Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Feszültségkeltésből 5-ös vagy öcsém.Kash írta:Micsodán kellene elgondolkodnom?fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Szimplán viccből és heccből tettem be, én is tudom, hogy nem sminkelik...![]()
Attól, hogy a kedvenced Ronaldo, még nem kell mindent ennyire a szivedre vegyél. Mégegyzser leirom, tudom, hogy nem sminkelik, mikor rákattintassz a linkre, a cimet olvasva is láthatod, hogy nem én találtam ki.
Ennyit erről.
Micsodán kellene elgondolkodnom?fuku írta:a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem?
kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppoltaRonaldót sminkelik, no comment.
Kicsit pontosítanék. Messi 73 gól (50 bajnoki, 14 Bl, 3 SSZK, 2 VK, 1 ESZK, 3 Spanyol Kupa) 30 assist. Ronaldo 59 gól (46 bajnoki, 10 Bl, 3 Spanyol Kupa). Messi a bajnokságban kevesebb meccsen játszott, de összességében, ha jól emlékszem talán 4-5 meccsel többje volt. Messi a Spanyol Szuperkupában pedig 3 gólt, 2 assistot jegyzett. Míg Ronaldo nem lőtt gólt, egyértelműen Ramos gólja volt. Egyébként ezek csak abszolút részletkérdések.Mezner2 írta:Nem tudom,saját hozzászólást is tilos-e áthozni a madridistáról,de az ottaniak véleményét is kikértem és gondoltam a tiétekre is kivámcsi vagyok ebben a témában így bemásolnám szóról szóra azt amit odaírtam.
Messi-Ronaldo vitában készítettem egy kis összefoglalást,AHOGY ÉN LÁTOM,dolog ez biztos sok mindenben sántít de kiváncsi vagyok a véleményetekre,hogy mennyire érzitek jogosnak.
Messi mellett ott van egy hihetetlen komoly érv!!! megdöntött egy 40!! éve fennálló abszolút gólcsúcsot 74gól egy idényben már önmagában elég egy aranylasztihoz(ennyit CR sem lőtt).Azonkívül 28!!!! gólpaszt adott tehát Kanadai táblázaton 102gólpontal végzett se elötte se utána nem volt még ilyen.
Kevesebb meccset játszott Messi mint CR és így is több Assistot és gólt ért el.
Fontos meccsek témakör:
-Szuperkupa Clássico (igen az is ehhez az évhez lesz hozzávéve szvsz) Messi 3gólt lőtt és 1gpasszt adott,Cr asszem egyet lőtt de végig gyenge volt 2-0 Messinek
-Bajnokság 3-1es meccsen nagyrészt Ronaldo miatt kaptatok ki,kihagyott ziccerek,nem védekezés stb. Messi gólpasszt adott 3-0
2-1esen Messi flop volt Ronaldo eldöntötte,vita nincs ez az övé.3-1
-Kupa Madridi meccs,Messi remekelt kiosztott egy assistot de azonkívül is 2-3védő figyelmét kötötte le,Ronaldo betalált de gyengélkedett,mindenki adja akinek akarja írok rá egy 0-0át
-Nou Camp,flop volt mindkettő,de talán kicsivel is de ez CR-é 3-2
Így 3-2 a Classicok tekintetében Messinek,ha a szuperkupát nem számoljuk akkor 2-1 Crnek így vagy úgy egyik számára sem volt komoly előny a Classico a másikkal szemben
Bl szereplés:
-Leverkulsen: pocsék formában érkeztünk, Bayer azért nem egy CSZKA,APOEL szint,mégis 5-t vágott aztán Milan ellen 3-at lőtt 2meccsen amikor nagyon kellett,ismét az övé mert Ronaldo a klasszisokkal gyengébb CSZKA APOEL duó ellen nem mutatott fel ennyit. 2-0Messinek
Bayern/Chelsea:
1.meccsek : Cr flop,Messi flop 0-0-ra adnám
2.meccsek : mindketten sorsdöntő tizit hibáztak,Messi gólpasszt adott,CR lőtt 2gólt CR-nek adnám 1-0 neki így
2-1 Messinek
Tehát vagy 5-3(messinek) vagy 4-4 fontos meccsek tekintetében,viszont ez nem akkora fölény,hogy emiatt neki legyen adva a labda,ettől független nem lenne JOGTALAN ha ő kapná,de azért Messi is bőven megérdemli,és ha hozzávesszük a 74gól 28gólpassz 102gólpont statisztikát akkor úgy érzem,hogy idén is Messi kapja.
