Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2012.06.14. 13:13:58

Egyszer megnéznék egy Live IQ tesztet Ronaldo és Balottelli főszereplésével. Ronaldo egy akkora idióta h azt tanítani kéne.
Sose tartják majd a legjobbnak. Sztem rövid idő alatt el fogják felejteni miután visszavonul. Max abban a kontextusban marad meg h elversengett néha Messivel, de mindig kikapott és sose tudott veszteni.
A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 13:10:24

MessiBarca10 írta:Messi az elhunyt édesanyjának köszöni góljait ,
Ennek azért fuss neki még egyszer. :roll:

Egyébként ezt kár elkezdeni megint.
Mindkét játékos a világ felett áll,de egy szinttel legalább Messi még Cé felett is van. Ezek tények. Messi ösztönös zseni,Ronaldo meg a szorgalmának,és kitartásának köszönhetően az aki. Ronaldo a mai modern sportolói idolt testesíti meg,igazi atléta,de fociban Messi a jobb.

az meg hogy ronaldo beszólogat,csak őt minősíti,ha olyan nagyra van magával miért frusztrálja ennyire,ha szidják? vagy nézzen magába kicsit,álljon tükör elé,és kérdezze meg magától miért van ez. nem csak a hajbelövésre szolgál a tükör.

És a kritikusok is láthatják,hogy a válogatott teljesen más,mint a klubcsapat. se a portugál se az argentin válogatott meg sem közelíti a barcát vagy a realt tudásban,persze,hogy nem megy nekik úgy.
De itt is van különbség. Míg Ronaldot a válogatottban is a saját dicsfénye érdekli,addig Messi beáll a sorba,és ha nem megy a góllövés adja a forintos labdákat.

Ez az én véleményem,sok helyen támadható,főleg egy reálosnak,de én több éve ezt látom a két játékossal kapcsolatban,és egyre csak megerősödik bennem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Raul#7
Barça B

2012.06.14. 13:10:03

Egyre inkább azt gondolom róla, h nem, h hatalmas az egója, inkább nincs önbizalma. Tudom, h ez hülyén hangzik.
Szerintem nem hülyeség. Különben nem jönne elő ez a görcsösség rajta sok esetben.
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.14. 13:02:53

sjd írta:
REMY írta:
lui1698 írta: Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
megnézném fordítva a helyzetet ;)
Inkább azt mond el elég sokat, hogy nincs fordított helyzet. Valamiért senki nem érzi úgy, hogy Messit hangos "Ronaldo! Ronaldo!"-val kellene fogadni, amikor kilép az utcára.
Ez teljesen egyértelmű...aki pártatlan mit lát hétvégenként? Ronaldo sír ha nem kap 11-est,sír ha mellémegy,sír ha nem passzolnak.Messi egy visszahúzódóbb játékos,de kívűlről jól mutat ,ahogy elviszi 5 védőn át.
Az már más,hogy Messi az elhunyt nagyanyjának köszöni góljait , Ronaldo meg a combizmának.undorító!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiBarca10 2012.06.14. 19:54:53-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.14. 12:49:33

Számomra érthetetlen, h Ronaldot ilyennel fel lehet húzni. Más egyet röhögne rajta és menne tovább. De ő leáll vitatkozni, normális, h ezen a firkászok kapva kapnak és tovább csűrik-csavarják.
Egyre inkább azt gondolom róla, h nem, h hatalmas az egója, inkább nincs önbizalma. Tudom, h ez hülyén hangzik. De egyszerűen ennyire nem szabadna adnia az emberek véleményére. S ha ad is, akkor sem szabadna ezt így kimutatnia, mert saját magát teszi nevetségessé.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.14. 12:37:29

REMY írta:
lui1698 írta: Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
Inkább azt mond el elég sokat, hogy nincs fordított helyzet. Valamiért senki nem érzi úgy, hogy Messit hangos "Ronaldo! Ronaldo!"-val kellene fogadni, amikor kilép az utcára.
REMY
Madridista

2012.06.14. 12:31:21

lui1698 írta:
daffy írta:(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is)
Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
socio66

