Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
TT
Capitá del Barça

2012.06.13. 17:53:10

dán-portugál 2-2 lesz, a hollandok meg szétütik a németeket, legalábbis így zsírkirály lenne, mert jönne a mixem 8) ja meg a maradék 3 meccsnek kell még alakulnia :lol:
recrea
Llegenda del Barça

2012.06.13. 17:47:59

REMY írta:na remélem a Portugálok ma megszerzik a 3 pontot.
CR is remélem magára vállal pár távoli lövést, mert láthattuk, hogy elöl a csatárok Postigával az élen egy adag semmik.
20 méterről már szépeket tudna lőni.

Németek meg nyerjenek... égjenek csak a tulipánok
Én pont fordítva szeretném. :D
Szerintem nem fog ízleni a portugáloknak a dánok focija, a hollandoknak valószínűleg győzniük kell, főként, ha tudnak majd a portugál győzelemről. Az estit x-re tenném.
REMY
Madridista

2012.06.13. 17:37:30

na remélem a Portugálok ma megszerzik a 3 pontot.
CR is remélem magára vállal pár távoli lövést, mert láthattuk, hogy elöl a csatárok Postigával az élen egy adag semmik.
20 méterről már szépeket tudna lőni.

Németek meg nyerjenek... égjenek csak a tulipánok
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.13. 17:04:33

Nem is tudom, mi lenne a legjobb eredmény a dán-portugál meccsen?! Talán portugál győzelem(holland szempontból). Ha viszont a dánok nyernek, s lesz még esélyük a hollandoknak továbbmenni, elképzelhető, hogy a portugálok esetleg nem szakadnának meg annyira a 3. meccsen...
Az esti meccstől tartok egy kissé. Tartom tőle, hogy nem lesz semmi változás a kezdőt illetően, pedig Marwijknek észre kéne vennie, hogy RvP ebbe a rendszerbe, de cáfoljon rám, meg még mindig kint van profilképemen....
"Hé, weer een doelpunt, voor Oranje.
Het is niet moeilijk, om te scoren, met van Persie, en Arjen Robben!"
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.13. 16:58:21

Mára kinézek egy német 2-0-ás győzelmet és egy 1-1et a dán meccsen, ezzel tovább is jutnának a németek+dánok. :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.13. 16:25:51

Piquenbauer írta:A mai meccsekre a tippjeim: németek megverik a hollandokat, dánok meg megverik a portugálokat.
Jaj de jó lenne! Én ezért szorítok ma, bár szerintem egyik sem jön össze.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.06.13. 16:21:09

A mai meccsekre a tippjeim: németek megverik a hollandokat, dánok meg megverik a portugálokat.

Egyébként dánoknak a döntetlen sem lenne rossz a portugálok ellen, mert az utolsó körben egy németek elleni x-el is továbbmehetnének, ha a német-holland meccs német győzelemmel érne véget. Ebben az esetben az utolsó kör előtt németeknek lenne 6 pontja, dánoknak pedig (4 vagy 6, attól függően hogy x-elnek-e vagy győznek-e a portugálok ellen). Így mindkettőnek elég lenne az utolsó csoportmeccsen az x.

Nem biztos, hogy ez lesz, de én erre látom a legnagyobb esélyt.
ifetes123
Barça C
Kapcsolat:

2012.06.13. 16:12:23

kanty írta:Másik meccsen pedig a hollandoknak létfontosságú a három pont, ezért ott úgy gondolom, h az övék lesz a három pont.
Szerintem meg épp ezért fognak kapkodni a hollandok, és a németek a kontrákból elkapják őket.
Én német győzelemre tippelek.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.13. 16:02:03

visca el barca írta:a portugál csapat legnagyobb hibája h egyszerűen nincs csatárjuk. évek ota eroltetik ékként ezt a helder postigát, de valljuk be ő egy erősen "b" kategorias jatekos...
A portugáloknak amióta én visszaemlékszem nincs egy rendes csatáruk. Próbálkoztak Postigával, Almeidaval, akkor honosították Liedsont, ő sem igazán jött be. Pauleta volt még tűrhető, de ahogy én visszagondolok nagy tornákon ő sem alkotott igazán nagyot.