HA KAPOK VÁLASZT ÉS ESETLEG KRITIKÁT ÉRTE,AKKOR MEGKÉREM,HOGY ÉRVEKKEL TÁMASSZA ALÁ MINDENKI A SAJÁT CÁFOLATÁT.
Vak tyúk (illetve ez esetben kakas) is talál szemet...LG írta:Tegnap sztem is nagyon jól játszott, sőt, rég láttam őt már ilyen jól játszani. A holland védők nem tudták tartani, nagyon élt egész meccsen, a gólok mellett további sok szép passza, lövése, megoldása volt!
Az első két meccs alapján jogosan kapta a kritikát, de most dicséretet érdemel.
Ebben minden benne volt, tegnap - sajnos - nagyon jól játszott, de semmiképp se ebből a meccsből induljunk ki a portugálok megítélésénél, mert harmatgyenge ez a Hollandia.kanty írta:Nem értek itt egy-két embert. Ha nem megy neki, akkor megy a kárörvendés, ha lő két gólt, akkor pedig moslék, önző.Barcaman1993 írta:
Megint ezt a moslék palit kezdik sztárolni. Pedig vmi elképesztő, hogy milyen egy önző egy ember. Tegnap is, ha 10 kapura lövés nem volt, akkor 1 sem. Elképesztő, hogy mennyire 0 ez az ember. Ha meg emiatt a "csodálatos" EB szereplése miatt kap Aranylabdát, akkor ezt a díjat nyugodtan le is húzhatják a WC-n. Nagyképű majom...
Olyan nehéz lenne elismerni, h jól játszott vagy, ha nem is, akkor egy ilyen meccs után nem írni róla semmit.
Tegnapi játékával nem tudom őszintén, h mi bajod volt. Lőtt két gólt, volt két kapufája, adott Naninak egy gólpasszt, csak ő képtelen volt három méterről belőni.
Ha Aranylabdát kap, akkor nem CSAK az EB szereplése miatt kapja meg. Bajnok lett a Reallal, lőtt egy vagon gólt, ha az EB-n legalább döntőzik és rúg még egy-két gólt, akkor nyilvánvaló, h az övé lesz.
Nem értek itt egy-két embert. Ha nem megy neki, akkor megy a kárörvendés, ha lő két gólt, akkor pedig moslék, önző.Barcaman1993 írta:
Megint ezt a moslék palit kezdik sztárolni. Pedig vmi elképesztő, hogy milyen egy önző egy ember. Tegnap is, ha 10 kapura lövés nem volt, akkor 1 sem. Elképesztő, hogy mennyire 0 ez az ember. Ha meg emiatt a "csodálatos" EB szereplése miatt kap Aranylabdát, akkor ezt a díjat nyugodtan le is húzhatják a WC-n. Nagyképű majom...
Megint ezt a moslék palit kezdik sztárolni. Pedig vmi elképesztő, hogy milyen egy önző egy ember. Tegnap is, ha 10 kapura lövés nem volt, akkor 1 sem. Elképesztő, hogy mennyire 0 ez az ember. Ha meg emiatt a "csodálatos" EB szereplése miatt kap Aranylabdát, akkor ezt a díjat nyugodtan le is húzhatják a WC-n. Nagyképű majom...csababarca írta:ezzel a meccsel sajnos ronaldo megint nyíltá tette az aranylabda versenyt. főleg azért,mert tükörsimán fognak elődöntőt játszani,a cseheket meg szépen meg fogja szórni. kár.
de legalább tegnap is szimpatikusan flegma volt a gólörömeinél,igazi példakép.