2012.06.14. 12:26:09

daffy írta:ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszült
szerintem ez a kérdés már eldöntetett, messi ösztönös zsenialitása felülírja ronaldo-t, és ez független az aktuális formától, vagy egyebektől.
ezt be kell látnia.
azt meg hogy a szurkolók ne messizzenek, és az újságírók ne erről faggassák állandóan, intelligensen meg lehetne oldani, ahogy írtam is, de ilyen megnyilvánulásokkal, mint a mostani is, csak erősíti az utálkozókat.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.14. 12:23:24

daffy írta:(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is)
Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2012.06.14. 12:15:58

socio66 írta: pont erről beszéltem az nba-topikban..
ott egy lebron james és kevin durant simán elmegy edzeni egyet közösen, pedig mind egyénileg, mind csapataik révén kb. a jelen és a következő három-négy év legnagyobb riválisai, egymás elöl halászhatják el a gyűrűket, és az mvp címeket.
ennek ellenére semmiféle feszültség nincs köztük, közös találkozásoknál megy a pacsi, váltanak egy-két szót és kész, ez a normális, mert nem ellenségek, csak ellenfelek.
ha ronaldo helyében lennék, biztosan nem úgy oldanám meg ezt a feszültséget, ahogy most ő, így a dedósok csinálják.
simán kezdeményezhetne ő is egy edzést, vagy akármit messi-vel, kicsit dumálgatnának, elröhögnének a pletykákon, kölcsönösen elismernék egymást, és ezzel simán befogná az újságírók száját, akik egyértelműen azért utaznak erre a témára, mert látják hogy ronaldo-t frusztrálja.
ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszült
socio66

2012.06.14. 12:12:54

Capon írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogat ... izes-miatt

Nem értem miért kell reagálnia az ilyenekre.
Vagy ennyire buta tényleg, vagy ennyire sérti az egoját, vagy mind kettő (utóbbit tartom valószínűnek).
Megkérdeznek mi a véleményem erről azt mondom semmi vagy hogy nem érdekel és kész.
Ha mindig reagál valamit ezekre (vagy a pályán vagy a sajtóban), akkor csak magának tesz keresztbe vele.
pont erről beszéltem az nba-topikban..
ott egy lebron james és kevin durant simán elmegy edzeni egyet közösen, pedig mind egyénileg, mind csapataik révén kb. a jelen és a következő három-négy év legnagyobb riválisai, egymás elöl halászhatják el a gyűrűket, és az mvp címeket.
ennek ellenére semmiféle feszültség nincs köztük, közös találkozásoknál megy a pacsi, váltanak egy-két szót és kész, ez a normális, mert nem ellenségek, csak ellenfelek.
ha ronaldo helyében lennék, biztosan nem úgy oldanám meg ezt a feszültséget, ahogy most ő, így a dedósok csinálják.
simán kezdeményezhetne ő is egy edzést, vagy akármit messi-vel, kicsit dumálgatnának, elröhögnének a pletykákon, kölcsönösen elismernék egymást, és ezzel befogná az újságírók száját, akik egyértelműen azért utaznak erre a témára, mert látják hogy ronaldo-t frusztrálja.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.14. 12:01:46

http://www.origo.hu/foci-eb-2012/201206 ... rican.html

Igen volt, de akkor is elég érdekes.
+ ez a cikk tartalmaz egy "beégést" Ronaldo részéről. :D
Kép
daffy
Madridista

2012.06.14. 08:53:59

REMY írta:na ne szórakozzatok már ;)

http://www.getbig.com/boards/index.php? ... 5360;image

miért nem dobja ki nekem is a képbe??? na mind1.. át tettem linkbe..

Na ha combok.. akkor ő mutogathatja.. a többi üljön a seggén :D
függetlenül attól, hogy CR fan vagyok :D
Kép

itt a kép,a tiédet valamiért nem lehet megnyitni
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.14. 08:36:07

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogat ... izes-miatt

Nem értem miért kell reagálnia az ilyenekre.
Vagy ennyire buta tényleg, vagy ennyire sérti az egoját, vagy mind kettő (utóbbit tartom valószínűnek).
Megkérdeznek mi a véleményem erről azt mondom semmi vagy hogy nem érdekel és kész.
Ha mindig reagál valamit ezekre (vagy a pályán vagy a sajtóban), akkor csak magának tesz keresztbe vele.
REMY
Madridista

2012.06.13. 20:55:20

na ne szórakozzatok már ;)

http://www.getbig.com/boards/index.php? ... 5360;image

miért nem dobja ki nekem is a képbe??? na mind1.. át tettem linkbe..

