USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.27. 11:15:51

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.26. 22:17:08

A Minnesota Timberwolves idei draft 18. választási jogát Chase Budingerért és Lior Eliyahu játékjogáért a Rakétáktól.
Ezzel a Houstonnak már 3 első körös cetlijük van, amivel elvileg rá akarnak hajtani Howardra, aztán mellé esetleg Deron Williamset is megszerzik.
Nem lenne gyenge az biztos..

Szerk: Jah, hogy Slither már beírta. mind1 :lol:

Egyébként a Wizards hogy gondolta ezt a cserét? Oké hogy megszabadultak Lewistől akinek valami irdatlan nagy a szerződése, de nem lettek sokkal beljebb, max annyival hogy lett egy centerük is :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.26. 21:20:21

Lehet Jamesnek most lett egy gyűrűje, de van ilyene? :P

Kép

Szerk: Mint 2 tojás... :lol:

Kép
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.26. 19:40:08

Budingert elcseréltük a 18. pickért. 8)
Kezd alakulni ez a DH csere. :D
lijacska
Jugador del Barça

2012.06.26. 18:53:44

Megkésve is de gratula a Heatnek s szurkolóinak, nem számítottam, arra hogy az OKC csak 1 mecset hozz, remélem a fejlődés töretlen marad, s akkor a következő szezont behúzzák Durantek.
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.26. 16:43:35

socio66 írta:ezt imádtam
Igen-igen ez gyönyörű volt, de ez sem volt semmi: http://www.youtube.com/watch?v=g01u6HMruWQ

Csípem a srácot amúgy, anno Anthonyval kegyetlen miket műveltek a Denverben. Csak borzalmasan önfejű, ingadozó és hisztis. Ezért én is inkább azt mondom, hogy menjen.
Ha reményeim nem csalnak, NY-ban most elkezdtek komoly célokért építkezni. Van egy dobógépük Anthony személyében, egy falunk Chandler személyében és egy feltörekvő "sztárunk", celebünk Lin személyében. Amare sem elhanyagolható, főleg ha összeszedné magát és a Fields-Shump-Novák hármas se cseng rosszul. Padon 1-2 fiatal meg egy öreg róka Bibbi. Talán az uborkaszezonba lesz erősítés és bátran kijelentem, jövőre velünk is számolni kell a PO-ban! 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.06.26. 13:13:43

igen, mondjuk nem zárkózik el az újraszerződéstől, de őszintén szólva én nem tartanám meg.
egy személyben testesítette meg az egész idei knicks-t, hullámhegyekkel és völgyekkel teli játék, egyszer elképesztő teljesítmény, utána érthetetlen visszaesés, egyszer esnek a dobások, utána a 20%-ot is épphogy karcolja a hatékonyság..
csinált szép dolgokat, pl ezt imádtam, meg amúgy mókás figura, de egy komoly célokat kitűző csapat koncepciójába ő nem fér bele szerintem, én sokkal szívesebben látnék a helyén egy rutinos, megbízható csapatembert, aki kritikus pillanatban be tudja dobni, amit be kell.
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.26. 12:49:11

Howard Beck ‏@HowardBeckNYT
JR Smith will decline Knicks option but intends to re-sign for longer term w/NY, source says. Story posting soon.

Ha jól értelmezem, nem él Smith a jogával.
Egyik szemem sír, a másik nevet. Azért ha beindult a gyerek, tudott szépeket alkotni. Na meg persze 2.5M-ért ajándék lett volna.
Ugyanakkor rengeteg téglát dobott és akkor sem passzolt he 1/30-as dobásai voltak. Továbbá Anthony-val sem jött ki olyan jól már, mint annó Denverben. Sokat elégedetlenkedett és ez csak a morált rombolta volna.

Azért arra kíváncsi leszek, hogy kinek fog kelleni...

Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.26. 00:54:44

Ok, hogy tényleg fakezű volt, de Rodman-t azért ilyen nevekkel egy cikkben emlegetni... Scalabrine helyett én is tudnék törölközőt lengetni, pacsizni a többiekkel meg hülyülni.
azon meglepődtem én is. mikor Rodman nevét ismertem, azt se tudtam mi az az NBA,de Jordan mellett ő volt akit "ismertem", aztán általában először nem a fakezűeket ismeri meg az ember. De nem tudom, nem láttam játszani
PCsabi
aka Game90

2012.06.26. 00:27:04

2012 Miami Heat Championship Parade Street Party:
http://www.youtube.com/watch?v=QpgRvE-iREo
Spoelstra még mindig zseniális a baseball sapkában :lol:
MessiFan írta: Egyébként ki kit vár a legjobban az idei draftról? Én láttam néhány meccset a NCAA-ból, de nem hagyott bennem senki nagyobb nyomot, viszont az első helyről Davis a 4,5 block átlagjával nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan Beal is mivel elég jó a dobószázaléka.
Néhány NCAA meccs és pár highlights alapján nekem egyelőre ők a kedvenceim: Davis, Kidd-Gilchrist, Barnes, Rivers, Beal, de Drummond-ra is nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud majd alakítani az NBA-ben.