Ha nincs túl sok esze (már pedig nincs), könnyen a szájába lehet adni a mondanivalót.Mikaos írta:A médiának elsősorban közvetítő szerepe van (konkrétan a szó jelentése is közvetítést jelent).
Ebből következik, hogy:
1. nem a média adja CR (vagy bárki más) szájába a mondanivalót
2. nem a média viselkedik CR helyett
3. nem a média focizik CR helyett
miihii írta:
Belőle elsősorban nem a média faragott "bűnbakot",hanem önmaga. Kezdve a műrepülő bemutatóival,meg a hisztizéseivel,meg a pökhendi megnyilvánulásaival a pályán belül és kívül.
Belőle elsősorban nem a média faragott "bűnbakot",hanem önmaga. Kezdve a műrepülő bemutatóival,meg a hisztizéseivel,meg a pökhendi megnyilvánulásaival a pályán belül és kívül. A műesések megkoptak (de jelen vannak azért bőven) mára,de valszeg azért is,mert a bírók sem voltak már vevők rá annyira.A hiszti különböző válfaja pedig szintén mindennapos dolog. Az arcoskodás pedig még comboskodássá is elfajult,amit nem az újságok kreáltakrecrea írta:
Nagyon megosztó személyiség a fickó, valóban, és hatalmas szerepe van a médiának az ő megítélésében, ebben azt gondolom egyet érthetünk. Nagyon könnyen tud emberekből a média főhőst vagy bűnbakot csinálni. (Ezt nem feltétlen rá értem, bár őt fő gonoszként használják.) Minden negatívum kőkeményen fel van nagyítva vele kapcsolatban, természetesen a negatívum, hiszen vele kapcsolatban a pozitívum senkit sem érdekel. Ezért ő tett, elismerem, de véleményem szerint nagy változáson ment keresztül sokkal alázatosabb, komolyabb figura lett. És ezt kéne észrevenni. Mondom ezt úgy, h fociban le van maradva Messitől, még ha ez sokaknak fáj is.
Érdekes, mert egyben barátja is a média, hiszen e segítségével lett olyan ismert, használt termék a sport világában, mint Woods, RF, Schumacher. Az más kérdés, h ezt valszeg nem ő akarta így, hanem a körülötte - ebből szépen - meggazdagodó "támogató barátok, segítők". Ronaldot utálni is divat lett, megy a csorda egy barom után.
Ebben a gólörömben viszont nem értek egyet: én sem ünnepeltem felhőtlenül a másik gólját, nem ujjongtam, ha nekem rosszul ment a foci, mert rosszul éreztem magam emiatt. Amúgy is sok focistától álszentségnek tartom a "mindegy, hogyan játszok, csak a csapat győzzön." Ugyan...A másik, ha engem ba....tott a közönség, az ellenfél, amint a pályán válaszoltam nekik (ha sikerült), utána nem voltam rest ezt szóban vagy nem a pályához tartozó módon megtenni. Pedig sosem voltam ugatós, konfliktus-generáló típus. Aki nem csinált ilyet, az nem is focizott, csak a játszótéren.
Amúgy, attól, h a világ (második) legjobb focistája, nem kell a legjobb, legtisztább emberének lennie. Messinek is volt pár nem pályára való viselkedése, pár köpése, kisebb kötözködései, ugatás az ellenfélnek, apróbb húzások, mégsem lett egy sem kiemelve. Szerintem abban is egyetértünk, ha ezt Ronaldo teszi, mi a következménye. Nem akarja ő ezt a figyelmet, hidd el nekem, mert nehezen dolgozza fel lelkileg, agyilag meg nem képes egy ilyen ostoba kérdést lereagálni, mikor Messiről kérdezik. Felfokozott állapotban egyébként is másképp viselkedik az ember, mint higgadtan, átgondolva.
