Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FtcSikiHun írta:ez a Veszprém komolyan.![]()
Irán legtehetségesebb játékosát megvették.
Aztán Ugalde, aztán Nagy Laci, aztán Oneto, aztán marad a két Iváncsik, nagy valószínűséggel Császár is, ma meg leigazolják Csaszi mögé az Atletico irányítóját Chema Rodriguezt.
Még kéne egy jó balátlövő és tökéletes lenne.
Kíváncsi vagyok mi lesz már itt
és grande milyen jol toltaGame90 írta:Ide hogy hogy nem írt még senki?
Itthon hattal vertük Norvégiát, idegenben pedig csak néggyel kaptunk ki, szóval ott vagyunk a jövő évi világbajnokságon!
m1 és sportklub is adja. 15:25től megy kb.mekkora írta:Meg tudja mondani valaki hogy mikor van ma a Magyar - Norvég meccs ? megy már ? Streamet esetleg valaki , mert sehol nem találok.
Azért januári EB-n kettővel evrtük őket. pedig ott volt minden nagy sztár. Persze Olimpiára biztos jobban összeszedik magukat, de szerintem inkább az Izlandiak, akik simán vernének minket, akárhányszor játszanánk.csababarca írta: Jézusom,ilyet még világversenyen nem láttam. de biztos nem volt manipulálva,áá dehogy.![]()
A másik csoportban egyedül a Franciák akik egyértelmű esélyesek ellenünk
Azért ne felejtsük el, hogy egy EB 2.ról beszélünk. Akár otthon voltak, akár nem, ott van egy Sesum Vujin, Prodanovics. szóval elég biztos vagyok benne, hogy nem verjük meg őket, de ne legyen igazam. általában optimista vagyok, de most...csababarca írta:szerb-délkorea kettőst verni kell
Jézusom,ilyet még világversenyen nem láttam. de biztos nem volt manipulálva,áá dehogy.salas9 írta:Jó kis csoportot kaptunk az Olimpiára:
Spanyolország
Horvátország
Dánia
Szerbia
Magyarország
Dél-Korea
Szerencsénk az biztos nem volt...
Másik ágon:
Franciaország
Svédország
Izland
Argentína
Nagy-Britannia
Tunézia.
Rosszul tudod... Összesen 7 európai kupadöntőben lettek másodikak, BL-ben ez volt a második döntőjük (4 EHF és 1 KEK mellé).FtcSikiHun írta:
A Győr történetében ez volt a 7. BL döntő. Ha jól tudom.
A Győr történetében ez volt a 7. BL döntő. Ha jól tudom.visca el barca írta:miért irja mindenki ezt én nem értem...ozsimiki írta: beszharok...7döntő 0gy, 7ezüst...2009-ben volt egy döntőjük és ennyi. milyen 7 döntő?
2007, 2008, 2010, 2011 elődöntő
2009, 2012 döntő
nem?
Tényleg korrekt volt a bíráskodás, de ezt én sem értettem.ozsimiki írta: bírókra rossz szavam nem lehet,de hogy a rákba támadhat egy csapat 43másodpercet úgy,h teljesen egyértelmű,h nem akarnak lőni...??? HOGY?
miért irja mindenki ezt én nem értem...ozsimiki írta: beszharok...7döntő 0gy, 7ezüst...