Tavalyi draftot is követtem (bár a 2. kör közepénél bealudtam, így Hangáról pont lemaradtam), szerintem most is leszek, remélem lesz pár csere.
Ok, hogy tényleg fakezű volt, de Rodman-t azért ilyen nevekkel egy cikkben emlegetni... Scalabrine helyett én is tudnék törölközőt lengetni, pacsizni a többiekkel meg hülyülni.
Slither írta: @Csabi: Gay mezzel az utcára kimenni elég merész dolog... :lol:
Természetesen csak vicc volt, még a szomszéd utcában lévő kisboltba se mennék át Gay mezben... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.25. 22:32:13

Scalabrine a szemünk láttára lett a liga legjobbja, és még mindig borzasztóan szerény. Bár sajnos csak 1 gyűrűje van, az a 4 MVP és egy finals MVP cím mindent elmond róla.

Az én örök kedvencem :D
Amikor megláttam a döntőben az ördögi arcát, grimaszait, rögtön utána néztem, és akkor kezdődött minden a Bostonnal :)
Bár az én pofim se barátságosabb
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.06.25. 22:05:49

Eazzy írta:Ez komoly kérdés? Hát mert ő a világ legjobbja:
http://www.youtube.com/watch?v=4C1DVoMJoEI
:D
2:59-nél a tánc valami zseniális :D

(és pont annyi gyűrűje van, mint LeBron Jamesnek.)
A White Bamba jobban illene hozzá,mint becenév :lol: de őt még mindig egy korszakos zseninek tartom hozzá képest:

http://www.youtube.com/watch?v=AgSYA3Gb7oI

ötvözi a tökéletes idiótát az ügyetlen hülye gyerekkel :lol:
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.25. 21:59:46

kamaj írta:Egyet meg tud valaki nekem válaszolni: Miért pont Scalabrine lett a White Mamba, és miért Őt "élteti" a közönség? Van sok fakezű játékos, de miért Ő lett a fő fakezű akit ennyire "kedvel" a közönség?
Ez komoly kérdés? Hát mert ő a világ legjobbja:
http://www.youtube.com/watch?v=4C1DVoMJoEI
:D
2:59-nél a tánc valami zseniális :D

(és pont annyi gyűrűje van, mint LeBron Jamesnek.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 21:56:44

Scal óriási mókamester volt Bostonban, ráadásul a fehér játékosokat imádja a Celtics közönsége (lévén íre kötődés) s azért néha bedobta a 3ast :P Ráragadt ez az imádat bárhol játszik :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.25. 21:40:23

kamaj írta:Egyet meg tud valaki nekem válaszolni: Miért pont Scalabrine lett a White Mamba, és miért Őt "élteti" a közönség? Van sok fakezű játékos, de miért Ő lett a fő fakezű akit ennyire "kedvel" a közönség?
Mert vicces. Amellett, hogy fakezű még showman is. Felmegy a pályára 20 másodperccel a vége előtt, hajt egy nagyot, ha véletlenül dob egy kosarat, hát, akkor csak néz a fejét. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kamaj
Capitá del Barça

2012.06.25. 21:31:01

Egyet meg tud valaki nekem válaszolni: Miért pont Scalabrine lett a White Mamba, és miért Őt "élteti" a közönség? Van sok fakezű játékos, de miért Ő lett a fő fakezű akit ennyire "kedvel" a közönség?
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.25. 21:21:04

Forcabarca8 írta:http://player.hu/sport-egeszseg/a-fakez ... -bajnokai/

Mekkora ötlet,jót röhögtem a cikken és a videókon is :lol: pont a múltkor jutott eszembe hasonló,amikor szegény Karl Melone kerlt szóba,hogy neki még a Lakersszel se jött össze,pedig ilyen szerencsétlen (de jópofa) tökfilkóknak,mint a White Mamba is jutott.. Amúgy rengeteg érdekes cikk van még ezenkívül is az oldalon,érdemes átböngészni :wink:
Mondjuk a helyesírásra vigyázhatnának.
Szerintem ebben semmi meglepő nincs. Ettől csapat egy csapat, van olyan játékos benne, aki döntőszerephez jut és van olyan, akinek meg kell elégednie meccsenként pár perccel. Többet között ettől is szép a csapatsport.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.06.25. 21:10:13

http://player.hu/sport-egeszseg/a-fakez ... -bajnokai/

Mekkora ötlet,jót röhögtem a cikken és a videókon is :lol: pont a múltkor jutott eszembe hasonló,amikor szegény Karl Melone kerlt szóba,hogy neki még a Lakersszel se jött össze,pedig ilyen szerencsétlen (de jópofa) tökfilkóknak,mint a White Mamba is jutott.. Amúgy rengeteg érdekes cikk van még ezenkívül is az oldalon,érdemes átböngészni :wink:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.25. 21:01:58