Hangsúlyozom, nem kedvelem őt, a Realt egyenesen utálom, de egy szónak is száz a vége: az érmének is két oldala van, minden csak nézőpont kérdése. Melyik volt undorítóbb viselkedés: az, h Zidane - ritkán látható módon - megfejelte Materazzit, vagy az, h az olasz végig szidta a családját meccs közben. Egyik v. másik mellett érzelmi alapon dönt az ember, ki a szimpatikusabb játékos. Az értelmes, objektív azt mondja, mindkettő szánalmas viselkedés volt, mindketten hibásak. Ez utóbbi alapján is lehet Ronaldot górcső alá venni.
nem,csak képtelen vagy értelmezni pár sort és olyat írsz,amire ott a válasz,de a te szemed előtt csak az lebeg,hogy szidni kell,szidni kell. én rühellem cé-t,mourinhot,meg a fél keretet,ennek ellenére lehet gondolkodni is. azt sem érted meg,hogy egyáltalán nem azt írom,amit remy és ezért felesleges válaszolni neked.Mihu írta:Aha...értem. Tehát akkor itt mindannyian hülyék vagyunk, csak Te és REMY beszéltek okosságokat. Senki se érti amit ti ketten mondtok, és nem is akarjuk megérteni. Tiszta sor...így akkor én is befejeztem.daffy írta: a felét nem tudod értelmezni az írásomnak,a hsz másik felét pedig nem írta senki,csak ész nélkül fújod és kötekedsz vele. innentől én befejeztem,mert többször el lett mondva,de értelmetlen tovább beszélni róla,ha nem AKAROD megérteni azt,amit leírtam
a legjobbak közt fogy a meze,a legtöbb követője van,nem tök mindegy,hogy kik között? minden reklámban,újságban az ő hülye feje vigyorog,mit szeretnél,hogy írjam?Legnagyobb szurkolótábora? kik között? a melegek meg a 12-17 éves lányok között valóban.
erre is leírtam a választ. ha londonban játszik,persze hogy piszkálják,az ellenfél legveszélyesebb játéka,akinek nem szimpatikus a stílusa,milánóban,torinóban,mindenhol ugyan ez. nem én beszélek el melletted,hanem te,mert ugyan az a véleményem,azzal a különbséggel,hogy képes vagyok belátni,hogy legalább annyi embernek a kedvence,mint ahány rühelli és ezt tények bizonyítják,amiket vagy elfogadsz vagy leírod ugyan ezt még 3x.plusz egy egész stadion Messizett neki...ebből két dologra lehet következtetni: vagy csak olyanok voltak a stadionban és a reptéren akik utálják, akik szeretik inkább otthon maradtak, a másik pedig hogy mivel azért ez elég nagy szám, lehet azt mondani hogy azért a focihoz értő emberek jó része utálja...
ezt is megválaszoltam,ilyen a stílusa,lehet utálni érte,nem is vitattam soha-de lehet, viszont tudtommal sok világsztár, aktuális világ legjobbja járt az aktuális csapatának a stadionján kívül, mégse kapott ekkora ellenszenvet, mégse nyílvánították ki ennyien utálatukat vele szemben...lásd: Iniesta-t a vb után minden idegenben lejátszott mérkőzésen a lecserélésekor megtapsolták...nem csak az Espanyol drukkerek, hanem máshol is. Ronaldinho-t és Del Piero-t állva tapsolta a Bernabéu. Csak hogy egy pár példát említsek arra, hogy nem azért utálják, mert nem a helyi csapat sztárja...
lényegtelen,qva sokan szeretik és utálják is. ismét leírtam,ilyen a stílusa-ahogy a kolléga is írta, valószinűleg neki van a legtöbb olyan szurkolója, akik egy focistát nem a játéktudásáért szeretnek, hanem mert jól néz ki, (nők és férfiak egyaránt...) és egy divatmárka, egy brand...Beckham-et is a szurkolóinak a 60%-a nem azért szerette, mert olyan k.rva jó rúgótechnikája van...
ugyan költői,de hülyeség,mert csak kötekedsz,holott senki nem írt semmi olyat,amely ezt a választ indokolná tőled. az őt utáló emberek fele utálja,mert nem jön be nekik a viselkedése,a másik fele utálja,mert ezt hallja,hogy őt utálni "kell". amiért az ismerettségi köröm barcás része elkezdett "szurkolni" a barcának,mert az újság,tv azzal volt tele,hogy mekkora jó,szép és az egyetlen csapat a barca. aki nem ért hozzá,elhiszi. aki ért hozzá,az meg őszintén drukkol neki.és a végére egy hasonlóan költői kérdés tőlem: ti madridisták tényleg nem látjátok hogy a focisták közül ti csapatotok legnagyobb sztárját utálják a legtöbben és legjobban a világon?
