Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 14:14:06

miihii írta:Nemrég szóba került ugye CR meg a Messizésre kinyomott pár sora,h Leo ilyenkorra már kiesett a Copáról,ami égő.Nos,a Bolha "replikázott":

"Amit Cristiano mondott, nos... Az az igazság, hogy nem kell semmit sem mondanom."

Így kell ez csinálni 8)

A kluboknál is követhetnék a példáját páran :oops:
Igen, erről linkeltem egy rövidebb cikket a "Leo Messi" topikban.
Kirázott a hideg, libabőrös lettem mikor ezt elolvastam, pedig semmi különös. :D Messi, mindig is maradj szerény!!!!!
Kép
miihii
KHAL

2012.06.23. 13:38:51

Nemrég szóba került ugye CR meg a Messizésre kinyomott pár sora,h Leo ilyenkorra már kiesett a Copáról,ami égő.Nos,a Bolha "replikázott":

"Amit Cristiano mondott, nos... Az az igazság, hogy nem kell semmit sem mondanom."

Így kell ez csinálni 8)

A kluboknál is követhetnék a példáját páran :oops:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.20. 20:58:45

socio66 írta:
Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
tényleg?
ki hitte volna bazeg, kösz hogy mondod.
:-s
Lehet, hogy neked nyilvánvaló, de elhiszed nekem, hogy sok olyan birka van, akinek nem? Feszültségkeltésnek mindenesetre tökéletes a kép, persze nem itt az Eurobarcán, mert itt szerencsére értelmesebb emberek vannak, de különböző oldalakon az ilyenekre habzó szájjal ugrik a csőcselék.
socio66

2012.06.20. 17:45:49

Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
tényleg?
ki hitte volna bazeg, kösz hogy mondod.
:-s
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.20. 09:04:55

Persze hogy az, én csak betettem mert érdekesnek találtam a cim alapján...én sem vagyok ám olyan féleszű... :lol:
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?

Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!" Wink
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.

Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...
Igen értelek, kicsit elhamarkodott volt a beszólásom, mi több vagyunk mint egy klub...sajnos ezt néha elfelejtem, ami teljes mértékben az én hibám.
Kép
miihii
KHAL

2012.06.20. 00:33:12

Mivel előszeretettel reagálok mostanában (is) ezekre a nyilatkozatokra,legyen az kiszivárgott vagy "egész alakos",így igazságtalan lenne,ha Rosell ügyben ne tenném :P
Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?

Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!" ;)
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.

Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:34:24

Legkisebbtobi írta:
Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos :wink:
Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni. 8)
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.
Nagy kár.
Ha azt mondom, hogy még Oleguer is jobb nála azt is komolyan veszed?

szerk.: Naná hogy Ibra. Messi meg Cunci kik azok?
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:32:31

Ha Rossell stílusos akart volna lenni, akkor azt mondja, hogy a Barca kezdője a világ 33 legjobb játékosa :D
(amúgy kamerák előtt tényleg nagy falloszság volt ilyet nyilatkozni, ezzel mondjuk Marcelo és Alves viccelődhet egymás között, de a jelenlegi helyzetben egy elnöktől....)

De különben is felesleges az egész vita, mindenki tudja, hogy Ibrahimovic a világ legjobb játékosa, tessék csak őt megkérdezni erről :lol:
Deus
Boixos Nois

2012.06.19. 23:24:01

Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
KépKép
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.19. 23:22:20

Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni. 8)
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:18:34

Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos :wink:
Legkisebbtobi
Barça B

2012.06.19. 23:15:56

Capon írta:
fuku írta:
Ronaldót sminkelik, no comment.
a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppolta :) a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem? :) kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.

Egyébként Kash nekem a sminkelős tetszett :wink:

Rosell nyilatkozata nálam nem kavart akkora port, hisz igazat mondott.
Persze jó lenne ha egész más dolgokkal foglalkozna, a sajtót pedig hanyagolná a jövőben.
És melyik baromsága volt az igaz? 8)
Fehér a szív, fehér a lélek, madridista leszek amíg élek!

"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze."
Bob Marley
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.19. 23:14:11

fuku írta:
Ronaldót sminkelik, no comment.
a képről lemaradt a bal alsó sarokból a 2011 lábjegyzet, vki szépen lephotoshoppolta :) a mez a 2010-es vb-mez, amiben tudtommal több reklám is készült.. reklámforgatások alatt meg szoktak sminkelni, nem? :) kicsit lehet gondolkozni, mielőtt írsz vmit
Bizony te is gondolkodhattál volna mielőtt írsz.

