Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek azért fuss neki még egyszer.MessiBarca10 írta:Messi az elhunyt édesanyjának köszöni góljait ,
Szerintem nem hülyeség. Különben nem jönne elő ez a görcsösség rajta sok esetben.Egyre inkább azt gondolom róla, h nem, h hatalmas az egója, inkább nincs önbizalma. Tudom, h ez hülyén hangzik.
Ez teljesen egyértelmű...aki pártatlan mit lát hétvégenként? Ronaldo sír ha nem kap 11-est,sír ha mellémegy,sír ha nem passzolnak.Messi egy visszahúzódóbb játékos,de kívűlről jól mutat ,ahogy elviszi 5 védőn át.sjd írta:Inkább azt mond el elég sokat, hogy nincs fordított helyzet. Valamiért senki nem érzi úgy, hogy Messit hangos "Ronaldo! Ronaldo!"-val kellene fogadni, amikor kilép az utcára.REMY írta:megnézném fordítva a helyzetetlui1698 írta: Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
Inkább azt mond el elég sokat, hogy nincs fordított helyzet. Valamiért senki nem érzi úgy, hogy Messit hangos "Ronaldo! Ronaldo!"-val kellene fogadni, amikor kilép az utcára.REMY írta:megnézném fordítva a helyzetetlui1698 írta: Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.
megnézném fordítva a helyzetetlui1698 írta:Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.daffy írta:(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is)
szerintem ez a kérdés már eldöntetett, messi ösztönös zsenialitása felülírja ronaldo-t, és ez független az aktuális formától, vagy egyebektől.daffy írta:ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszült
Szerintem pedig nagyon keményen megdolgozott kriszti azért, hogy így fogadják őt a világ bármely országában. Megérdemli.daffy írta:(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is)
ronaldo futott egy hatalmas szezont és szerintem zavarja,hogy még így sem ő az egyértelmű legjobb játékos. már év közben is görcsölt olykor,az eb-n is hatalmas rajta a teher. a szurkolók messiznek(ami azért a saját szegénységi bizonyítványuk is),én részben megértem,hogy ilyen feszültsocio66 írta: pont erről beszéltem az nba-topikban..
ott egy lebron james és kevin durant simán elmegy edzeni egyet közösen, pedig mind egyénileg, mind csapataik révén kb. a jelen és a következő három-négy év legnagyobb riválisai, egymás elöl halászhatják el a gyűrűket, és az mvp címeket.
ennek ellenére semmiféle feszültség nincs köztük, közös találkozásoknál megy a pacsi, váltanak egy-két szót és kész, ez a normális, mert nem ellenségek, csak ellenfelek.
ha ronaldo helyében lennék, biztosan nem úgy oldanám meg ezt a feszültséget, ahogy most ő, így a dedósok csinálják.
simán kezdeményezhetne ő is egy edzést, vagy akármit messi-vel, kicsit dumálgatnának, elröhögnének a pletykákon, kölcsönösen elismernék egymást, és ezzel simán befogná az újságírók száját, akik egyértelműen azért utaznak erre a témára, mert látják hogy ronaldo-t frusztrálja.
pont erről beszéltem az nba-topikban..Capon írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogat ... izes-miatt
Nem értem miért kell reagálnia az ilyenekre.
Vagy ennyire buta tényleg, vagy ennyire sérti az egoját, vagy mind kettő (utóbbit tartom valószínűnek).
Megkérdeznek mi a véleményem erről azt mondom semmi vagy hogy nem érdekel és kész.
Ha mindig reagál valamit ezekre (vagy a pályán vagy a sajtóban), akkor csak magának tesz keresztbe vele.
REMY írta:na ne szórakozzatok már
http://www.getbig.com/boards/index.php? ... 5360;image
miért nem dobja ki nekem is a képbe??? na mind1.. át tettem linkbe..
Na ha combok.. akkor ő mutogathatja.. a többi üljön a seggén![]()
függetlenül attól, hogy CR fan vagyok
Ez szerintem inkább öngól volt a részéről. Ugyan egyetértek azzal, hogy hülyeség volt a spanyolok részéről csatár nélkül felállni, de Mourinho tavaly ha jól emlékszem két Clásicón is beadta azt, hogy nem jelölt csatárt a kezdőbe (de egyszer biztos)...sjd írta:http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cik ... ritizalja/
Itt most csak én nem értem, hogy mi volt ebben a "beszólás a Barcelonának"?
„A középpályások hajtottak, de csatár nélkül a válogatott túl steril volt. Jó ötlet megőrizni a Xavi, Iniesta, Fabregas háromszöget, de most nem voltak túl veszélyesek a kapura"
Ez így van, elmondta ugyanazt, amit már mi is kiveséztünk tegnap, egy szóval nem említette a Barcát. De persze az újságíróknak muszáj szítaniuk a feszültséget ezekkel a szenzációhajhász címekkel...
Mondjuk nekem a 2 csatár szimpatikus a Realban, Benzema és Higuain.LG írta:Így van, egyébként Benzema nekem is nagyon szimpatikus. Két játékos van a Madridban, akik a kedvenceim között vannak, ő, meg Özil. Mind2t eltudtam volna nálunk is képzelni.socio66 írta:ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Így van, egyébként Benzema nekem is nagyon szimpatikus. Két játékos van a Madridban, akik a kedvenceim között vannak, ő, meg Özil. Mind2t eltudtam volna nálunk is képzelni.socio66 írta:ráadásul együtt játszottak a lyon-ban is, de szép gesztus, benzema rokonszenves srác.
Elvégre honfitársak, és csak utána egyik vagy másik klub játékosai, de ez mit sem von le a gesztus értékéből.geridoss írta:Benzema háttérképe! Óriási respect!
Jaj ne legyél már ilyen fárasztó.shutterisland írta:bármennyire is utálom ronaldot, aki a sérómegváltoztatós témán fenn akad, az no comment.![]()
hátra volt neki nyalva, aztán beledúrt kettőt, és kész..kb 10 mp lehetett a művelet.
Ezt meg nem értem.LG írta: Már ne haragudj, de nekünk csak egy tolmács marad.
Ez alapján jelenleg minden edző a tolmács előtt van.