Bár nekem lenne a 15-17 éves lányok között a legnagyobb táborom.csababarca írta:Legnagyobb szurkolótábora? kik között? a melegek meg a 12-17 éves lányok között valóban.
ugyan az a helyzet vele mint Mourinhoval, az adott csapata szereti,meg max a nemzete,de az se egyöntetűen,mások meg ki nem állhatják őket. ezen nincs mit szépíteni,ez így van. Az igaz hogy elismerik őket a legtöbb helyen,mert botorság volna nem elismerni az érdemeiket,de az utálat feléjük a legnagyobb. hogy miért? mert megdolgoztak érte kőkeményen,kiérdemelték.
Nagyon megosztó személyiség a fickó, valóban, és hatalmas szerepe van a médiának az ő megítélésében, ebben azt gondolom egyet érthetünk. Nagyon könnyen tud emberekből a média főhőst vagy bűnbakot csinálni. (Ezt nem feltétlen rá értem, bár őt fő gonoszként használják.) Minden negatívum kőkeményen fel van nagyítva vele kapcsolatban, természetesen a negatívum, hiszen vele kapcsolatban a pozitívum senkit sem érdekel. Ezért ő tett, elismerem, de véleményem szerint nagy változáson ment keresztül sokkal alázatosabb, komolyabb figura lett. És ezt kéne észrevenni. Mondom ezt úgy, h fociban le van maradva Messitől, még ha ez sokaknak fáj is.miihii írta:Közben kicsit visszatérve a témára,válaszolok a tiédre,hátha több értelme vanrecrea írta:Szerintem itt elég sokan elfogultak és/vagy álszentek.
Nehogy azt gondoljuk már, h Ronaldot mindenhol utálják, spec. szerintem az ő mezéből adnak el a legtöbbet, a legtöbb szurkolója van közösségi oldalakon, a legtöbb követője stílusában. Mondhatjuk, h ez divat, de ő egy brand, egy márka, mint anno Beckham, vagy most az iPhone, mindegyik divat, mégis szeretjük.
Szerintem nagyon sokat változott az elmúlt években és jó irányban, sokkal kevesebbet rinyál, kevesebbet színészkedik, alázatosabb let, csapatjátékos is, nála sokkal utálhatóbb játékosok vannak, csak hogy ne menjünk messzire, akár Madridban is.
Ezt a gólörömöt sem értem, mit kéne csinálnia, teli szájjal, visítva a nyakába ugrani a másiknak? Miért? Mindenki másképp ünnepel, fogadjuk el. A dánok elleni meccsen történekről pedig annyit, aki nem tudja mi játszódott le benne, az sosem focizott. Én hagytam már ki elég fontos 11-est döntetlennél, a meccs végén viszont nyertünk egy csapattársam góljával. Ugyanígy viselkedtem: hirtelen megnyugodtam, hatalmas kő esett le a szívemről, ez volt az első gondolatom, nem az, h a nyakába vessem magam. Továbbra is rossz kedvem volt, mert nem ment a játék és majdnem rajtam ment el a meccs, aztán a gól/meccs után odamentem és mondat neki, h "kösz pajtás" - ennyi mindkettőnk lelkivilágának bőven elég volt. A következő meccsen meg már nem is emlékeztem a történtekre. Ennyi, normális emberi/sportolói viselkedés.
Nekem az egojával sincs különösebb gondom, én is szerettem magam ünnepeltetni, mindenki szereti. A nagyképű nyilatkozatai pedig arra vezethetőek vissza, h nem tudja gyorsan és higgadtan lereagálni az újságírói felvetéseket, mondhatnám ennyi esze van.
