Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.09. 17:46:54

Itt van az olimpia keret a férfiaknál:
Kapusok: Fazekas Nándor (MKB Veszprém KC), Mikler Roland (Pick Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB Veszprém KC), Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya KC)
Jobbátlövők: Mocsai Tamás (Hannover), Nagy László (FC Barcelona)
Irányítók: Császár Gábor (MKB Veszprém KC), Lékai Máté (Celje)
Beállók: Schuch Timuzsin (MKB Veszprém KC), Zubai Szabolcs (Pick Szeged)
Balátlövők: Ilyés Ferenc (MKB Veszprém KC), Pérez Carlos (MKB Veszprém KC)
Balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB Veszprém KC), Vadkerti Attila (Pick Szeged)

Fazekas - Gulyás ; Nagy ; Császár ; Zubai ; Illyés ; Iváncsik.
Kezdő nem rossz, viszont a második sor elég gyér... :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.20. 22:14:38

FtcSikiHun írta:ez a Veszprém komolyan. :shock:

Irán legtehetségesebb játékosát megvették.
Aztán Ugalde, aztán Nagy Laci, aztán Oneto, aztán marad a két Iváncsik, nagy valószínűséggel Császár is, ma meg leigazolják Csaszi mögé az Atletico irányítóját Chema Rodriguezt.
Még kéne egy jó balátlövő és tökéletes lenne.
Kíváncsi vagyok mi lesz már itt :D

Komoly kis csapat épül veszprémben,reális lehet 1-2 éven belül a Final Four.
Balátlövő nem nagyon kell. Terzic,Perez,Ilyés,hármuknak meg kell tudni oldani. Én inkább a Iváncsik Tamás,Gulyás jobbszélt érzem karcsúnak,főleg nemzetközi szinten,de hátha ezt elbírja a csapat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.06.20. 22:09:49

ez a Veszprém komolyan. :shock:

Irán legtehetségesebb játékosát megvették.
Aztán Ugalde, aztán Nagy Laci, aztán Oneto, aztán marad a két Iváncsik, nagy valószínűséggel Császár is, ma meg leigazolják Csaszi mögé az Atletico irányítóját Chema Rodriguezt.
Még kéne egy jó balátlövő és tökéletes lenne.
Kíváncsi vagyok mi lesz már itt :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.17. 01:53:06

Game90 írta:Ide hogy hogy nem írt még senki?

Itthon hattal vertük Norvégiát, idegenben pedig csak néggyel kaptunk ki, szóval ott vagyunk a jövő évi világbajnokságon!
és grande milyen jol tolta :lol: azért látni lehetett rajta h küzd mint állat :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.17. 01:28:41

Ide hogy hogy nem írt még senki?

Itthon hattal vertük Norvégiát, idegenben pedig csak néggyel kaptunk ki, szóval ott vagyunk a jövő évi világbajnokságon!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.06.10. 16:04:03

mekkora írta:Meg tudja mondani valaki hogy mikor van ma a Magyar - Norvég meccs ? megy már ? Streamet esetleg valaki , mert sehol nem találok.
m1 és sportklub is adja. 15:25től megy kb.
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2012.06.10. 15:42:29

Meg tudja mondani valaki hogy mikor van ma a Magyar - Norvég meccs ? megy már ? Streamet esetleg valaki , mert sehol nem találok.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.06. 10:53:31

Nagy Laciról röviden ez a véleményem:
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/vi ... ot-2137117
Teljesen egyetértek Laci bácsival, sajnos...
PCsabi
aka Game90

2012.05.31. 01:47:49

Halálcsoport megint összejött :roll: Másik csoportnak meg ilyen felkészülési torna feelingje van.

Nem semmi, hogy az EB 1-4. helyezettje egy csoportban van, rendesen lesznek majd körbeverések, nem is merek tippelni, de bravúrok kellenek, hogy innen továbbjussunk.

"Spanyol sajtóértesülések szerint Nagy László a megadott határidőig, múlt péntekig nem tette le a spanyol állampolgársági esküt, így a spanyol kézilabda-válogatottal biztosan nem lehet ott a londoni olimpián."

http://hatosfal.blog.nepsport.hu/archiv ... ni_Lacika/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.30. 20:56:58

akkor sem egy szint a két csoport,ezt szerintem mindenki látja. persze az eb-n ütöttük a franciákat,de az egyszeri csoda volt...utána meg a gyengébbektől kikaptunk...ezekből nem lehet kiindulni. dán-horvát-spanyol ezek mind előttünk vannak. szerbeket lehet megcsípni legkönnyebben,mert őket azért verni szoktuk. EB összejött nekik,de tudásban kb egy szinten mozognak velünk.

