Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetertek Veled.Gyula nem rossz jatekos, es meg veletlenul sem kell eladni.(micsoda hulyeseg)visca el barca írta:szerintem meg a világ bármelyik csapatába beférne...és ha eladasrol lesz szó (remelem nem kerul erre sor mert én speciel szeretem...) nyugodjatok meg lesz aki fog érte fizetni...
azért az érdekes, hogy amig messi sehol nemvolt adig mindenki szerette meg igy jo játékos ugy jo jatekos....most meg már mindegyikőtök száműzné meg hasonló..vicces
Bocsi, de inkább ejtsen ki egy pattogós labdát, és menjen róla szögletre, minthogy ne fogja az óriási ziccereket.. Utóbbit én előrébb teszem a ranglétrán.. A kapufánál tehetetlen volt, én legalábbis úgy emléxem..redlions írta:És amikor nem bírta megfogni a labdát??? A kapufánál meg rosszul zárta a szőget! (pedig éles szög volt!)Enrique írta: -->> A többiek: VV - káprázatos, a tegnapi védései miatt is tartom hatlamas kapusnak.
A többség nem ezt mondja...redlions írta:Mit néztél???Enrique írta:Gili hozta, illetve szokás szerint kihagyta a kihagyhatatlant...Ott már csak a kapuson és a szerencséjén múlott... Guily tökéletesen megnézte, amit csinált. Az elképzelés jó volt, de a kapus meg szerencsés, illetve jól védett...
És amikor nem bírta megfogni a labdát??? A kapufánál meg rosszul zárta a szőget! (pedig éles szög volt!)Enrique írta: -->> A többiek: VV - káprázatos, a tegnapi védései miatt is tartom hatlamas kapusnak.
Egyetértek!Enrique írta:Eto'ot kicserélték tavaly óta - kevesebb helyzetből több gólt lő..Így tovább!
Mit néztél???Enrique írta:Gili hozta, illetve szokás szerint kihagyta a kihagyhatatlant...
Azért jó, hogy itt a szünet... Utóbbi két meccs igen haloványra sikerült...Enrique írta: Na, azért örülök hogy hozta a csapat a meccset, 10. meccs zsinórban a Ligában, Eto'o 17/17.. Szavunk nem lehet..![]()
Az két rohadt nagy védés volt! Nem Guily-n, hanem a szerencsén múlott...Subinho írta: deco nagy passzt adott giulynak, amit be kellett volna lőni. vhogy nem megy a játék giulynak mostanában... pedig a múltkori gólja után azt hittem beindul!
Hááát azt nem tomBadi írta:Hát az nem kérdés....de miért lenne kacsa?