Azt meg hogy mennyire akadt ki, amikor felhozták neki Messit, nem tudhatjuk, mert csak olvasunk róla, a felvételt senki nem látta közülünk.
Én sem szeretem őt, a Realt megy egyenesen utálom, és sok mindenben igazatok van vele kapcsolatban, legfőképp a "magának köszönheti" részben, csak legyünk már kissé objektívek.
Remy, Neked is könnyebb lett volna, ha megmaradsz a Filmklub topic-nál.![]()
De,mindenhol utálják CR-t,csak nem mindenki. Még Portugáliában is oltották,akkor máshol vajon nem fogják?De. Egy masszív réteg elítéli,kineveti a sztárallűrjei miatt,a hisztik,óvodás pályán belüli és kívüli viselkedése miatt. Ettől független,h az ő mezéből adják el a legtöbbet.(Ugyanígy valszeg az övé a legtöbb eladott mez,amely olyan tinipennák és justinbíberek vesznek meg,akik nem a játéka miatt ismerik el,hanem mert szép,szexi cicafiúDe mindegy,ezt csak úgy mellékszálon
)
És nyilván rengetegen szeretik ezért vagy azért,rajongják nagyon sokan szerte a világban. És valóban egy brand,de ettől még a legmegosztóbb személyisége is a futballnak.Ezt a srácot sztem nemcsak a legtöbben szeretik,de a legtöbben is utálják a világon.
Lehet,h változott vmennyit az elmúlt időszakban,de ez csak hozzá mérten,ami még mindig azért elég szemet szúró.És pont ezért rühellte meg elég sok ember,függetlenül attól,h a játékát (nem a színjátékát) akár még el is ismerheti.Nem az elmúlt években kezdett focizni,és a stigmáit igencsak beleégette a népek retinájába ez idő alatt. A vicces durcizásokat,hisztiket,a hatalmas dive-okat,a kidumálásokat,mutogatásokat. és a borzasztóan nagyképű megnyilvánulásokat..
Lehet,h nála jobban utálatra méltóbb emberek is vannak a közveszélyességük miatt -akár a társai között is- ,de Pepéék mégsem annyira kirakatemberek,mivel nincsenek a világ (második) legjobbjaként számon tartva.Nem őket veszi 10 kamera,nem rájuk kíváncsi a világ,nem az ő rezdüléseit várják a leginkább.
Gólöröm. Ez egy hálás dolog,mert igazad van,h ezt is mindenki másképp élheti meg,de mondj még egy olyan játékost,aki akár csak hasonló mennyiségben sértődött meg ilyen látványosan,ha nem vele rúgatták a gólt,vagy egy gólpassz,gól után valaki nem ünnepelte őt.Mert ilyenre volt bőven példa,akárcsak a közelmúltban is.És ez nem igazán normális sportolói viselkedés.
Mint ahogy az sem,amikor kimutogat. Mert ugyan erre sok más példa is volt a futballtörténelemben,de egy apró különbség azért akad.Nem méltó egy világlegjobbjához!(A világ három legjobbjához meg pláne) Egyszer talán,de ennyiszer?(A mostani szezon vége felé rövid időn belül 3szor is talán,ami miatt ennyire megmaradt...) Ezzel a Messizéssel láthatóan ki lehet kergetni a világból (amit sosem gondoltam volna,h megérünk: Messi ,mint sértés
) ,és erre rá is pakolnak szerte a világban.De miért ne tennék,ha egyszer nem szeretik a cicafiút és ez egy gyenge pontja.Ráadásul még egy fokkal jobb megoldás,mint a gyűlölködés,buzizás,anyázás.Egy szimpla névvel hatalmas oltást kap,ami kizökkentheti (teszi is) és ez a másik félnek kedvezhet. Neki,mint vérprofi,önmagát világlegjobbjának tartó focista,számolnia kell vele,h a tettei,nyilatkozatai,stílusa nem marad viszonzatlan és ezt is el kell viselnie,mivel olyan téma ő,ami mindig az utcán hever...
