daffy írta:noname írta:
És még egy érdekesség a végére: Giovinco ügynöke állítólag Barcelonában van.(sport). Ez amiatt érdekes h volt vmikor egy hivatalos nyilatkozat, miszerint a Barca érdeklődik Giovinco iránt. Végső soron nem lenne meglepő, idén fantasztikus szezont futott. Véleményt túlzottan nem tudok alkotni róla, nem sokszor láttam játszani. Mindenesetre érdemes lesz odafigyelni erre a szálra is.
amennyiben emlékeim nem csalnak,ő a szélen játszik,ugye? bevallom,nem sok meccsen láttam.
a kérdésem továbbra is az,hogy hova kell még szélső? távozik valaki onnan?
Giovinco eredetileg középpályás,de idén középcsatárt játszott,termelt is rendesen

egyébként róla annyit érdemes tudni,hogy alacsony,rendkívül gyors,és egy az egyben is elég faintos a gyerek

ha egy középpályáshoz kellene hasonlítanom,akkor szerintem kicsit Inire hajaz a gyerek...egyébként tudomásom szerint volt már szélső is,és ott sem tolta rosszul.meg ha meg tudtunk venni egy abszolut center villát,és kitettük szélre,akkor ez Giovinconál is lehet hogy ígylesz,csak vele annyiban más a helyzet,hogy az adottságait illetően tökéletes szélső lehet belőle!! Ha normális összegért el lehetne hozni,én örülnék neki!
Egyébként nem tudom hogy kik távozhatnak,de olvastam már hogy Tellot vinné a Valnecia illetve az AtM,Affelayra pedig nem tart igényt Villanova,így esetlegesen ő is mehet,akár úgy is hogy belevonjuk a Silva ügyletbe,mert ha igazak a hírek,akkor Ibi kellene a Milannak...
Egyébként bár elől létszámban megvagyunk,azért minőségben szerintem kevesek vagyunk.
Messi-Sanchez: tökéletes.
Villa-Pedro: ha újra belelendülnének,és azt hoznák amit valójában tudnak,akkor meg sem fordulna a fejemben hogy hozni kéne vkit oda előre,de ebben a helyzetben én nem kockáztatnék,és inkább hoznék vkit,mert ez így necces lehet...
Cucu-Tello:Cucu ígéretes,de kevés ő még ahhoz hogy egy El Clásicon bedobjuk ha esetleg vki sérült,vagy csak egyszerűen Villa és Pedro nem veszik elő a régi jó formájukat.Nekem Tello is szimpatikus,és belőle is lehet egy jó játékos,csak nem nálunk.Egyébként engem Titire emlékeztet a gyerek egy kicsit

meghúzza a vonal felé,majd belsővel teker a hosszúba

ha ezt egy kicsit jobban begyakorolja,akkor az Arsenalban hatalmas császár lehet