Alexander Mahone írta:Ha már ilyen tudományos dolgoknál tartunk, elvileg ugye tágul a világegyetem? De mibe? Kell valami tér amibe tágulnia kell?
A másik kérdés ami sokat foglalkoztat, hogy van-e bármi is a halál után. Engem speciel lesújt, hogy "semmi." Szerintem jó élni, és élnék is örökké.
Hát szerintem is semmi. Olyan lesz, mint mikor este elalszol, csak annyi különbséggel hogy nem kelsz fel

Sose felejtem el, volt egy este amikor eszembe jutott ez a téma. És addig pörgettem magam rajta, hogy rámjött a sírás

Minek élek? Hasztalan az életem, ha egyszercsak kész, vége, megszűnök létezni. És az milyen már hogy egyik pillanatban még látom a körülöttem lévő világot, meg minden, a következőben meg elsötétül minden és kész, én nem vagyok többé. Igazából szavakkal leírhatatlan érzés, amire gondolok, hogy milyen lesz a halál. De nem bánnám ha még addig feltalálnák az örök élet szérumot, amíg el nem patkolok. Vagy legalább bizonyítsák be nekem, hogy van élet a halál után. Azt se bánom, ha egy másik testben születek újjá. Azt se, ha van mennyország. Csak ne az legyen hogy kész elsötétül minden és ennyi volt