Az mellékes,h mennyire akadt ki,amikor felhozták neki Messit,elég önmagában a reakciója, "arc nélkül"...Ez is annyira rá vall,h meglepő lett volna,ha nem hasonlót nyom ki magából (de legalább helyesen replikázott volna -már ha így volt,ahogy olvashattuk- ,de még az sem jött össze most).
Ahogy mondtam,kirakatember (és ki is élvezi ezt alaposan),tehát evidens,h jobban céltáblává válhat,ha van mivel megtalálni.Vajon miért őt és nem pont Messit oltják szénné?Talán pont nem a játékuk miatt,hanem a körítés az oka.Kevesebb comboskodással,menstruálással,nagyhalállal,közönséggel való foglalkozással és egy adag szerénységgel egész biztos nem váltott volna ki hasonlót.De hát ő ilyen.Ilyennek szeretjük és ilyennek utáljuk. Mindkét felet abszolút meg lehet érteni.
Azzal kezdted,h elfogultság,álszentség. Nem tagadom,elfogult vagyok vele,mert engem is irritál,amit csinál a játéka közben,mellett és gyakran a hátamon áll a szőr tőle. Álszent is lehetek akár,ha az a naív kép él bennem egy magára vmit is adó világ legjobbjától,h próbáljon meg példaképként viselkedni.Mert ő nem egészen az sztem...Sok olyan jegye van,amire fel lehet nézni,de ahogy bánik a tudásával,lenullázza azt...
Jah,és attól,h most csak a negatívumokat fejtettem ki,azért vannak olyanok,amit elismerek benne,de most ezt a negatív vonalat tárgyaljuk ki és a miértjét
Aha...értem. Tehát akkor itt mindannyian hülyék vagyunk, csak Te és REMY beszéltek okosságokat. Senki se érti amit ti ketten mondtok, és nem is akarjuk megérteni. Tiszta sor...így akkor én is befejeztem.daffy írta: a felét nem tudod értelmezni az írásomnak,a hsz másik felét pedig nem írta senki,csak ész nélkül fújod és kötekedsz vele. innentől én befejeztem,mert többször el lett mondva,de értelmetlen tovább beszélni róla,ha nem AKAROD megérteni azt,amit leírtam
a felét nem tudod értelmezni az írásomnak,a hsz másik felét pedig nem írta senki,csak ész nélkül fújod és kötekedsz vele. innentől én befejeztem,mert többször el lett mondva,de értelmetlen tovább beszélni róla,ha nem AKAROD megérteni azt,amit leírtamMihu írta: -nem komolyan írtad a 20 embert.
-megint elbeszélsz mellettem...a reptéren több száz ember, plusz egy egész stadion Messizett neki...ebből két dologra lehet következtetni: vagy csak olyanok voltak a stadionban és a reptéren akik utálják, akik szeretik inkább otthon maradtak, a másik pedig hogy mivel azért ez elég nagy szám, lehet azt mondani hogy azért a focihoz értő emberek jó része utálja...
-de lehet, viszont tudtommal sok világsztár, aktuális világ legjobbja járt az aktuális csapatának a stadionján kívül, mégse kapott ekkora ellenszenvet, mégse nyílvánították ki ennyien utálatukat vele szemben...lásd: Iniesta-t a vb után minden idegenben lejátszott mérkőzésen a lecserélésekor megtapsolták...nem csak az Espanyol drukkerek, hanem máshol is. Ronaldinho-t és Del Piero-t állva tapsolta a Bernabéu. Csak hogy egy pár példát említsek arra, hogy nem azért utálják, mert nem a helyi csapat sztárja...
-ahogy a kolléga is írta, valószinűleg neki van a legtöbb olyan szurkolója, akik egy focistát nem a játéktudásáért szeretnek, hanem mert jól néz ki, (nők és férfiak egyaránt...) és egy divatmárka, egy brand...Beckham-et is a szurkolóinak a 60%-a nem azért szerette, mert olyan k.rva jó rúgótechnikája van...
-és a végére egy hasonlóan költői kérdés tőlem: ti madridisták tényleg nem látjátok hogy a focisták közül ti csapatotok legnagyobb sztárját utálják a legtöbben és legjobban a világon?