Nekem mivel már az idei BARCA mez már megvolt,igy beszéltem a jézuskával és meghozta azt az ARGENTIN mezt,amibe a vb-n nyomják majd MESSIék
Mondta a jézuska h nagyon vigyázzak rá,mert csak pár darab van jelenleg bent az országban
Nyárig valoszinü rajta lesz már a MESSI 18-as felirat is
Nemsemmi a közös fotó Messivel. Nekem "csak" egy 2004-es eredeti mezem, egy sapkám, egy törülközőm, egy sálam, egy 2006-os naptáram és egy óriáspószterem RONALDINHOROL van.(Karácsonyi ajándék a sport1-től:leadják a 0:3 -as Barca győzelmet, úgy mint tavaly!)
Nekem is van zászlóm csak nem ugyanolyan mint az amelyiket a Lionnál vetted, azonkívül van még gipszből készült Barca címerem, mezem, rengeteg poszterem, egyenesen Barcelonából egy 98/99-es kis naptár, törülközőm! De még én is szeretnék igen sokmindent, mint pl sálat, sapkát, melegítőt
nekem van egy sima barca sálam
meg egy udinese vs barcelona sálam is (dátummal,idővel)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Charlie írta:Nekem 1 Barcás cipzáros felsőrésszel
C.
szintén egy cipzáros felsőrész
Charlie..megy egy privi
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025