Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
-nem komolyan írtad a 20 embert.daffy írta: -nem nagyon sikerült megérteni a dolgot,szted komolyan írtam a 20 embert?
-a lényeg az volt,hogy hiába utálja egy ország 0.001%-a ronaldot,az marad meg,hogy bulgáriában rühellték az emberek,mert azok akik utálják,nyíltan hangoztatják,a többi,aki szereti az nem.
-szerinted a stadionokban csak azért utálják mert nem tetszik nekik a stílusa,meg metroszexi? az véletlenül sem lehet benne,hogy az összes stadionban ellene szurkolnak,mert cé nem a helyi csapatban tolja?
-ezt nyomatja a média,mert erre van igény és mert neki van a világon kb a LEGNAGYOBB szurkolótábora és akire a figyelem irányul,azzal el lehet adni az újságot. bartonnak sokkal több hisztije van,mégis cé van a középpontban mert vele viszik a lapokat,bartonra a kutya nem kíváncsi. ezt te tényleg nem látod?
Saját magadat szívatod, ha nem tűnt volna még fel. Egy környezetéből kiragadott Xavi mondatnál napokat lüktettél itt, most meg szerepet cserélve játszod a védőügyvédet. Erre most mit reagáljak? Magyarázzam el, hogy nevetséges?REMY írta:minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.
Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.
Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...
A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
Közben kicsit visszatérve a témára,válaszolok a tiédre,hátha több értelme vanrecrea írta:Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.
Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.
Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.
Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.
Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.
Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.
Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.
Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál.
-nem nagyon sikerült megérteni a dolgot,szted komolyan írtam a 20 embert?Mihu írta:Viszont azt se mondd már nekem, hogy csak és kizárólag azok mennek ki a reptérre, illetve a stadionba is, akik utálják Ronaldo-t, a többi meg aki szereti, otthon nézi a meccset a tv-n...a selejtezőn a reptéren is több százan voltak és nem csak 20-an Messiztek, a meccsen meg majd' az egész stadion sz.rta-szapulta a gyereket...Angliában is bárhova ment, mindenhol kiröhögte az egész stadion ha valamit elrontott, vagy kihagyott egy ziccert, és itt Spanyolországban sem egy meccsről beszélünk, ahol elhangzott a Messi-Messi vagy az "ese portugues, hijoputa es" rigmus CR-nek...az sem tűnik fel nektek, realosoknak, hogy csak ő kap ilyen oltásokat a szurkolóktól, bárhova megy a világon?
Ez itt a lényeg.miihii írta: Múltkor is fejtegettem neked ezt-azt, 0 reakció arra pölö,csak az egysoros,harsányabb postra. Most meg ugyanaz szinte![]()
Megtisztelő lenne,ha már bedobsz vmit a köztudatba és születik rá válasz,akkor esetleg folytatólagosan is nyilatkoznál az újabb vélemény tükrében,nem csak terelnél meg újabb kérdésre várnál válaszokat,amikre úgysem fogsz érdemben reagálni,kivéve ha élesebben fogalmazó egysoros...
REMY,P.U.Y.O.L. írta:
Már meg ne haragudj, de az meg pontosan téged minősít, hogy az egyetlen heccelő hsz-re reagáltál...![]()
Szerintem kaptál több kielégítő választ is, ami esetlegesen vitatémát szolgáltat. Ez már nem az első eset, (pl. Kintaro) hogy azt fürkészed, hogy ki köt beléd, ahelyett, hogy válaszolnál a többiek véleményére (is). Ráadásul te tettél fel egy kérdést és azt írtad, hogy várod a válaszokat. Vártál is addig, amíg kaptál egy olyat, amilyet szerettél volna. No comment. Most akkor én is abbahagyom.
Daffy vágja a csíziótdaffy írta:szerintem úgy értette,hogy rengeteg múlik a személyes szimpátián és azon,hogy hogyan akarod megítélni a helyzetet,értelem szerűen a szimpatizáltad felé vagy pozitív irányban elfogult.REMY írta: A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..
gondolom én...
