Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
értem.B. Tamás írta:...
a giggses részt hagyjuk,én sem vagyok mindig normális. nekem xavi nem legenda,neked lehet az.Giggs nem MU-legenda, mert kiderült a magánéletéről pár valóban gusztustalan részlet? Először szerintem azt tisztázzuk, mint jelent a fogalom.
Abban egyetértünk, hogy ez sem használ a megbékélésnek, de hogy Mourinho százszor károsabb a csapategységre, az tuti.
Tökéletes nyilatkozat volt.REMY írta:"Gratuláltunk Nekik a bajnoki győzelemhez, hiszen a sportszerűség ezt diktálja. Tiszteletteljesek voltunk, viszont fordítva ugyanezt sohasem tapasztaltuk" - utalt Xavi arra, hogy a Barcelona játékosai jobban viselik a vereséget legnagyobb riválisukkal szemben.
..... okos egy nyilatkozat volt. főleg EB előtt.......
Giggs nem MU-legenda, mert kiderült a magánéletéről pár valóban gusztustalan részlet? Először szerintem azt tisztázzuk, mint jelent a fogalom.daffy írta:azt hiszem jobb is,ha nem magyarázok hozzá semmit. nektek több xavi,mint egy átlag embernek,akár csak pep,stb. maradjunk ennyiben,a véleményem tükrözi az idézőjelNem értem az idézőjelet.
ha visszavonul,akkor elhagyom
Szerintem nem jó a példád. Ugyanis ha te lehülyézel, akkor persze, hogy rád haragszom meg, ÁM Xavi és a madridos társak nem a sajtón keresztül érintkeznek, azaz ha volt eddig probléma, nem ez a nyilatkozat lesz szerintem az, amelyik elmérgesíti.daffy írta:ha ezen nyilatkozat következtében romlik meg a viszony,az nem xavi miatt lesz? de hát ő mondta,akkor ki miatt lenne?
ha én lehülyéznélek és megharagudnál rám,akkor miért haragszol,mert én azt mondtam hogy hülye vagy esetleg ténylegesen az vagy és az a baj?
(kizárólag a példa kedvéért van benne a hülye szó,semmi személyedre irányuló tartalma nincs!)
ha ezen nyilatkozat következtében romlik meg a viszony,az nem xavi miatt lesz? de hát ő mondta,akkor ki miatt lenne?B. Tamás írta: 2. Ha valaki miatt megromlik a spanyol csapaton belüli egység, akkor az nem Xavi lesz
nem tudom, hogy miért kell ilyet mondani --> José a foci .....Kintaro írta:Azt a Mourinhot hasonlítjuk Xavihoz, aki szemet nyom ki, unicefezik, uefázik, bírót kényszerít arra az ostobaságával, hogy visszavonuljon? jo5é a foci rákos sejtje.
a szent embert úgy értelmezd,hogy a szurkolók 90%-a számára az. a forum fele is az ő születésnapján karácsonyozikKalap1988 írta:...
Nem szent ember természetesen Xavi, de egyébként az igazmondás miért nem fér bele a "szent ember" kategóriába? Ez csak egy megjegyzés volt, nem hazugság. Erős a példa és nem is akarok párhuzamot vonni, de Jézus is kiverte a kufárokat a templomból, ergo nem a képmutató "jófiúskodástól" lesz valaki szent ember. Ez nem volt köpködés, azt a véleményét, amit kifejtett, teljesen korrekt stílusban, módon és szavakkal mondta el. Nem csúsztatott, nem hazudott. Mourinho érkezése óta nem igazán voltak elismerő szavak, egyes kisebb megjegyzések talán, de globális, nem. Olyan gratulációk, amik hivatalos Madrid kommunikénak tekinthetőek egyáltalán nem voltak...daffy írta:félreérted. nem a jogosságát vitatom,hanem az időzítését és azt,hogy egy ""szent ember"" stílusba nem fér be az ilyen. ha emiatt köpködi akár ezzel a nyilatkozattal is a realosokat,akkor tulajdonképpen ő mitől is különb? onnan is voltak elismerő szavak,csakúgy mint anyázásokKalap1988 írta: Daffy! Ez nem beszólás, hanem sajnos az igazság! Mourinho érkezéséig még volt pár játékosotok, akik gratuláltak normálisan, nem pedig a "de" szócskával folytatták a mondatot, viszont sajnos azóta őket is sikerült befolyásolni (lásd pl Casillas). Az meg engem őszintén spanyol szurkolóként sem érdekel, hogy az eb előtt tette ezt, nemrég lett vége a bajnokságnak, csak most tehette, ráadásul a köntörfalazásnál, meg a médiában való hazug jópofizásnál nincs rosszabb. Ettől még lehet bármelyik reálos barátja és működhet is a válogatott. Szerintem csak jó, ha őszinték.
azt hiszem jobb is,ha nem magyarázok hozzá semmit. nektek több xavi,mint egy átlag embernek,akár csak pep,stb. maradjunk ennyiben,a véleményem tükrözi az idézőjelNem értem az idézőjelet.
ha visszavonul,akkor elhagyom
igazából Mourinho is csak a SAJÁT véleményét fejti ki, de az persze mindig baj.... Ugyan úgy ez a megnyilvánulás is Xavitól baj. Ilyet nem szabadna se neki se másnak nyilatkozni.. inkább maradt volna csendben.LG írta:Nem az első odaszólása Xavinak az utóbbi időkben. Nyáron az Arsenalnak is keményen odaszólt, mikor nem akarták Fabregast elengedni. Igazából egyikkel sem volt különösebb baj, csak kifejtette a véleményét, amibe nem volt semmi különösebben megbotránkoztató, csak az előző években Xavi-tól nem ilyen nyilatkozatokat szoktunk meg, hanem diplomatikus, sablonos, jófiú nyilatkozatokat.
