Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan egy olyan kaliberű játékos hiányzik (meg Balotelli IQ-jából 160) ebből az Olasz csapatból....ozsimiki írta:sose felejtem el Del Piero mester varázslását
Na ebben legalább egyet értek veledvisca el barca írta:
innen már csak azt kérem h az olaszok, vagy a spanyolok nyerjenek.
Ahhoz hogy legyen esélyük a németek ellen, be kell lőni a helyzeteket, mert Buffon nem tudja majd mindig megmenteni őket.Bob_Marley írta:Csak a szokásos angol 11es kiesés
Szerencsétlenek iszonyat átok van rajtuk állandóan.Olaszok meg akkor remélem kiejtik a fritzeketLátok rá sanszt.
Ez nem új. A 2006-os VB-győzelem után kezdték az olaszok. aztán a spanyolok is átvették 2008-ban, illetve 2010-ben is.Game90 írta: Seven Nation Army miért lett ennyire felkapva 2012-ben?
Igen, csak én legbelül valahol a szivem mélyén sajnos nekik szurkolok. Azért sajnos, mert igy nem szeretném ha veszitenének, de már annyira unalmas a mérkőzés...leirni nem tudom...LG írta:Ha az angolok találtak egy gólt, akkor még legalább 1, rosszabb esetben még két meccsig nézhetted volna ezt a cirkuszt. Mert az angolok túl jó meccseket nem játszanak, ami meg jó, azt az ellenfél csinálja.Kash írta:Pedig imádkoztam azért, hogy az Angolok találjonak egy gólt rendes játék időben, most nézhetem kicsit több mint 30 percig ezt a cirkuszt...
Ha az angolok találtak egy gólt, akkor még legalább 1, rosszabb esetben még két meccsig nézhetted volna ezt a cirkuszt. Mert az angolok túl jó meccseket nem játszanak, ami meg jó, azt az ellenfél csinálja.Kash írta:Pedig imádkoztam azért, hogy az Angolok találjonak egy gólt rendes játék időben, most nézhetem kicsit több mint 30 percig ezt a cirkuszt...
visca el barca írta:szedett-vedetten... végre bob te is látod mi a dörgés!Bob_Marley írta:az angolok nagyon Sze....tten jól játszanak.![]()
most már legyen 0-0, kell a fantasyhez
Nem szedett-vedettenvisca el barca írta:
most már legyen 0-0, kell a fantasyhez
11-ben a lélektani előny annál a csapatnál van, aki a játék képe alapján közelebb volt a vereséghez a meccsen, ez esetben az angoloknál. Úgy gondolom, ha büntetők lesznek, ott ezért Anglia esélyesebb.TT írta:várhatóak a 11esek, pláne jobban tömörülnek majd az angolok, mint eddig, hisz büntetőkre gyakoroltak, na de fáradt lábakkal remélem 1-2x rontanak. max ha nem akkor Terry megint elcsúszik a tizinél aztán fél Anglia sírhat![]()
nem vagyok gonosz, nem kívánok rosszat, de ez is 1 eshetőség