Viszont azt se mondd már nekem, hogy csak és kizárólag azok mennek ki a reptérre, illetve a stadionba is, akik utálják Ronaldo-t, a többi meg aki szereti, otthon nézi a meccset a tv-n...a selejtezőn a reptéren is több százan voltak és nem csak 20-an Messiztek, a meccsen meg majd' az egész stadion sz.rta-szapulta a gyereket...Angliában is bárhova ment, mindenhol kiröhögte az egész stadion ha valamit elrontott, vagy kihagyott egy ziccert, és itt Spanyolországban sem egy meccsről beszélünk, ahol elhangzott a Messi-Messi vagy az "ese portugues, hijoputa es" rigmus CR-nek...az sem tűnik fel nektek, realosoknak, hogy csak ő kap ilyen oltásokat a szurkolóktól, bárhova megy a világon? Se Messi, se Del Piero, se Aguero, se Ibrahimovic, se Rooney nem kap oltást sehol, csak CR-t.daffy írta:az nem lehet,hogy esetleg az ország lakóinak azon része messizik,aki nem szereti,a többi meg szépen kussol. nehogy már ott tartsunk,hogy ha leszáll pesten és 20 ember messizik,akkor ki van kiáltva,hogy a 10 millió magyar rühellisjd írta: Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik.
Részben igaza van Mourinhonak, de ugyanazt érzem ebben a nyilatkozatában, mint mindegyikben. Megpróbálja azt magyarázni, hogy az ő csapata, az ő játékosai a legjobbak, a legfontosabbak stb. EZ az erőltetett maszlag duma megy egész évben. Nem képes elfogadni, hogy hiába nyerte a Real bajnokságot (nem mellékesen jó játékkal), de a Barcelonáról szól minden. ezt meg kéne tudni emészteni, de neki nem megy. Azért ez a Barca-Real összehasonlítás a válogatottban:daffy írta:nem érzel némi összeférhetetlenséget?Mezner2 írta:Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.
ÚÚÚ DE nagyon jó GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
vagy mind2 tökös gyerek és felvállalja a véleményét vagy mind2 idióta. vagy ez vagy az
Neked tényleg ennyire nehéz a felfogásod, vagy direkt csinálod itt a fesztivált?REMY írta:
húú de nagy választ kaptam rá![]()
na jó én abbahagyom mert látom a nagy többség képtelen levenni a szemüveget és elvonatkoztatni a Real - Barca párharcról...
(tisztelet a kivételnek, mert vannak itt akikkel szépen ellehet beszélgetni annak ellenére is, hogy nem egyezik a véleményünk.)
Capon te meg szépen beálltál a sorba, mert láthatólag nincs saját véleményed.. csak amit a többség szaval...
ilyen válaszokat, hogy CSAK
nem érzel némi összeférhetetlenséget?Mezner2 írta:Más: péntek, 12:01 - "Spanyolországról és a Barcelonáról beszélnek csak, pedig öt Real Madrid játékos is tagja a csapatnak. Nem tudom miért kell összekeverni a kettőt, mikor azok teljesen különálló dolgok. A Barcelona volt a spanyol bajnok, ismétlem volt, semmi több" - nyilatkozta Mourinho.
ÚÚÚ DE nagyon jó GYEREK,HOGY KI MERTE MONDANI, XAVI EGY SZEMÉT ÁLLAT,DE Ő CSAK MEGMONDJA A VÉLEMÉNYÉT AZ IGAZAT. SP5CIAL FIVE FOR PRESIDENT
Már meg ne haragudj, de az meg pontosan téged minősít, hogy az egyetlen heccelő hsz-re reagáltál...REMY írta:
húú de nagy választ kaptam rá![]()
na jó én abbahagyom mert látom a nagy többség képtelen levenni a szemüveget és elvonatkoztatni a Real - Barca párharcról...
(tisztelet a kivételnek, mert vannak itt akikkel szépen ellehet beszélgetni annak ellenére is, hogy nem egyezik a véleményünk.)
Capon te meg szépen beálltál a sorba, mert láthatólag nincs saját véleményed.. csak amit a többség szaval...
ilyen válaszokat, hogy CSAK
húú de nagy választ kaptam ráCapon írta:Eskű?? abbahagyod?REMY írta:szerintem meg az irigység miatt utálják.
Felteszek egy kérdést. Nem Real-Barca... és nem foci.