Mourinho se szent, de ő sem szokott hazudniNem szent ember természetesen Xavi, de egyébként az igazmondás miért nem fér bele a "szent ember" kategóriába? Ez csak egy megjegyzés volt, nem hazugság. Erős a példa és nem is akarok párhuzamot vonni, de Jézus is kiverte a kufárokat a templomból, ergo nem a képmutató "jófiúskodástól" lesz valaki szent ember. Ez nem volt köpködés, azt a véleményét, amit kifejtett, teljesen korrekt stílusban, módon és szavakkal mondta el. Nem csúsztatott, nem hazudott.
értem én mit akartál mondani. Csak nagyon sokan folyamatosan hasonlítgatják a játékosokat. és kifejtettem a véleményemet.Sanama írta:Éppen ezért nem hasonlítom össze őket,hanem leírtam,hogy az általam elképzelt ideális csatárhoz ki áll közelebb.
Ronaldo sem csatárszszabolcs19 írta:Értem amit akarsz mondani, de azért messit ne hasonlítsuk már ilyen szempontból roncihoz! Hogy miért? Mert messi az életben sosem volt csatár, úgy mint ronci!!! Messi volt már szélső, és mostmár támadó KP, vagy erősen visszavont csatár, de az is inkább TKP. Ronci meg a védelemben küzd elég sokszor(nem mindig!)Sanama írta:Ronaldo komplettebbek komplettebb játékos szerintem. Az más kérdés,hogy Messi kevésbé összetett játékos, mégis jobb.
Ronaldo magasabb, erősebb, jobban fejel, tényleg mindkét lába jó.
Ennek ellenére Messi tud meghatározó játékos, és egyben jobb lenni.
Ennyi.
ui: komplettséget nálam úgy kell érteni, hogy ki áll közelebb az ideális támadóhoz.(ez pedig CR... magas,erős,gyors,2lábas,jól fejel)
Van különbség a kettő között eléggé!!!
félreérted. nem a jogosságát vitatom,hanem az időzítését és azt,hogy egy ""szent ember"" stílusba nem fér be az ilyen. ha emiatt köpködi akár ezzel a nyilatkozattal is a realosokat,akkor tulajdonképpen ő mitől is különb? onnan is voltak elismerő szavak,csakúgy mint anyázásokKalap1988 írta: Daffy! Ez nem beszólás, hanem sajnos az igazság! Mourinho érkezéséig még volt pár játékosotok, akik gratuláltak normálisan, nem pedig a "de" szócskával folytatták a mondatot, viszont sajnos azóta őket is sikerült befolyásolni (lásd pl Casillas). Az meg engem őszintén spanyol szurkolóként sem érdekel, hogy az eb előtt tette ezt, nemrég lett vége a bajnokságnak, csak most tehette, ráadásul a köntörfalazásnál, meg a médiában való hazug jópofizásnál nincs rosszabb. Ettől még lehet bármelyik reálos barátja és működhet is a válogatott. Szerintem csak jó, ha őszinték.
azt hiszem jobb is,ha nem magyarázok hozzá semmit. nektek több xavi,mint egy átlag embernek,akár csak pep,stb. maradjunk ennyiben,a véleményem tükrözi az idézőjelNem értem az idézőjelet.
Nem értem az idézőjelet.daffy írta:ez már a sokadik értelmetlen beszólása a "legendának"
Daffy! Ez nem beszólás, hanem sajnos az igazság! Mourinho érkezéséig még volt pár játékosotok, akik gratuláltak normálisan, nem pedig a "de" szócskával folytatták a mondatot, viszont sajnos azóta őket is sikerült befolyásolni (lásd pl Casillas). Az meg engem őszintén spanyol szurkolóként sem érdekel, hogy az eb előtt tette ezt, nemrég lett vége a bajnokságnak, csak most tehette, ráadásul a köntörfalazásnál, meg a médiában való hazug jópofizásnál nincs rosszabb. Ettől még lehet bármelyik reálos barátja és működhet is a válogatott. Szerintem csak jó, ha őszinték.daffy írta:ez már a sokadik értelmetlen beszólása a "legendának"REMY írta:"Gratuláltunk Nekik a bajnoki győzelemhez, hiszen a sportszerűség ezt diktálja. Tiszteletteljesek voltunk, viszont fordítva ugyanezt sohasem tapasztaltuk" - utalt Xavi arra, hogy a Barcelona játékosai jobban viselik a vereséget legnagyobb riválisukkal szemben.
..... okos egy nyilatkozat volt. főleg EB előtt.......
te mi okosat tudsz felmutatni?szszabolcs19 írta: Ez meg a sokadik értelmetlen beszólás tőled daffy!
Értem amit akarsz mondani, de azért messit ne hasonlítsuk már ilyen szempontból roncihoz! Hogy miért? Mert messi az életben sosem volt csatár, úgy mint ronci!!! Messi volt már szélső, és mostmár támadó KP, vagy erősen visszavont csatár, de az is inkább TKP. Ronci meg a védelemben küzd elég sokszor(nem mindig!)Sanama írta:Ronaldo komplettebbek komplettebb játékos szerintem. Az más kérdés,hogy Messi kevésbé összetett játékos, mégis jobb.
Ronaldo magasabb, erősebb, jobban fejel, tényleg mindkét lába jó.
Ennek ellenére Messi tud meghatározó játékos, és egyben jobb lenni.
Ennyi.
ui: komplettséget nálam úgy kell érteni, hogy ki áll közelebb az ideális támadóhoz.(ez pedig CR... magas,erős,gyors,2lábas,jól fejel)