visca el barca írta:a portugál csapat legnagyobb hibája h egyszerűen nincs csatárjuk. évek ota eroltetik ékként ezt a helder postigát, de valljuk be ő egy erősen "b" kategorias jatekos...
A portugáloknak amióta én visszaemlékszem nincs egy rendes csatáruk. Próbálkoztak Postigával, Almeidaval, akkor honosították Liedsont, ő sem igazán jött be. Pauleta volt még tűrhető, de ahogy én visszagondolok nagy tornákon ő sem alkotott igazán nagyot.
A portugálokkal igazából az a gond, h nem egy csapat. Tele vannak remek képességű játékosokkal, de abból a fajtából, akinek többet ér egy gól vagy egy szép csel, mint mondjuk egy győzelem (jó kicsit talán erős, de gondolom, h értitek, h mire célzok).
A másik probléma, h nincs egy igazi vezérük. Ronaldo ezt a feladatkört nem képes ellátni, nem az a játékos, akire a többiek felnézhetnek. A góljai sem igazán jönnek. Amióta a közvetlen elithez tartozik volt egy EB és egy VB, de mindkettőn elég gyenge volt.
Összegezve: remek képességű játékosok, de nem alkotnak csapatot.
Azért a dánokat ma elkapják szerintem.
Másik meccsen pedig a hollandoknak létfontosságú a három pont, ezért ott úgy gondolom, h az övék lesz a három pont.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.