Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Japán, Kinai, kóreai, vitenámi...mind ugyanaz nekemKétlem hogy lenne japán comic egy koreai webcomic oldalon. Wink
Meg japánban eleve nem szoktak digitális képregényeket készíteni, ott megmaradtak a hagyományos papíralapú mangáknál. Smile
Kétlem hogy lenne japán comic egy koreai webcomic oldalon.Kash írta:Nem is tudtam hogy a Navernél angol webtoonok is vannak.
De ez eléggé jól meg lett csinálva, interaktív képregény.
Igazából csak ez a 2 van, a többi mind japánul van, viszont azokban nincsennek "mozgó" képek.![]()
LIKEozsimiki írta:Facebook ezen oldala nekem sem tetszik, sőt teljesen egyetértek, like meg hasonlók hidegen hagynak, bár amikor vki kér mindenkit,h ezt meg azt likeolja, kicsit felidegesedek. Nem épp ez a versenyek lényege,hogy ki tud több embert MEGKÉRNI,hogy likeoljon,hanem az lenne,hogy pl melyik kép, alkotás vonz magához nagyobb tábort. Erre már mindenki könyörög mindenkinek,h likeolgasson.
FB-t én teljesen más célok miatt használom, arra szntem jó, + azokat én is ugyanúgy elítélem,akik minden apró izét megosztanak az üzenőfalakon, azt is ,ha épp böfögtek egyet... na meg a másik amitől a falra mászok, amikor tini csajok ilyeneket leírnak: lájkold ha tetszem, lájkold ha járnál velem, lájkold ha lenyírnád a macskám fülszőrét...
ezeknél én azt lájkolnám,hogy ismerkedjenek meg szavakkal, elég sokszínű kifejezésünk van ugyanarra a mondanivalóra, amiről fingjuk sincs, bezzeg a smilek "kódjait" vágják...ha mást nem is.
Kash írta: Tessék:![]()
![]()
Kicsit hosszabb mint a másik, de ez is eszméletlen jó!
http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... 217&seq=30
Nem is tudtam hogy a Navernél angol webtoonok is vannak.
De ez eléggé jól meg lett csinálva, interaktív képregény.
Nem is tudtam hogy a Navernél angol webtoonok is vannak.Kash írta:Linkelek valamit, amit érdemes megnézni.
Figyelem, a következőt nem viccből irom le, halál komoly:
Aki nem birja a vért, vagy mondjuk egyszerűen nagyon ijedős, az csakis saját felelősségére nézze meg.
Ez egy fajta képregény(horror), a lefele görgetés előtt egy Warning(figyelmeztetés) fog várni, maj ha vállalod, hogy megnézed, szimplán görgess lefelé.
http://comic.naver.com/webtoon/detail.n ... eekday=tue
Én megnéztem, enyhén besz*rtam![]()
Egész nap álmos voltam, de ettől felébredtem...Kash írta:Linkelek valamit, amit érdemes megnézni.
Aki nem birja a vért, vagy mondjuk egyszerűen nagyon ijedős, az csakis saját felelősségére nézze meg.
Ez egy fajta képregény(horror), a lefele görgetés előtt egy Warning(figyelmeztetés) fog várni, maj ha vállalod, hogy megnézed, szimplán görgess lefelé.
Tessék:Deus írta:Azta, de állatKash írta:Linkelek valamit, amit érdemes megnézni
....
Még ilyet
Hatalmas. Egy ilyen után képtelenség nemet mondani.Deus írta:Skacok, ez de baromi naaaaaagynagyon aranyos leánykérés! Ajánlom mindenkinek
http://horzsol.blogspot.hu/2012/06/lany ... l?spref=fb
szerk: bocs a dupláért
Ha igazán suttyó akartam volna lenni, akkor erre a hozzászólásra csak ennyit írtam volna: +1!Bob_Marley írta:Köszi Game
Amúgy meg totál errefelé tendálunk sajnos...Ezért is utálom pl a te +1zésedet is
Írjuk már le ha valamit akarunk vagy mondjuk, s ne lájkolgassunk meg +1zünk.
Bár szerintem hamarosan még a mostanit is visszasírjuk, mikor már az emberek beszélni se fognak csak gép előtt írni, kézírás megszűnik...Kommunikáció szintén.