Nah mindegy,én reménykedek azért. 4. helyen hátha továbbcsúszunk,és nem a franciák érnek oda csoportelső helyre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.30. 20:35:02

csababarca írta: Jézusom,ilyet még világversenyen nem láttam. de biztos nem volt manipulálva,áá dehogy. :roll:
A másik csoportban egyedül a Franciák akik egyértelmű esélyesek ellenünk
Azért januári EB-n kettővel evrtük őket. pedig ott volt minden nagy sztár. Persze Olimpiára biztos jobban összeszedik magukat, de szerintem inkább az Izlandiak, akik simán vernének minket, akárhányszor játszanánk.

csababarca írta:szerb-délkorea kettőst verni kell
Azért ne felejtsük el, hogy egy EB 2.ról beszélünk. Akár otthon voltak, akár nem, ott van egy Sesum Vujin, Prodanovics. szóval elég biztos vagyok benne, hogy nem verjük meg őket, de ne legyen igazam. általában optimista vagyok, de most...

Dánoktól simán kikapunk ebbe biztos vagyok. Spanyolok ellen jó lenne egy olyan meccs mint az EB-n, ha szerencsénk van, akkor a horvátokkal és velük akkor fogunk összekerülni, amikor nekik már mindegy lesz. Horvátok ellen még talán látok egy kis esélyt.
Másik csoportba Izland helyett kerültünk volna, mindenkit verhettünk volna, így meg :?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.30. 20:30:51

tényleg gáz, de a másik csoportban sem lennénk 4.-nél jobbak, uhogy max egy nyolcaddöntő nézhetne ki.

az eb-n azért utottuk a gallokat, spanyolokkal, oroszokkal x, ha most is hozzuk a bravurokat, jok lehetunk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.30. 20:23:19

salas9 írta:Jó kis csoportot kaptunk az Olimpiára:

Spanyolország
Horvátország
Dánia
Szerbia
Magyarország
Dél-Korea

Szerencsénk az biztos nem volt... :roll:

Másik ágon:

Franciaország
Svédország
Izland
Argentína
Nagy-Britannia
Tunézia.
Jézusom,ilyet még világversenyen nem láttam. de biztos nem volt manipulálva,áá dehogy. :roll:
A másik csoportban egyedül a Franciák akik egyértelmű esélyesek ellenünk,a mi csoportunkba meg kaptunk 3 egyértelmű jobbat, plusz egy szerb-délkorea kettőst. tudok gratulálni. ez már vérlázító,nem gondoltam,hogy olimpián ilyen megtörténhet.
Nah mindegy, az EB-n is jól mentünk,bravúrgyőzelmek kellenek a csoportban,legalábbis a szerb-délkorea kettőst verni kell,aztán lehet számolgatni. kis előny,hogy ha átevickélünk a csoporton (első négy megy tovább),kis szerencsével elkerülnénk a franciákat,és onnan meg akár 4be is lehet lenni.

de ez a csoportbeosztás szégyenteljes,gusztustalan.
salas9
Entrenador del Barça

2012.05.30. 19:09:27

Jó kis csoportot kaptunk az Olimpiára:

Spanyolország
Horvátország
Dánia
Szerbia
Magyarország
Dél-Korea

Szerencsénk az biztos nem volt... :roll:

Másik ágon:

Franciaország
Svédország
Izland
Argentína
Nagy-Britannia
Tunézia.
Kép
Talma
Jugador d'estrella

2012.05.28. 19:37:20

albicelesteX
A Vadász

2012.05.13. 21:44:32

Ami hiányzott az a mentalitás ami lassan az egész magyar sportból hiányzik.Az a mindenen keresztül győzni akarás...ez hiányzik ezekből.A balkániakban ez meg hatványozva van meg mert egy ilyen nép.Ez az ETO meg az egész magyar sport egy nagy hattyú halála.Tisztelet a kivételnek.
Talma
Jugador d'estrella

2012.05.13. 21:14:22

Sebaj, ahogy Győrben mondanák: "majd jövőre!". Kíváncsian várom, hogy az Audi mikor fogja megunni ezt az egészet...