A portugálokkal igazából az a gond, h nem egy csapat. Tele vannak remek képességű játékosokkal, de abból a fajtából, akinek többet ér egy gól vagy egy szép csel, mint mondjuk egy győzelem (jó kicsit talán erős, de gondolom, h értitek, h mire célzok).
A másik probléma, h nincs egy igazi vezérük. Ronaldo ezt a feladatkört nem képes ellátni, nem az a játékos, akire a többiek felnézhetnek. A góljai sem igazán jönnek. Amióta a közvetlen elithez tartozik volt egy EB és egy VB, de mindkettőn elég gyenge volt.
Összegezve: remek képességű játékosok, de nem alkotnak csapatot.

Azért a dánokat ma elkapják szerintem. :P
Másik meccsen pedig a hollandoknak létfontosságú a három pont, ezért ott úgy gondolom, h az övék lesz a három pont.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 15:50:49

Én a dán-portugálra jó meccset várok.Luzitánoknak kell a győzelem, a dánok meg játszhatnak okosan kivárásra, nem tudom elképzelni, hogy ne legyen gól aztán lehet a b kategóriás Helder Postiga miatt nem lesz :lol:
Tipp 2:2 (merész de ezt érzem :D)

Holland-Német
Igen Game taktikai nagy csata lesz, igen várom :mrgreen: Holland focit szeretem, németeket nagyon utálom nem is szurkolhatok másnak mint egy jó kis tulipán győzelemnek, s szerintem el is kapják a "fritzeket" :D
Tippem 2:1
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 15:45:16

a portugál csapat legnagyobb hibája h egyszerűen nincs csatárjuk. évek ota eroltetik ékként ezt a helder postigát, de valljuk be ő egy erősen "b" kategorias jatekos...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.06.13. 15:36:30

Amúgy a mostani EB-n a gólarány számít elsődlegesen vagy az egymás elleni eredmény? Első csoportnál például, ha a 3. fordulóban nyernek a csehek és a Görög - Orosz meccs 2-0 lesz, akkor ki jut tovább? Nálam a régmúlt alapján az Oroszok, mert nekik úgy 5-4 lenne a gólarányuk míg a Görögöknek csak 4-3, de lehet hogy most másképp van.
94:39 6 - 1
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 15:28:41

Hm, ahogy látom a dánok még mindig nagyon le vannak írva. Ne felejtsük el, h az utóbbi években a selejtezőkön már többször megleckéztették a portugálokat, pedig akkor még inkább CR-éket tartották a favoritnak. A portugál csapat sztem egyáltalán nem meggyőző. Főleg, ha CR megint olyan gyatra lesz, mint a németek ellen, akkor lesznek bajba.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.13. 15:24:02

Bízok, nagyon bízok a csapatban.
Ami a legnagyobb gond, hogy nem fogom tudni nézni a meccset, mert utazni fogok. Kikapcsolom a telefont és a meccs végén felhívok valakit.

A másik meccsen portugál győzelmet várok, és akkor lesz az utolsó fordulóban haddelhadd. Sikerült továbbjutni a halálcsoportból 2000-ben, 2004-ben, 2006-ban, legutóbb 2008-ban, és MOST IS FOG.

szerk:
Akkor sem menesztik a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Bert van Marwijket, ha csapata nem jut negyeddöntőbe a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon.- azért lassan ideje lenne. Kezd elegem lenni az öregből...

Hup Holland, Hup!
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 15:23:15

Tocy írta:
Kash írta:Már nagyon várom a mérkőzést, és remélem, hogy egy igazán jó mérkőzést fogok látni mindkét párostól.
Holland győzelmet várok, és szeretnék, de sajnos a Németek fognak győzni.
A dánok kifognak a Portugálokon, ám Ronci fog rúgni egy gólt.
Tippem:
Németország - Hollandia: 3-1
Portugália - Dánia: 1-2
Lehet hogy csak nekem nem fér össze, de ha úgy gondolod, hogy a németek győznek, akkor hogy várhatsz holland győzelmet? Az, hogy azt szeretnél, az egy másik dolog.