Facebook ezen oldala nekem sem tetszik, sőt teljesen egyetértek, like meg hasonlók hidegen hagynak, bár amikor vki kér mindenkit,h ezt meg azt likeolja, kicsit felidegesedek. Nem épp ez a versenyek lényege,hogy ki tud több embert MEGKÉRNI,hogy likeoljon,hanem az lenne,hogy pl melyik kép, alkotás vonz magához nagyobb tábort. Erre már mindenki könyörög mindenkinek,h likeolgasson.Bob_Marley írta:Köszi Game
Amúgy meg totál errefelé tendálunk sajnos...Ezért is utálom pl a te +1zésedet is
Írjuk már le ha valamit akarunk vagy mondjuk, s ne lájkolgassunk meg +1zünk.
Bár szerintem hamarosan még a mostanit is visszasírjuk, mikor már az emberek beszélni se fognak csak gép előtt írni, kézírás megszűnik...Kommunikáció szintén.
Kash írta:Linkelek valamit, amit érdemes megnézni.
igen-igen, köszi a kiegészítést, Erika, úgy látszik, nekem kicsit rózsaszín volt az este/ éjjel a gondolkodásom.El fanático írta:...Nem csupán ennyi, a dolog nem fenékig tejfel ám, sok nő azt a 9 hónapot pokolként éli meg...
Valóban, CR-nek kb. olyan egy futballiskolát alapítani Afrikában, mint neked odaadnod az adód 1%-át valakinek, de ugyanakkor sztem valahol ezt is értékelni kell, mert van jó pár milliárdos, aki még ennyire sem hajlandó (hogy arról ne is beszéljünk, a Vatikán vagyonából hány embernek lehetne enni adni). De ahogy LG is írja, a bajba jutottak számára egy focista pénzének 10000ed része tényleg többet ér, mintha te az egész fizetésedet odaadnád. A nagy pénz nagy hatalom, és sokat lehet vele változtatni a világon. Ugyanakkor emberileg mégis sztem többek azok, akik az egész életüket feladva elmennek Ugandába iskolát építeni meg hasonlók.S.Agüero írta:Az ilyesmi jótékonykodást én nem sokra tartom, nálam nem itt kezdődik.bence-barca írta:de amíg valaki törődik a másikkal, legyen az akár egy kisebb gesztus, az rossz ember nem lehet! Mert nem ez az első, h olvastam CR jótékonykodásáról.
Annyi pénzből ki sajnálná?
Az a nagy jótékonykodás, mikor olyan ember jótékony, akinek nincs sok pénze, de még így is segít másokon, szvsz...
Talán erkölcsileg többet ér, ha neked kevés pénzed van, és abból adományozol ezer forintot, mint egy ha egy milliárdos adományoz mondjuk 10 ezer eurót. De gyakorlatban a rászorulóknak mégis utóbbi ér többet.S.Agüero írta:Áthozom ide:
Az ilyesmi jótékonykodást én nem sokra tartom, nálam nem itt kezdődik.bence-barca írta:de amíg valaki törődik a másikkal, legyen az akár egy kisebb gesztus, az rossz ember nem lehet! Mert nem ez az első, h olvastam CR jótékonykodásáról.
Annyi pénzből ki sajnálná?
Az a nagy jótékonykodás, mikor olyan ember jótékony, akinek nincs sok pénze, de még így is segít másokon, szvsz...
Kalap?
Ez egy borzasztóan nehéz kérdés, de azt kb. mindenkitől hallani fogod, amit Bogyó leírt, mert úgy nagy vonalakban tényleg valami ilyesmi, de!!!TT írta:kíváncsi vagyok a véleményetekre azzal kapcsolatban; vajon mi változik akkor, ha egy nőből anya lesz? nem arra gondolok, hogy megnő a hasuk és reggelente egyre többet lesznek rosszul, hanem ez a folyamat miképpen változtathat meg egy hölgyet. bölcsebb lesz, gondoskodóbb, odafigyelőbb, vagy mégis hogyan formálódik a személyiségük?
múltkor jutott eszembe ez az egész, de majd megkérdezek egy-két asszonyt is, mert nagyon érdekel a téma.