Na ha combok.. akkor ő mutogathatja.. a többi üljön a seggén :D
függetlenül attól, hogy CR fan vagyok :D
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.13. 20:47:27

Kép
:lol: :lol:
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.06.11. 13:35:16

sjd írta:http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cik ... ritizalja/

Itt most csak én nem értem, hogy mi volt ebben a "beszólás a Barcelonának"?
„A középpályások hajtottak, de csatár nélkül a válogatott túl steril volt. Jó ötlet megőrizni a Xavi, Iniesta, Fabregas háromszöget, de most nem voltak túl veszélyesek a kapura"
Ez így van, elmondta ugyanazt, amit már mi is kiveséztünk tegnap, egy szóval nem említette a Barcát. De persze az újságíróknak muszáj szítaniuk a feszültséget ezekkel a szenzációhajhász címekkel... :roll:
Ez szerintem inkább öngól volt a részéről. Ugyan egyetértek azzal, hogy hülyeség volt a spanyolok részéről csatár nélkül felállni, de Mourinho tavaly ha jól emlékszem két Clásicón is beadta azt, hogy nem jelölt csatárt a kezdőbe (de egyszer biztos)...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.11. 13:31:00

http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cik ... ritizalja/

Itt most csak én nem értem, hogy mi volt ebben a "beszólás a Barcelonának"?
„A középpályások hajtottak, de csatár nélkül a válogatott túl steril volt. Jó ötlet megőrizni a Xavi, Iniesta, Fabregas háromszöget, de most nem voltak túl veszélyesek a kapura"
Ez így van, elmondta ugyanazt, amit már mi is kiveséztünk tegnap, egy szóval nem említette a Barcát. De persze az újságíróknak muszáj szítaniuk a feszültséget ezekkel a szenzációhajhász címekkel... :roll:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.11. 10:20:45

LG írta:
socio66 írta:ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Így van, egyébként Benzema nekem is nagyon szimpatikus. Két játékos van a Madridban, akik a kedvenceim között vannak, ő, meg Özil. Mind2t eltudtam volna nálunk is képzelni.
Mondjuk nekem a 2 csatár szimpatikus a Realban, Benzema és Higuain.
Higuain-t már régóta kedvelem, az ő góljait a Realban visszaszoktam nézni az interneten is, Benzmának meg inkább a gólpasszaiért vagyok oda, mégha nincs is olyan sok.
Higuain kivételes kedvencem, már a Copa Américan nagyon szurkoltam neki is, mivel ő fejelte az egyenlitő gólt a nyolcaddöntőben, Messi gólpasszából, hát ott szétakartam robbanni az örömtől... :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.11. 08:44:41

socio66 írta:ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Így van, egyébként Benzema nekem is nagyon szimpatikus. Két játékos van a Madridban, akik a kedvenceim között vannak, ő, meg Özil. Mind2t eltudtam volna nálunk is képzelni.
socio66

2012.06.11. 08:22:29

ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Katalány
Barça B

2012.06.11. 07:36:02

geridoss írta:Benzema háttérképe! Óriási respect! :)
Elvégre honfitársak, és csak utána egyik vagy másik klub játékosai, de ez mit sem von le a gesztus értékéből.
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.10. 22:07:42

Benzema háttérképe! Óriási respect! :)

Kép
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.10. 16:36:00

shutterisland írta:bármennyire is utálom ronaldot, aki a sérómegváltoztatós témán fenn akad, az no comment. :roll:

hátra volt neki nyalva, aztán beledúrt kettőt, és kész..kb 10 mp lehetett a művelet.
Jaj ne legyél már ilyen fárasztó.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.06.10. 16:17:41

LG írta: Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.
Ez alapján jelenleg minden edző a tolmács előtt van.
Ezt meg nem értem. :roll: Azért Mourinho már kb. egy évtizede edzősködik, nem kis sikerekkel. Ez elkerülte volna a figyelmed? :lol:[/quote]

Nem kerülte el.
De nekem csak egy tolmács marad. :lol:
Válasz küldése