Amúgy daffyt támogatom, német győzelem és dán pontszerzés v fordítva :D
Igaz, rosszul fejeztem ki magam, elnézést.
Akkor legyen úgy, hogy szeretném, ha a Hollandok győznének, ám mégsem...igy jó, mester?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2012.06.13. 15:24:10-kor.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.13. 15:12:35

Portugál és Holland győzelmet várok ma, bár a német-holland döntetlen is lehet én mégis inkább holland győzelmet sejtek.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 15:10:41

Kash írta:Már nagyon várom a mérkőzést, és remélem, hogy egy igazán jó mérkőzést fogok látni mindkét párostól.
Tippem:
Lehet hogy csak nekem nem fér össze, de ha úgy gondolod, hogy a németek győznek, akkor hogy várhatsz holland győzelmet? Az, hogy azt szeretnél, az egy másik dolog.

Amúgy daffyt támogatom, német győzelem és dán pontszerzés v fordítva :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.13. 15:09:39

Portugálok szerintem elkenik a dánok száját.
Másik meccsen nem tudnék tippelni, engem elsőre egyik csapat se igazán győzött meg, nálam három esélyes az a meccs.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.13. 15:08:41

mivel egyik csapattal sem szimpatizálok a mai jateknapon tökmind1 mi lesz :lol:

a dánok szétbekkelik a porugálokat és ott 0-0 lesz,

míg az esti meccsen a hollandok majd darálnak megint, de gomez büntetni fog 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 15:06:49

Már nagyon várom a mérkőzést, és remélem, hogy egy igazán jó mérkőzést fogok látni mindkét párostól.
Tippem:
Kép
daffy
Madridista

2012.06.13. 14:12:00

ma kivételesen elvonulok egy kivetítős helyre és ott nézem az esti meccset,ez a párosítás már megérdemli.
én annyit kérek,hogy:
vagy német győzelem és dán pontszerzés
vagy német pontszerzés és dán győzelem

tippem: dán - cunci 0-2
német - narancs 1-1
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.13. 14:03:57

Game90 írta:
Félig görög haveromat nem irigylem, ez a görög válogatott elég gyenge, mondjuk az EB selejtezőkben mostanában jól megy nekik, de ehhez az is kell, hogy mindig kifognak egy könnyebb csoportot. Ez a Ninis srác meg nagy tehetségnek indult (a görög Messi, állítólag a ManUnited is vitte volna), de olyan nagy karriert nem futott be idáig (ez csak úgy eszembe jutott, mert láttam, hogy ott van a keretben).

Dánia - Portugália: unalmas meccset várok, de egy CR góllal nyernek a portugálok.
Hollandia - Németország: itt már jobb meccset várok, hatalmas taktikai csaták lesznek (Bob-nak igazi csemege lesz :mrgreen: ), a hollandoknak muszáj nyernie, ezért szerintem ők fognak ezen a meccsen dominálni, 2-1-et tippelek.

És ha nyernek a portugálok és a hollandok, akkor az utolsó forduló előtt mind a négy csapatnak 3-3 pontja lesz 8)

:mrgreen:

Kép
Sztem nem is olyan rosszak a görögök, legalábbis számomra pozitív csalódás az ő játékuk. Mondjuk mind2 meccsükön borzasztó gyengén kezdtek, de főleg a 2. félidőben azért jók voltak mind2x. Most is volt egy meg nem adott góljuk, amiben nem vagyok biztos, h les volt, meg ugye az első meccsen is őket sújtotta a játékvezetés. Még akár tovább is juthatnak, bár nem valószínű, h verik az oroszokat. De ha legalább tisztesen helyt állna ellenük, akkor nem kell szégyenkezniük szvsz.

