Kash írta:Spanyolország - Franciaország
Lehetséges kezdők:
Nagy valószínűséggel nem változik a felállás a negyeddöntőben sem a spanyoloknál, a marca.com szerint.
Spanyolország - Casillas - Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Torres, Iniesta
Franciaország - Lloris - Debuchy, Rami, Koscielny, Clichy - Cabaye, Diarra, Nasri - Menez, Benzema, Ribery
Nem rossz, én a Spanyoloknak fogok szurkolni, és remélem, hogy ismét győz a futbal, hajrá!!
Én azért VdB helyében elgondolkodnék egy Arbeloa-Javi Martínez cserén, ez esetben nyilván Ramos kerülne ki jobbra. Arbeloa nem igazán győzött meg a csoportmeccsek során.
Torres helyett talán inkább Fabregas kéne. Torres duplázott az írek ellen (ami már kötelező volt az olaszok elleni bakiparádé után), egyébként nagy nulla, amit eddig ezen az Eb-n művel. Cesc kezdőként, csereként is mindig jól játszott, gólt lőtt, mozgatta a csapatot, no meg ő adta azt a passzt Iniestának Navas gólja előtt.
Xabit én jegelném, nem hozza a kötelezőt, sőt. Cazorlát elnézném a helyén, illetve egy kicsit feljebb, így Businak jutna még több védekező feladat. Esetleg Iniestát vissza lehetne vonni a középpályára, és berakni Matát vagy Pedrót, inkább Matát.
Casillas - Ramos, Javi Martínez, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Silva, Fabregas, Mata.
szerk.: Valbuena üde színfolt lehetne a francia csapatban, örülnék neki, ha berakná Blanc.