Amiket mondtok... azok alapján Michael Schumachert miért utálják sokan??? Mert igen is nagyon sokan utálják...
Ha itt valaki azt mondja, hogy őt azért mert nagyképű... akkor abbahagytam.
Lényegében ez a kérdés kihat a CR- esetre. Úgyhogy várom a válaszokat.
Mert NAGYKÉPŰ!
Fog fel, hogy utáljuk Cuncit és kész. Ennyit értetlenkedni. Nem mintegy neked ki miért utálja? Mert!
Tök mindegy hányszor mondod el hogy ő ilyen nem tehet róla. Pont azért utálják mert ő ilyen! Mit nem lehet ezen felfogni? Nem kell itt elméleteket gyártani hogy miért, CSAK!
Senki sem fog más szemmel nézni rá csak azért mert te azt akarod.
Eskű?? abbahagyod?REMY írta:szerintem meg az irigység miatt utálják.
Amiket mondtok... azok alapján Michael Schumachert miért utálják sokan??? Mert igen is nagyon sokan utálják...
az nem lehet,hogy esetleg az ország lakóinak azon része messizik,aki nem szereti,a többi meg szépen kussol. nehogy már ott tartsunk,hogy ha leszáll pesten és 20 ember messizik,akkor ki van kiáltva,hogy a 10 millió magyar rühellisjd írta: Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik.
Igazad van, végül is csak az olyan országokban fogadják "Messi! Messi!"-vel, ahol megjelenik. Nem tudok még egy focistát mondani, akivel ilyen megtörténik, vagy akinek a lebuzizására a magyar szurkolók még külön rigmust is kitalálnakrecrea írta: Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják
Érdekes, irigylem Messit, Casillast, Pirlot, Rooneyt, van Persiet stb. stb., mégsem utálom őket. Sőt, Messi, aki tényleg mindent megnyert az utóbbi időben, valahogy nem közutálat tárgya sehol. Biztos szegény ártatlan Ronaldo-t kipécézték maguknak a gonosz embermilliókREMY írta:szerintem meg az irigység miatt utálják.
Nem valami jó a hasonlatod. Egy olyan sportágat veszel elő, ahol nyilván azért lett unszimpatikus a német, mert unalmassá tette (ő és legfőképpen a Ferrari) éveken át az adott sportot. (többek között ezen érven alapul az is, hogy az utóbbi időben divat lett utálni a Barcát is, bár azért mi nem nyertünk minden évben 6 kupát) Nehezen tudom elhinni, hogy valaki irigységből nem csipázza, mint ahogy abban is szinte biztos vagyok, hogy sokak szemében most szimpatikusabb, mint anno és sok olyan ember elismerően biccentene, ha ő nyerné a következő futamot, akik korábban ki nem állhatták. Ronaldonál szerintem egyértelműen a személyisége váltja ki az unszimpátiát. Többek között én se bírom a figurát, de a teljesítményét és erényeit ettől függetlenül elismerem. (így volt ez anno Ruud van Nistelrooyal, Zidane-al, Insaghival és még sorolhatnám...egyiküknél se éreztem irigységet és top formájukban se örültem volna, ha hozzánk kerülnek, mint ahogy Zlatannak se örültem.)REMY írta:szerintem meg az irigység miatt utálják.
Viszont attól még hogy ez személyiség kérdése, emiatt még senki se fogja azt mondani, hogy na jó, megbocsájtok neki minden nagyképű, visszataszító viselkedést azért, mert ő ilyen...pontosan ezért utálja az aki utálja, mert ő ilyen...ha másmilyen lenne, akkor nem utálnák.REMY írta:minden bizonnyal könnyebb lett volna, de szeretem megvédeni a saját csapatomat és játékosokat.
Recrea nagyon tetszett a saját élményed ismertetése. Erről beszéltem a túloldalon is és itt is.
Minden személyiség kérdés.
Kintaro.. nem akarok személyeskedni, de neked egy értelmes megnyilvánulásod nem volt... csak amikor oda lehet bökni akkor egyből megjelensz és leírsz 1 sort...
A Xavi és CR dolgokat meg nem tudom, hogy lehet összehasonlítani.... teljesen más..