Ma pedig dán, és természetesen német továbbjutásért szorítok. Ha nyer ugye mind2 csapat, akkor ez meg is van, illetve ha x lesz mind2 meccs, akkor is igen közel kerülnek hozzá, hisz utolsó meccsen egy barátságos x-el hazaküldhetik a portugál, holland duót.
PCsabi
aka Game90

2012.06.13. 12:50:11

Most legalább tudjátok, hogy mit éreztem, amikor Arshavin az Arsenal-ban játszott... :D Zseni az ember, de hihetetlenül hangulatember és ha az első 1-2 megmozdulása nem jön össze, akkor teljesen elmegy az önbizalma.

Félig görög haveromat nem irigylem, ez a görög válogatott elég gyenge, mondjuk az EB selejtezőkben mostanában jól megy nekik, de ehhez az is kell, hogy mindig kifognak egy könnyebb csoportot. Ez a Ninis srác meg nagy tehetségnek indult (a görög Messi, állítólag a ManUnited is vitte volna), de olyan nagy karriert nem futott be idáig (ez csak úgy eszembe jutott, mert láttam, hogy ott van a keretben).

Dánia - Portugália: unalmas meccset várok, de egy CR góllal nyernek a portugálok.
Hollandia - Németország: itt már jobb meccset várok, hatalmas taktikai csaták lesznek (Bob-nak igazi csemege lesz :mrgreen: ), a hollandoknak muszáj nyernie, ezért szerintem ők fognak ezen a meccsen dominálni, 2-1-et tippelek.

És ha nyernek a portugálok és a hollandok, akkor az utolsó forduló előtt mind a négy csapatnak 3-3 pontja lesz 8)

:mrgreen:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 12:34:45

Ebben igazad van. De most konkrétan az EB miatt kellett nagyon gyorsan megoldást találnia az ukránok a kóbor kutyák végett. De ezt a megoldást elfogathatatlannak tartom. Egy olyan országnak, akik ennyire barbár módon oldnak meg egy ilyen problémát nagyon nem kéne Labdarúgó EB-t rendeznie. A haragom pedig nem az ukrán nép ellen szól, hanem azoknak a vezetőknek, akiknek az pusztítás köszönhető. De remélem nagy visszhangja lesz ennek a dolognak, és bűnösök megkapják a büntetésüket. Mert sztem 2012-ben egy európai(még ha kelet-európai országról is van szó) ilyen dolognak nem szabadna beleférnie az értékrendjébe semmilyen körülmények között!
És ez vhol az Uefa bűne is, hisz ők adták a rendezési jogot oda nekik, amiért azóta folyamatosan kapják is a kritikákat. Ha mondjuk mi kaptik volna meg a rendezési jogot a horvátokkal, akkor is biztos vagyok benne, h lettek volna problémák, nehézségek, de ekkora disznóság nem fordulhatott volna elő!
Először is ott van gond, hogy lehet 80.000 kutya az utcákon? Az állatvédőknek gondolom addig nem szúrta a szemét, miért nem intézkedtek előbb...gondolom Ukrajna nem idén, és nem is tavaly jelentkezett a rendezési jogért, vagy ez nem igy működik?
Az állatvédők sem olyan szentek ezek szerint, hogy az EB előtt hagytak 80.000 kutyát lófringálni az utcákon, Szerbiában összessen nincs 80.000 kóbor kutya, és szerintem Magyarországon sincs ennyi.
Én sem tartom helyén valónak ezt a megoldást, ám az állatvédők előbb is kinyithatták volna a szájukat...valamint mi az a kép, amikor az ember átöleli a kutyát???? biztos nem mennek be a rendőrök egy házba, és viszik csak úgy ki a kutyát, amikor az szépen, rendezetten van tartva.
Azt sem hinném, hogy egy hajléktalan csak úgy átölel egy kóbor kutyát...mikor előtte még nem is érdekelte az adott kutya sorsa, vagy legalábbis nem tett semmit annak érdekében, hogy az ne végezze "vágóhidon".
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.13. 11:03:36

Pont ma hallottam a rádióban Gundival egy telefonbeszélgetést. Amit mondott az Ukrán állapotokról az nagyon kemény. Nincs szállás , a taxis egy 8eurós fuvart 30ért csinál meg, sötétedés után nem ajánlott kimenni,stbstb.

Nem hiába van a legtöbb csapat Lengyelországban szállásolva
Lezárt