Jövő év: Ana Gros távozik arról a posztról, amelyen nagyon elkélt volna egy-egy jó teljesítmény a BL-ben, például a mai és az előző heti meccsek (nyilván okkal nem játszatta Konkoly és KEB). Rajta kívül Vérten megy a Fradihoz (jóval kevesebbet játszott idén, annyira nem hiányozhat a jövő évi csapatból, továbbá magyar játékossal pótolják őt, ami rendkívül jó döntés a vezetőség részéről). Pálinger visszavonul, helyére valószínűleg Herr Orsi érkezik (számottevő gyengülés nem hinném, hogy lenne ezen a poszton hosszabb távon). Hornyák Dóri érkezik, meg még Rédei-Soós (ha jól írom a nevét) is, ha jól emlékszem.
Összefoglalva: egy világklasszis játékost mindenképp igazolnia kell az ETO-nak ahhoz, hogy jövőre ismét legalább akkora eséllyel induljon, mint azt idén tette a csapat. Én például azt érzem, hogy a Gros távozásával felszabadult helyet igazán Bulatoviccsal tudná überbrutál módon pótolni az ETO, de ő ugye a Valceahoz igazol, ha jól tudom. Szóval, érdekes egy nyár elé nézünk, mert a jelenleg alakuló keret kevés egyelőre egy BL-döntőhöz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.13. 21:03:21

Ozsi,egyszerű,ott volt az időkérés,jókor kérte ki,onnantól pedig volt még hátra 20 másodperc, benne 3 fault,lepörgött az óra szépen.
Nem ezen múlott,nagyon nem.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.05.13. 21:01:58

FtcSikiHun írta:
A Győr történetében ez volt a 7. BL döntő. Ha jól tudom.
Rosszul tudod... Összesen 7 európai kupadöntőben lettek másodikak, BL-ben ez volt a második döntőjük (4 EHF és 1 KEK mellé).
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.05.13. 20:58:18

visca el barca írta:
ozsimiki írta: beszharok...7döntő 0gy, 7ezüst...
miért irja mindenki ezt én nem értem... :oops: 2009-ben volt egy döntőjük és ennyi. milyen 7 döntő?

2007, 2008, 2010, 2011 elődöntő
2009, 2012 döntő

nem?
A Győr történetében ez volt a 7. BL döntő. Ha jól tudom.
Ilyen világsztárokkal teletűzdelt csapat nem nyert BL-t. Ezek már nem is fognak. De már VEszprémben elúszott. Lekic húzzon haza.
Kovacsicsnak és Görbének grat, őket tudom csak kiemelni. Néhol még Lökét.

A mi lányainknak pedig hatalmas gratula. Én még életembe nem éreztem ilyet. Csak netem tudtam nézni, és az 59. percben Szádvári ejtésénél megszakadt, de én bent láttam, és elkezdtem ordibálni ugrálni apámmal már ölelgettük egymást, erre visszajön a kép, 30-30. anyátok :D Aztán Zácsik, és így még a mixen is bejött, a SZeged mellett, de a győr elvitte, de ez off.
Megmutattuk, hogy sztárok nélkül is lehet jó csapatot csinálni.

Csajok, imádlak Titeket. HAJRÁ FRADI!
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.13. 20:55:20

ozsimiki írta: bírókra rossz szavam nem lehet,de hogy a rákba támadhat egy csapat 43másodpercet úgy,h teljesen egyértelmű,h nem akarnak lőni...??? HOGY?
Tényleg korrekt volt a bíráskodás, de ezt én sem értettem.

Choker banda ez a Győr, ennyi hibával nem lehet nyerni, emberelőnyben hány gólt lőttünk? Ennyi fájó vereség után viszont a fejekben is rendet kell majd tenni.

Fradinak grat!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.13. 20:53:15

Ez a győr el van átkozva. Már tavaly is meg kellett volna nyerni,idén meg
pláne.jobb csapat a győr ennél a podgoricánál,de valami hiányzott most is.
Pálingert sajnálom a legjobban,őt érte ezzel a legnagyobb veszteség.

Jah,még kiemelnék annyit,hogy sok év után, végre a bírók nem ellenünk fújtak,hanem mondhatni mellettünk álltak! nagyon ritka az ilyen,és ezért bosszantó,hogy még így se sikerült.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.13. 20:51:52

ozsimiki írta: beszharok...7döntő 0gy, 7ezüst...
miért irja mindenki ezt én nem értem... :oops: 2009-ben volt egy döntőjük és ennyi. milyen 7 döntő?

2007, 2008, 2010, 2011 elődöntő
2009, 2012 döntő

nem?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.13. 20:42:10

Basszus...
Én meg azt hittem, h így hosszabbítás lesz. Nem is tudtam, h itt is van idegenben lőtt gól.
Nem hiszem el...

Legalább a Fradi behúzta... :)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.13. 20:41:37

hát erre a gyorre tényleg lehet mondani h a világ legszerencsetlenebb csapata...

az elmult 6 évben 6 bl elodonto, abbol kétszer dontoznek, egyiken összesitesben egy gollal, a masikon meg idegenben lott golok miatt esnek ki...
Kép
Válasz küldése