen is. Lehet végre egy megfelelő, bal lábas szélsőnk jobboldalt. És ilyen árért tényleg megéri. Nem ártana rajta elgondolkozni.S.Agüero írta:Egy 15M+Cuenca-ért szerintem megérné rvP.
Elvileg Bartrát is felhozzuk Munival és Montyval egyetemben, úgyhogy nem lesz hiány védőkben. (Jordi is csodás vétel lenne. (Lesz?))Sanama írta:Keitat be kéne vonni a Silva projektbe és kész. Alba meg Silva és kész a keret részemről.
Ha tényleg fel lesz hozva Montoya mg Muniesa illetve veszünk 2 védőt, azért Masch is sokkal többet játszhat VKP-n.
Jó hát igen, szintén nagyon okos dolog volt ez a csapat részéről. Nem tudom mennyit érhet Keita,de 8mlliót biztosan jelenthet(ne)... Na mind1. Szeretetszolgálat ez a klub ha igazolásokról van szóLG írta:De a Milan nem hülye. Ha kell nekik Keita, és Keita menni akar, akkor azt ugye tudjuk, h megteheti ingyen, szóval e miatt nem lesz könnyebb dolgunk Thiago Silvával.Sanama írta:Keitat be kéne vonni a Silva projektbe és kész. Alba meg Silva és kész a keret részemről.
Ha tényleg fel lesz hozva Montoya mg Muniesa illetve veszünk 2 védőt, azért Masch is sokkal többet játszhat VKP-n.
De a Milan nem hülye. Ha kell nekik Keita, és Keita menni akar, akkor azt ugye tudjuk, h megteheti ingyen, szóval e miatt nem lesz könnyebb dolgunk Thiago Silvával.Sanama írta:Keitat be kéne vonni a Silva projektbe és kész. Alba meg Silva és kész a keret részemről.
Lejár a szerződése, ezért 20.Stalkyard írta:Mivan?!Firefox írta: A holland játékos ára cirka 20 millió euroEnnyiért a hülyének is megéri, de nem örülnék, ha Cuencát eladnánk. Egy Van Persie viszont jó vétel lehetne, kérdés, hogy Tito mennyire fogja erőltetni a középcsatáros játékot.
Mivan?!Firefox írta: A holland játékos ára cirka 20 millió euro
Azért merült fel ő, mert ahogy a cikk is írja, régebben is leszerették volna igazolni, valamint annak ellenére, hogy a védelmet akarják megerősíteni, még nem csukják be a szemüket, és a kedvező lehetőségeket megragadják, ahogy tették ezt anno Afellay-al. 8 millió euró a kivásárlási ára, talán meg lehetne kockáztatni, pláne, hogy Cuenca 3-4 hónapra kidőlt...neobarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/31 ... z_espanyol
Nem hinném, hogy pont rá lenne szükségünk. Meg azt sem, hogy pont a legnagyobb riválisunktól fogunk vásárolni...
ha ez igaz, akkor az nagyon jó hírrecrea írta:Hopp-hopp, ezt ildomos ide írni.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... al-2135715
Remélem ősszel/télen visszatér.