Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pont fordítva szeretném.REMY írta:na remélem a Portugálok ma megszerzik a 3 pontot.
CR is remélem magára vállal pár távoli lövést, mert láthattuk, hogy elöl a csatárok Postigával az élen egy adag semmik.
20 méterről már szépeket tudna lőni.
Németek meg nyerjenek... égjenek csak a tulipánok
Jaj de jó lenne! Én ezért szorítok ma, bár szerintem egyik sem jön össze.Piquenbauer írta:A mai meccsekre a tippjeim: németek megverik a hollandokat, dánok meg megverik a portugálokat.
A portugáloknak amióta én visszaemlékszem nincs egy rendes csatáruk. Próbálkoztak Postigával, Almeidaval, akkor honosították Liedsont, ő sem igazán jött be. Pauleta volt még tűrhető, de ahogy én visszagondolok nagy tornákon ő sem alkotott igazán nagyot.visca el barca írta:a portugál csapat legnagyobb hibája h egyszerűen nincs csatárjuk. évek ota eroltetik ékként ezt a helder postigát, de valljuk be ő egy erősen "b" kategorias jatekos...
Igaz, rosszul fejeztem ki magam, elnézést.Tocy írta:Lehet hogy csak nekem nem fér össze, de ha úgy gondolod, hogy a németek győznek, akkor hogy várhatsz holland győzelmet? Az, hogy azt szeretnél, az egy másik dolog.Kash írta:Már nagyon várom a mérkőzést, és remélem, hogy egy igazán jó mérkőzést fogok látni mindkét párostól.
Holland győzelmet várok, és szeretnék, de sajnos a Németek fognak győzni.
A dánok kifognak a Portugálokon, ám Ronci fog rúgni egy gólt.
Tippem:
Németország - Hollandia: 3-1
Portugália - Dánia: 1-2
Amúgy daffyt támogatom, német győzelem és dán pontszerzés v fordítva
Lehet hogy csak nekem nem fér össze, de ha úgy gondolod, hogy a németek győznek, akkor hogy várhatsz holland győzelmet? Az, hogy azt szeretnél, az egy másik dolog.Kash írta:Már nagyon várom a mérkőzést, és remélem, hogy egy igazán jó mérkőzést fogok látni mindkét párostól.
Holland győzelmet várok, és szeretnék, de sajnos a Németek fognak győzni.
A dánok kifognak a Portugálokon, ám Ronci fog rúgni egy gólt.
Tippem:
Németország - Hollandia: 3-1
Portugália - Dánia: 1-2
Sztem nem is olyan rosszak a görögök, legalábbis számomra pozitív csalódás az ő játékuk. Mondjuk mind2 meccsükön borzasztó gyengén kezdtek, de főleg a 2. félidőben azért jók voltak mind2x. Most is volt egy meg nem adott góljuk, amiben nem vagyok biztos, h les volt, meg ugye az első meccsen is őket sújtotta a játékvezetés. Még akár tovább is juthatnak, bár nem valószínű, h verik az oroszokat. De ha legalább tisztesen helyt állna ellenük, akkor nem kell szégyenkezniük szvsz.Game90 írta:
Félig görög haveromat nem irigylem, ez a görög válogatott elég gyenge, mondjuk az EB selejtezőkben mostanában jól megy nekik, de ehhez az is kell, hogy mindig kifognak egy könnyebb csoportot. Ez a Ninis srác meg nagy tehetségnek indult (a görög Messi, állítólag a ManUnited is vitte volna), de olyan nagy karriert nem futott be idáig (ez csak úgy eszembe jutott, mert láttam, hogy ott van a keretben).
Dánia - Portugália: unalmas meccset várok, de egy CR góllal nyernek a portugálok.
Hollandia - Németország: itt már jobb meccset várok, hatalmas taktikai csaták lesznek (Bob-nak igazi csemege lesz), a hollandoknak muszáj nyernie, ezért szerintem ők fognak ezen a meccsen dominálni, 2-1-et tippelek.
És ha nyernek a portugálok és a hollandok, akkor az utolsó forduló előtt mind a négy csapatnak 3-3 pontja lesz![]()
![]()
Először is ott van gond, hogy lehet 80.000 kutya az utcákon? Az állatvédőknek gondolom addig nem szúrta a szemét, miért nem intézkedtek előbb...gondolom Ukrajna nem idén, és nem is tavaly jelentkezett a rendezési jogért, vagy ez nem igy működik?Ebben igazad van. De most konkrétan az EB miatt kellett nagyon gyorsan megoldást találnia az ukránok a kóbor kutyák végett. De ezt a megoldást elfogathatatlannak tartom. Egy olyan országnak, akik ennyire barbár módon oldnak meg egy ilyen problémát nagyon nem kéne Labdarúgó EB-t rendeznie. A haragom pedig nem az ukrán nép ellen szól, hanem azoknak a vezetőknek, akiknek az pusztítás köszönhető. De remélem nagy visszhangja lesz ennek a dolognak, és bűnösök megkapják a büntetésüket. Mert sztem 2012-ben egy európai(még ha kelet-európai országról is van szó) ilyen dolognak nem szabadna beleférnie az értékrendjébe semmilyen körülmények között!
És ez vhol az Uefa bűne is, hisz ők adták a rendezési jogot oda nekik, amiért azóta folyamatosan kapják is a kritikákat. Ha mondjuk mi kaptik volna meg a rendezési jogot a horvátokkal, akkor is biztos vagyok benne, h lettek volna problémák, nehézségek, de ekkora disznóság nem fordulhatott volna elő!