Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
biztos észrevettétek már, csak gondoltam szólok, hogy a Titós cikk 2 szer lett kirakva.
szerk.: nem szóltam .
szerk.: nem szóltam .
Abi & Tito
A "New Yersey"-t csak a kopfban javítottad; a cím fölött és a cikkben is ott figyel még...B. Tamás írta:köszi, javítottam is.MichaaBee írta:Két javítás a főoldali cikkben (4-3):
New Yersey helyesen New Jersey
illetve az argentínok 3. góljának neve nem Óscar, hanem Federico Fernández.![]()
Csak a hitelesség kedvéért.

Your village called. Their idiot is missing.
köszi, javítottam is.MichaaBee írta:Két javítás a főoldali cikkben (4-3):
illetve az argentínok 3. góljának neve nem Óscar, hanem Federico Fernández.![]()

.
Két javítás a főoldali cikkben (4-3):
illetve az argentínok 3. góljának neve nem Óscar, hanem Federico Fernández.
illetve az argentínok 3. góljának neve nem Óscar, hanem Federico Fernández.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mivel teljes újítást szeretnénk, ezért több százezerbe is fájhat a dolog attól függően, hogy milyen funkciókat akarunk, stb. Iván utánanéz a dolognak, hogy esetleg vmi pályázati pénzt nem tudnánk-e szerezni ehhez, ha az nem jön össze, akkor kicsit nehézkes lesz saját zsebből állni a fejlesztőt.visca el barca írta:és amugy lehet tudni h mennyibe kerül egy ilyen "modernizálás"? csak ugy kivancsisagbolSlither írta:Ha lesz pénz és fejlesztő, akkor újracsináljuk az egész oldalt. Addig nem lesz már fórumfrissités, mert az meg az oldalt rontja el.
- visca el barca
- Presidente del Barça
és amugy lehet tudni h mennyibe kerül egy ilyen "modernizálás"? csak ugy kivancsisagbolSlither írta:Ha lesz pénz és fejlesztő, akkor újracsináljuk az egész oldalt. Addig nem lesz már fórumfrissités, mert az meg az oldalt rontja el.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Engem csak a következő meccsek ablak szokott felidegesíteni...
Kattintanék a fórum ajánlóban az egyik topic címére, de minidg akkor ugrik lentebb egy kicsit... 

- visca el barca
- Presidente del Barça
a napokban én is így jártam, kaptam egy véletlen frissitést, bejött az uj firefox, meg is lepodtem milyen gyors lett minden 
aztán láttam h mit csinalt a forummal, uhogy jött is vissza gyorsan a 3.6.10. verzio, igaz, h egy kicsit lassubb, foleg az online videoknál, de azért kibirható.
aki régebbi verziót akar, itt talál egy párat:
http://ingyenszoftver.net/korabbi-verzi ... r_letoltes

aztán láttam h mit csinalt a forummal, uhogy jött is vissza gyorsan a 3.6.10. verzio, igaz, h egy kicsit lassubb, foleg az online videoknál, de azért kibirható.
aki régebbi verziót akar, itt talál egy párat:
http://ingyenszoftver.net/korabbi-verzi ... r_letoltes
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Deus
- Boixos Nois
Bob_Marley írta:off
Vagy visszateszed a régi tűzrókát, én is ezen gondolkozom amúgy, mert pl ez az új valami katasztrófa
A 13 -as verzióval semmi bajom nincsen. A régebbi verzióval voltak gondok itt nekem, pl. a Youtube -n...
Az új verzióval minden jó, csak PONT az eurobarca fórumja nem működik rendesen...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
oldalra kiteszed a kurzort és minden a régiDeus írta:Tisztelt Adminisztrátorok!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz a fórummotor csere? Mert engem megőrjít ez az aláhúzós dolog... Szemem elfárad tőle.
http://imgon.net/di-UVHC.jpg
itt a kép

Én is pont nem rég, rámentem a rohadt frissítésére a firefoxnak

off
Vagy visszateszed a régi tűzrókát, én is ezen gondolkozom amúgy, mert pl ez az új valami katasztrófa

- Deus
- Boixos Nois
Tisztelt Adminisztrátorok!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz a fórummotor csere? Mert engem megőrjít ez az aláhúzós dolog... Szemem elfárad tőle.
itt a kép
itt a kép

