2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kanty írta:Én is ezen a véleményen vagyok. Drogba hozhatna újat, ha jönne nyilván a padot is tűrné, csak nyerhetnénk vele. Rajta kívül jelenleg nem látok olyan csatárt, aki megérné. Olyanra gondolok, aki sok pénzbe sem kerül, plusz még minőséget is képes hozni és a játék olyan elemében erős amiben a mi játékosaink nem annyira.Sanama írta:Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.![]()
Cuenca hatvanszor értelmesebb játékot mutat mint Neymar srác. De hát itt a fél társaság Football Manager, vagy Fifa profi.
Drogba szerintem is elférne 1évre,akár 2re is simán, ha fizuban meg lehet vele állapodni, ésszerűen.
Viszont pénzt adni csatárért szerintem hülyeség lenne idén.
Cuneca pedig a fiatalok közül az abszolút kedvencem. Én többet látok benne, mint Telloba. Az nyilvánvaló, h mindkettőre nincs szükségünk, de remélem, h Isaac marad majd.
Én is ezen a véleményen vagyok. Drogba hozhatna újat, ha jönne nyilván a padot is tűrné, csak nyerhetnénk vele. Rajta kívül jelenleg nem látok olyan csatárt, aki megérné. Olyanra gondolok, aki sok pénzbe sem kerül, plusz még minőséget is képes hozni és a játék olyan elemében erős amiben a mi játékosaink nem annyira.Sanama írta:Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.![]()
Cuenca hatvanszor értelmesebb játékot mutat mint Neymar srác. De hát itt a fél társaság Football Manager, vagy Fifa profi.
Drogba szerintem is elférne 1évre,akár 2re is simán, ha fizuban meg lehet vele állapodni, ésszerűen.
Viszont pénzt adni csatárért szerintem hülyeség lenne idén.
Végre már valaki...Drogbát én támogatnám ha ingyen jönne, de ilyen RvP üzlet 20-30 milliókért??Meg frizuramesiter örökölni lehet a labdát tőlem Neymarok 40 millióért??Cuenca aki sokak szerint nem Barca szint (??? ) jelenleg jóval hasznosabb mint pl a fent említett úriemberek.
Hát azért én ezt nem mondanám. Tehetség volt, de emlékszem jól, itt mindenki úgy volt vele hogy majd meglátjuk mi lesz belőle, saját nevelés is volt, olcsó is volt, nagyot nem bukhatunk. És az első pár meccsen mikor bénázott, jöttek is a kétkedő hangok rendesen.LG írta:Ettől függetlenül elég biztos igazolásnak tűnt már akkor is.
Pique-t óriási tehetségnek tartották, nem hiába vetett rá szemet Fergusson. Pechjére a Ferdinand-Vidic páros volt a MU-ban előtte, ők pedig akkoriban a világ legjobb középső védő párosának számítottak akkoriban, és mivel akkoriban a MU olyan eredménykényszerben játszott mint mi pl. idén, így nem is nagyon volt pihentetve e két játékos, ezért P. alig-alig játszott. Ettől függetlenül elég biztos igazolásnak tűnt már akkor is.fanbarca írta:
Ha belegondolunk, Piqué sem valami irdatlan nagy sztárként került ide, habár igaz, saját nevelés mégis.
Volt nekünk erőcsatárunk, és csúfosan megbukott. Pont a komplett antifocit bemutató Inter ellen volt a leghaszontalanabb, hogy aztán végül Bojan találjon be....K900 írta:Az a baj,hogy nekünk sajnos nincsen erő csatárunk mint pl.Hulk,Drogba...stb.Sokszor az ilyen emberek döntenek el meccseket mint lásd pl.Chelsea.
Az a baj,hogy nekünk sajnos nincsen erő csatárunk mint pl.Hulk,Drogba...stb.Sokszor az ilyen emberek döntenek el meccseket mint lásd pl.Chelsea.sjd írta:
Messi sem lőtt gólt Chelsea-Real-Chelsea meccseken. Akkor most kit hozzunk a helyére, hogy gólképesek legyünk újra?