Egyébként Kash nekem a sminkelős tetszett :wink:

Rosell nyilatkozata nálam nem kavart akkora port, hisz igazat mondott.
Persze jó lenne ha egész más dolgokkal foglalkozna (teszem azt keressen olcsóért színes patronokat vagy mit tudom én), a sajtót pedig hanyagolná a jövőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.06.19. 23:17:20-kor.
socio66

2012.06.19. 22:16:35

tököm kivan már a nyilatkozatainktól, de komolyan.
teljesen fölöslegesen adunk támadási felületet ezzel az ellenfeleknek, ahelyett hogy mosolyognánk egyet mások baromságain, és a pályán válaszolnánk, elvégre ott mi vagyunk a legjobbak.
nem vagyunk különbek mint mások, semmivel, ráadásul pont az elnök, a klub első embere kommunikálja már nem először ezt a lekezelő stílust, nem értem hogy gondolja ezt.
rohadtul vissza kéne venni az arcból.
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.19. 21:19:48

Kash írta: Korlátotlság? szimplán érdekesnek találtam, és betettem, igazából nem is értem, mit akartál ezzel mondani.
Nyilván arra gondolt, hogy nem kéne lesüllyedni arra a szintre, hogy a másikat ócsároljuk.
De ez szubjektív vélemény, bár nyilván nem véletlenül nincs belinkelve ide a facebookról napi tizenöt "RONALDO EGY CSÍRA" kép.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.19. 20:50:35

Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
Te meg ha képes lennél az orrodnál is tovább látni, mindenkinek jobb lenne...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.19. 20:44:09

Egyetértek veletek.
LG:
Vannak, akik ezen elmosolyodnak, például én.
Ne gondold azt, hogy fetrengek a röhögéstől, és már görcsben áll a hasam...szimplán elmosolyodom rajta, és ha úgy gondolom, hogy megéri betenni, akkor beteszem...Ha zavar téged, akkor ne vedd figyelembe.
A Ronaldo iránti utálatom nem nagyon ismer határt, pedig van itt olyan a fórumon, aki sokkal jobban kiadta az utálatát, én képekkel helyettesitem a sok süket szöveget, ami szerintem jobb stratégia.
Korlátotlság? szimplán érdekesnek találtam, és betettem, igazából nem is értem, mit akartál ezzel mondani.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.19. 20:09:24

Sanama írta:valahol írták,hogy laporta visszatérne, hát tárt karokkal várnám személy szerint.
+1
Bár nem hiszem, hogy túl lenne a valószínűsége a dolognak.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.19. 19:34:09

valahol írták,hogy laporta visszatérne, hát tárt karokkal várnám személy szerint.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.19. 19:33:03

Én sem értem mire jók ezek Roselltől... Maradjon ez csak José asztala, bár ezt hiába mondjuk, már nem először mond oda Rosell... :roll: :?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.19. 19:26:11

Sanama írta:kedves rosellnek be kellett szülni már megint... grat neki
Az apró szurkálódások elmennek játékosok között, de egy elnökhöz szerintem ez nem méltó. Ne szólj szám nem fáj fejem.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.19. 19:25:14

kedves rosellnek be kellett szülni már megint... grat neki
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.06.19. 19:19:32

geridoss írta:"Cristiano Ronaldo a Mallorca elleni találkozó után találkozott a kilenc éves Nuhazettel, aki sajnálatos módon hét éve küzd a rák ellen és egy hónapja az orvosok is lemondtak róla, mondván nem tudnak mit kezdeni a betegséggel. A portugál klasszis és ügynöke a találkozó másnapján felhívta a kisfiú családját és közölték Velük, hogy fizetik a kezelését egy speciális intézetben a gyógyulás reményében."

Ez szep tole :!: Nem olyan rosz ember, amert nagy az egoja.
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.19. 19:08:53

"Cristiano Ronaldo a Mallorca elleni találkozó után találkozott a kilenc éves Nuhazettel, aki sajnálatos módon hét éve küzd a rák ellen és egy hónapja az orvosok is lemondtak róla, mondván nem tudnak mit kezdeni a betegséggel. A portugál klasszis és ügynöke a találkozó másnapján felhívta a kisfiú családját és közölték Velük, hogy fizetik a kezelését egy speciális intézetben a gyógyulás reményében."

Kép

Én nem rajongok Ronaldoért, de azokat sem értem, akik totálisan ellene vannak. Volt itt egy kis "vita" arról, hogy adakozik ő, de vajon jó szándékból teszi-e.. Nem akartam hirtelen beírni ide, mert ki lettem volna tiltva az oldalról. Most hideg fejjel megtaláltam ezt, szerintem ezzel elmondtam mindent.

Visca el Barca!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.19. 15:23:38

Számomra is antipatikus Ronaldo, de Kash, azon a két képen amit belinkeltél még el sem mosolyodtam. :roll: Ha már szívatni akarják mindenképp, akkor legalább olyan dolgokat találjanak ki, melyek tényleg viccesek, mert az ilyenek csak a szerzőjük korlátoltságáról árulkodnak.
Válasz küldése