Albás cikkben az a Jose Angel, akit írtok, már sztem nem a Sportingban, hanem a Romában játszik
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok
Én annyit kérdeznék, hogy most nem lehet itt rendelni ünneplő pólót???
05-06os idény pólóját is innen vettem, és ezért érdekelne, hogy lehet e venni.
Köszi
VISCA EL BARCA, MÉS QUE UN CLUB.
Én annyit kérdeznék, hogy most nem lehet itt rendelni ünneplő pólót???
05-06os idény pólóját is innen vettem, és ezért érdekelne, hogy lehet e venni.
Köszi
VISCA EL BARCA, MÉS QUE UN CLUB.
Annyit esetleg lehetne kérni, hogy a fejlécen a 13 trófea mellé oda lenne varázsolva esetleg a 14. is? 

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
Nagyon pofás a fejléc!
GRAT!!!

GRAT!!!

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Ez a probléma nálam is megtalálható...de, hogy miért van így, fogalmam sincs. De tényleg rém idegesítő.Forcabarca8 írta:Hali!
Nem egy nagy gond,de azért megkérdezem hogy vásszápha a fórumon lógok,akkor a "nap képére" kattintva felugrik az oldal tetejére.A főoldalról indítva viszont minden zseeer
![]()
bocsi,de rohadt unalmas ez az esti műszak,már nagyon vergődök..

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Hali!
Nem egy nagy gond,de azért megkérdezem hogy vásszáp
ha a fórumon lógok,akkor a "nap képére" kattintva felugrik az oldal tetejére.A főoldalról indítva viszont minden zseeer
Nem egy nagy gond,de azért megkérdezem hogy vásszáp

Sziasztok,
a szerverváltás óta munkahelyemen nem tudom megtekinteni az oldalt az alábbi probléma miatt. Nem találkozott még valamelyikőtök a jelenséggel? A kapott információ szerint a Cisco rendszere blokkolja az oldalt.
"Based on your corporate access policies, this web site ( http://www.eurobarca.hu/ ) has been blocked because it has been determined by Web Reputation Filters to be a security threat to your computer or the corporate network. This web site has been associated with malware/spyware.
Threat Type: othermalware
Threat Reason: Hosted on IP controlled by a group or individual known to be malicious.
Notification codes: (1, MALWARE, othermalware, Hosted on IP controlled by a group or individual known to be malicious., BLOCK-MALWARE, 0x0244ac3d, 1334591030.423, AAAD+wAAAAAAAAAAFP8ACP8AAAD/AAAAAAAAAAAAAAE=, http://www.eurobarca.hu/)"
a szerverváltás óta munkahelyemen nem tudom megtekinteni az oldalt az alábbi probléma miatt. Nem találkozott még valamelyikőtök a jelenséggel? A kapott információ szerint a Cisco rendszere blokkolja az oldalt.
"Based on your corporate access policies, this web site ( http://www.eurobarca.hu/ ) has been blocked because it has been determined by Web Reputation Filters to be a security threat to your computer or the corporate network. This web site has been associated with malware/spyware.
Threat Type: othermalware
Threat Reason: Hosted on IP controlled by a group or individual known to be malicious.
Notification codes: (1, MALWARE, othermalware, Hosted on IP controlled by a group or individual known to be malicious., BLOCK-MALWARE, 0x0244ac3d, 1334591030.423, AAAD+wAAAAAAAAAAFP8ACP8AAAD/AAAAAAAAAAAAAAE=, http://www.eurobarca.hu/)"
Egész nyugodtan, én például az Eurobarca Bayern fan clubjának vezetője vagyok.joco200 írta:itt létre lehet hozni másik fajta szurkolói csoportotis,vagy csak kifejezetten barcelóna?!
De a BL egyenes kieséses szakaszának idején voltak itt Milan-, meg Chelsea-szurkolók is bőven, hogy a daffy és ferninho által elnökölt masszív Real-táborról ne is beszéljünk
- El fanático
- Entrenador del Barça
Mivel ez itt teljesen nyilvánvalóan egy Barcelona-drukker fórum, sőt - Magyarország legnagyobb ilyen tematikájú portálja, így ez a kérdés nem helyénvaló.joco200 írta:itt létre lehet hozni másik fajta szurkolói csoportotis,vagy csak kifejezetten barcelóna?!
Rövidebben fogalmazva: NEM!

itt létre lehet hozni másik fajta szurkolói csoportotis,vagy csak kifejezetten barcelóna?!