És kb. ugyanez a helyzet az összes többi a csatárunkkal. A Chelsea-nek hatalmas mákja volt
Messi sem lőtt gólt Chelsea-Real-Chelsea meccseken. Akkor most kit hozzunk a helyére, hogy gólképesek legyünk újra?Kash írta: Az rendben van, hogy idén lőttük a legtöbb gólt, ám ebben van egy kis gond, hogy mondjuk ez a rengeteg gól már akkor született, amikor nem volt rá szükség.(Rayo ellen 7, Malaga ellen 4, Espanyol ellen 4) Valamint amikor kellettek volna ezek a gólok, akkor nem jöttek, tehát gyengébb ellenfelek ellen könnyen betaláltunk, és nem is keveset lőttünk.
Ne gondold azt, hogy most kioktatlak.persze meg kihagytunk ezer helyzetet elől, de könyörgöm így is teljesen rendben volt a góllövés érzésem szerint.Idén a komplett csapatvédekezéssel akadtak gondok.
Nagy név, de kevés gól. Ha el lenne törve a lábam, szerintem én is kevés gólt lőnék a Barcában! Megkockáztatom, hogy egyet sem.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
miután villanova közölte h nem fog támadót hozatni, felesleges az eszmefuttatásod. ez van.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Azért ha kijön lépés, lesz Sanchez és Villa is olyan nagy gólvágó, mint Benzema meg Higuain. Villa az elmúlt idényt leszámítva a Valenciában és Barcában is mindig 15 gól fölött termelt, Sancheznek meg csak ez volt az első idénye (Benzema 8 gólt rúgott az első szezonjában), ráadásul sokat is volt sérült.Léfe írta:A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi.
Cuenca és Tello nagyon fiatal egyelőre, és én úgy gondolom, képesek felnőni a feladathoz. Alexis habár nem is rúgott sok gólt, nagyon sokat dolgozott, hasznos volt rettentően. Villáról kár beszélni, első éve közepes lett, második évében meg nagyrészt sérült volt, ő majd belejön. "Realban 3 gólvágó van", csak az a helyzet, hogy rajtuk kívül mások nem nagyon szereznek gólt, itt meg jobban "el vannak osztva" a gólok. Középső védő valóban kell.Léfe írta:Miért érzi mindenki ugy, hogy nem kell csatár. Cuenca és Telló nem barca szintü. Pedróért szoritok, de kérdőjeles. Alexis és Villa nagy név, de kevés gól. A Reálban 3 nagy golvágó van itt csak Messi. El sem merem gondolni, hogy lesérül. Minimum egy, de talán 2 támadó kell. Es egy jó középső védő, mert Puyol is öregszik. Mindenhova nem lehet saját fiatal hozni - ráadásul egyszerre sokat.
Ha belegondolunk, Piqué sem valami irdatlan nagy sztárként került ide, habár igaz, saját nevelés mégis.geridoss írta:Könnyen előfordulhat, bár Chygrynskiy és Henrique után nem biztos, hogy annyira erőltetném, főleg a belső védő posztot.fanbarca írta:Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
ON: S nem lehet, hogy a védelem tengelyébe egy "kisebb nevű" játékost hoznak? Elvégre történt már ilyesmi.
Könnyen előfordulhat, bár Chygrynskiy és Henrique után nem biztos, hogy annyira erőltetném, főleg a belső védő posztot.fanbarca írta:Igaz, 42 + Eto'o. 20 m-ért adtuk el a Milannak. Akárhogy is vesszük, nem érte meg.
ON: S nem lehet, hogy a védelem tengelyébe egy "kisebb nevű" játékost hoznak? Elvégre történt már ilyesmi.
Hogyne.Leomessi14 írta:Nem 68+Eto'o?
fanbarca írta:Nem 20 + Eto'o?sjd írta:A csúcs az volt, amikor 2010 nyarán Laportáék nem adták meg Villáért az 50-et, aztán meg elhzoták Ibrát 50+Eto'oért.
Mindenesetre most kell cselekedni Albával kapcsolatosan, amíg még olcsó viszonylag.