Bob_Marley írta:Rivers nálam is középpontban van, de inkább lottey vége az mint top 10.
Rosszul fogalmaztam. Legjobb esetben úgy 10. hely körül. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 20:58:04

Rivers nálam is középpontban van, de inkább lottey vége az mint top 10.
Drummond, Kdd-Gilchrist (remélem jól írtam), kicsi Teaguere és Marshallra vagyok kíváncsi nagyon.Meg persze akit majd mi hozunk a 21-22 helyen :D
Tocy írta:
Anthony Davis simán franchise-player, rá simán fel lehet építeni a csapatot New Orleansben, még FA-piacon kicsit mozgolódnak, és akármi lehet belőlük :) Szal Davis szerintem sokkal jobb, mint Irving pl, és az egész draft a szakértők szerint sokkal erősebb, mint a tavalyi.
Első részhez mindig oda kell tenni, hogy lehet :D Mert FP lehet, de ahhoz sok minden kell, s nem csak a játéktudás elég hozzá, de mindegy igazából a második gondolat miatt idéztem be, mert szerintem Irving az egyik legmeghatározóbb irányító LEHET :D az elkövetkezendő években, iszonyat amit letett az asztalra idén, míg Davisről nem tudom még, nem láttam annyit játszani, de nem vagyok benne biztos, hogy Irvingnél jobb lenne.És nyilván más poszt is, s hasonlítani is nehéz, de pl Irvingbe "szerelmes" lettem kár, hogy a Clevelandben játszik :P
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.25. 20:35:50

MessiFan írta:
Egyébként ki kit vár a legjobban az idei draftról? Én láttam néhány meccset a NCAA-ból, de nem hagyott bennem senki nagyobb nyomot, viszont az első helyről Davis a 4,5 block átlagjával nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan Beal is mivel elég jó a dobószázaléka.
Én Riversre vagyok kíváncsi. Láttam pár meccsen és tetszett a srác. Előzetesen top10be várják, kíváncsi vagyok, hogy hova kerül.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.25. 20:28:35

MessiFan írta:Itt van tőlem egy jó nagy köpésre egy remek kis sportbolt, ahonnan rengeteg cuccomat vettem amikor még a kapuba poshadtam és a kispadot erősítettem a röplabda csapatnál, és ott minden sportágból vannak mezek, cuccok, szóval be fogok nézni.

Egyébként igaz nem tartozik a kedvenceim közé a Knicks, de benne van a pakliban, természetesen nem jövőre de nem is utána, bár a PO kiszámíthatatlansága miatt bármi megtörténhet.

Egyébként ki kit vár a legjobban az idei draftról? Én láttam néhány meccset a NCAA-ból, de nem hagyott bennem senki nagyobb nyomot, viszont az első helyről Davis a 4,5 block átlagjával nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan Beal is mivel elég jó a dobószázaléka.
Anthony Davis simán franchise-player, rá simán fel lehet építeni a csapatot New Orleansben, még FA-piacon kicsit mozgolódnak, és akármi lehet belőlük :) Szal Davis szerintem sokkal jobb, mint Irving pl, és az egész draft a szakértők szerint sokkal erősebb, mint a tavalyi.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.25. 20:05:15

Itt van tőlem egy jó nagy köpésre egy remek kis sportbolt, ahonnan rengeteg cuccomat vettem amikor még a kapuba poshadtam és a kispadot erősítettem a röplabda csapatnál, és ott minden sportágból vannak mezek, cuccok, szóval be fogok nézni.

Egyébként igaz nem tartozik a kedvenceim közé a Knicks, de benne van a pakliban, természetesen nem jövőre de nem is utána, bár a PO kiszámíthatatlansága miatt bármi megtörténhet.

neobarca
Director del Fútbol

2012.06.25. 19:48:59

Jójó, vettem a lapot! De ami késik, nem múlik... :P Ittvan élő példának James papa... :lol:

Az én pólóm 100% pamut. Nagyon jó viselet. Ráadásul a színe még megy is a kocsiméhoz, szal előszeretettel hordom. 8) :lol: :lol:
Sztem érdemes körülnézni hazai sport boltokban is. Hátha meglehet spórolni a postaköltséget, idegeskedéseket, stb. :wink:

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.25. 19:15:58

Piszkálódásnak tökéletes :twisted:
Egyébként az én Celticses pólóm műszálas, szóval túl gyakran nem szokásom felvenni, csak ha itthon meccset nézek vagy olyan az időjárás.
Ezért kéne egy 100% gyapjú vagy pamut póló, és ebay-en vannak is ilyenek elég jó árban, szóval valszeg onnan nézek egyet.

Egyébként már várom a draftot, mert eléggé kíváncsi vagyok kik lesznek a választottak nálunk, vagy inkább csereberélünk-e.
Válasz küldése