remélem elnéztek nekem egy féloffot.
mivel délután ráértem, gondoltam megnézek egy filmet. volt itt szó bónuszajánlásokról, amik végül le lettek szavazva.
barca99 kolléga (remélem jol emlékszem) volt az aki azért bedobott egyet,
a legrosszabb nap címmel.
megnéztem. igazából mivel nem klubos film nem is akartam írni róla, de egyszerűen muszáj vagyok. most végeztem vele és azt hiszem láttam életem egyik legjobb filmjét.
kurdtnak, meg bobnak üzenem, akik ecsetelgették itt a lélek vívódásának nagyszerű ábrázolását a conversation meg blow up kapcsán: meg lehet ezt csinálni így is, nem kell hozzá egy merő unalmas történet és kivitelezés
egy-két nagyon-nagyon pici hibától eltekintve egyszerűen zseniális a film.
tökéletes forgatókönyv, tökéletes rendezés, tökéletes színészek. az általam eddig sehol nem jegyzett christian slater akkorát játszik, h még mindig csak tátogok mint hal az akváriumban.
iszonyat erősen indít a film, aztán átmegy az egész egy lelombozó kommersz vmibe, ami pont ahhoz kell h a végén akkorát nézzen az ember h ihaj.
rengeteg apró utalás van a filmben amire első nézéskor nagyon nehéz rájönni (ezek többsége fel sem tűnt, csak forumhozzászolásokbol), viszont még jobbá teszik a filmet:
játéka a betűkkel: maconel-coleman, vanessa tkp egy nem létező személy, csak hulaszoknyás baba megvalósítása.. ráadásul a baba pont a nyakánál törik el, és ugye vanessa is nyaktol lefele béna stb stb
nagyon-nagyon jó film. tálán 10 pontos. és nálam nem sok alkotás kap ennyit.
bob testvérnek külön ajánlom sztem nagyon fog neki tetszeni (bár beszélő halak vannak benne

)
barca99-nek meg köszönöm h ekkora gyöngyszemet ajánlott!