Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen-igen ez gyönyörű volt, de ez sem volt semmi: http://www.youtube.com/watch?v=g01u6HMruWQsocio66 írta:ezt imádtam
azon meglepődtem én is. mikor Rodman nevét ismertem, azt se tudtam mi az az NBA,de Jordan mellett ő volt akit "ismertem", aztán általában először nem a fakezűeket ismeri meg az ember. De nem tudom, nem láttam játszaniOk, hogy tényleg fakezű volt, de Rodman-t azért ilyen nevekkel egy cikkben emlegetni... Scalabrine helyett én is tudnék törölközőt lengetni, pacsizni a többiekkel meg hülyülni.
Néhány NCAA meccs és pár highlights alapján nekem egyelőre ők a kedvenceim: Davis, Kidd-Gilchrist, Barnes, Rivers, Beal, de Drummond-ra is nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud majd alakítani az NBA-ben.MessiFan írta: Egyébként ki kit vár a legjobban az idei draftról? Én láttam néhány meccset a NCAA-ból, de nem hagyott bennem senki nagyobb nyomot, viszont az első helyről Davis a 4,5 block átlagjával nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan Beal is mivel elég jó a dobószázaléka.
Ok, hogy tényleg fakezű volt, de Rodman-t azért ilyen nevekkel egy cikkben emlegetni... Scalabrine helyett én is tudnék törölközőt lengetni, pacsizni a többiekkel meg hülyülni.Forcabarca8 írta:http://player.hu/sport-egeszseg/a-fakez ... -bajnokai/
Természetesen csak vicc volt, még a szomszéd utcában lévő kisboltba se mennék át Gay mezben...Slither írta: @Csabi: Gay mezzel az utcára kimenni elég merész dolog...
A White Bamba jobban illene hozzá,mint becenévEazzy írta:Ez komoly kérdés? Hát mert ő a világ legjobbja:
http://www.youtube.com/watch?v=4C1DVoMJoEI
2:59-nél a tánc valami zseniális![]()
(és pont annyi gyűrűje van, mint LeBron Jamesnek.)
Ez komoly kérdés? Hát mert ő a világ legjobbja:kamaj írta:Egyet meg tud valaki nekem válaszolni: Miért pont Scalabrine lett a White Mamba, és miért Őt "élteti" a közönség? Van sok fakezű játékos, de miért Ő lett a fő fakezű akit ennyire "kedvel" a közönség?
Mert vicces. Amellett, hogy fakezű még showman is. Felmegy a pályára 20 másodperccel a vége előtt, hajt egy nagyot, ha véletlenül dob egy kosarat, hát, akkor csak néz a fejét.kamaj írta:Egyet meg tud valaki nekem válaszolni: Miért pont Scalabrine lett a White Mamba, és miért Őt "élteti" a közönség? Van sok fakezű játékos, de miért Ő lett a fő fakezű akit ennyire "kedvel" a közönség?
Mondjuk a helyesírásra vigyázhatnának.Forcabarca8 írta:http://player.hu/sport-egeszseg/a-fakez ... -bajnokai/
Mekkora ötlet,jót röhögtem a cikken és a videókon ispont a múltkor jutott eszembe hasonló,amikor szegény Karl Melone kerlt szóba,hogy neki még a Lakersszel se jött össze,pedig ilyen szerencsétlen (de jópofa) tökfilkóknak,mint a White Mamba is jutott.. Amúgy rengeteg érdekes cikk van még ezenkívül is az oldalon,érdemes átböngészni
Rosszul fogalmaztam. Legjobb esetben úgy 10. hely körül.Bob_Marley írta:Rivers nálam is középpontban van, de inkább lottey vége az mint top 10.
Első részhez mindig oda kell tenni, hogy lehetTocy írta:
Anthony Davis simán franchise-player, rá simán fel lehet építeni a csapatot New Orleansben, még FA-piacon kicsit mozgolódnak, és akármi lehet belőlükSzal Davis szerintem sokkal jobb, mint Irving pl, és az egész draft a szakértők szerint sokkal erősebb, mint a tavalyi.
Én Riversre vagyok kíváncsi. Láttam pár meccsen és tetszett a srác. Előzetesen top10be várják, kíváncsi vagyok, hogy hova kerül.MessiFan írta:
Egyébként ki kit vár a legjobban az idei draftról? Én láttam néhány meccset a NCAA-ból, de nem hagyott bennem senki nagyobb nyomot, viszont az első helyről Davis a 4,5 block átlagjával nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan Beal is mivel elég jó a dobószázaléka.
Anthony Davis simán franchise-player, rá simán fel lehet építeni a csapatot New Orleansben, még FA-piacon kicsit mozgolódnak, és akármi lehet belőlükMessiFan írta:Itt van tőlem egy jó nagy köpésre egy remek kis sportbolt, ahonnan rengeteg cuccomat vettem amikor még a kapuba poshadtam és a kispadot erősítettem a röplabda csapatnál, és ott minden sportágból vannak mezek, cuccok, szóval be fogok nézni.
Egyébként igaz nem tartozik a kedvenceim közé a Knicks, de benne van a pakliban, természetesen nem jövőre de nem is utána, bár a PO kiszámíthatatlansága miatt bármi megtörténhet.
Egyébként ki kit vár a legjobban az idei draftról? Én láttam néhány meccset a NCAA-ból, de nem hagyott bennem senki nagyobb nyomot, viszont az első helyről Davis a 4,5 block átlagjával nagyon ígéretesnek tűnik, ahogyan Beal is mivel elég jó a dobószázaléka.
Jójó, vettem a lapot! De ami késik, nem múlik...MessiFan írta:Piszkálódásnak tökéletes