2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát én Xavit le nem vittem volna. Bárki mást hamarább a középpályáról. A behozott emberekkel egyet értek, Pedroban nagyobb gólveszélyt látok, mint Torresben.MessiFan írta:Jól láttam hogy 3 lövés találta el a kaput az egész meccsen? Röhej.
Egyébként Szerintem mind3 csere jó húzás, csak az egyik lehetett volna Torres.
120. percben egy Iniesta győztes gólhoz mit szólnátok?
Egyetértünk abban, hogy nem értünk egyetBob_Marley írta:...
Igen, Pedro behozása okos dolog volt, de pont Xavi helyére?CsacsMate írta:
Amúgy bejött Pedro, és jön a gól
Hát az első öt percben volt 6 szabálytalansága kb.. Még csoda, hogy fent van, és nem zuhanyzik.noname írta:Arbeloa messze a legrosszabb ebben a válogatottban.
Nem értek egyet veled, mindkét oldalon benne érzem a gól lehetőségét, ileltve nem attól tattius egy meccs mert mondjuk jobban meg van szervezve a középpályás védekezés, sőt elvárás ezen a szinten hogy ne átjáróház legyen, sokkal inkább attól, hogy folyamat gyönyörű mozgások vannak a portugáloktól nehéz kihozni a labdát, de a spanyolok persze azért spanyolok mert kitudják azért, s jó nézni ahogy mindkét csapat tudása legjavát próbálja kihozni magából, s ahog kihozzák a spanyolok átkerülnek a túlsó térfélre változik a helyzet a portugáloktól kellenek a pontos s jó passzok a labda megjátszására, pont ettől szép ez a játék, hogy nem birka foci van, tele védelmi hiábbakl és esetleg 5-5el az eredményjelzőn.Igazi csapatjáték és mozgás van mindkét oldalon s nem egyénieskedés.geridoss írta:.....
Game féle +1Game90 írta:Meireles - Veloso - Moutinho középpálya előtt idáig le a kalappal, nagyot melóznak. Portugáloknak azért jól jönne még egy világklasszis, mert CR kivételével más nem tud meccset eldönteni, Nani-t is kevésnek érzem.
Évek óta b*romság.LG írta: Silva egy fos, ezt már évek óta magyarázom.
Nem tudom, mit képzel magáról VDB, hogy még mindig ezt a Szilvát játsztatja...Jöjjön Pedro!! nem azt mondom, hogy 100-szor jobb, de sokkal többet tud csinálni, leaglább akar cselezni.LG írta:Silva egy fos, ezt már évek óta magyarázom. Pedro kapott pár percet a franciák ellen, többet csinált mint ez a bohóc az egész EB-n.Bob_Marley írta:David Silva 3 olyan labdát adott el....Kezdte mikor 2-1 volt a szélen erre hosszan adta Coentrao megszerezte, majd labdaszerzésből az ellenfél térdelén berúgta 3 portugál közé, s nem rég is "sikeresen" megakasztott egy spanyol ellentámadástJó eddig a meccs pörgős feszült, igazi elődöntő.
Meireles nagyot focizik eddig a luzitánoknál
Sztem ma is dönthet Pedro, persze előbb ehhez be kell állnia.
Silva egy fos, ezt már évek óta magyarázom. Pedro kapott pár percet a franciák ellen, többet csinált mint ez a bohóc az egész EB-n.Bob_Marley írta:David Silva 3 olyan labdát adott el....Kezdte mikor 2-1 volt a szélen erre hosszan adta Coentrao megszerezte, majd labdaszerzésből az ellenfél térdelén berúgta 3 portugál közé, s nem rég is "sikeresen" megakasztott egy spanyol ellentámadástJó eddig a meccs pörgős feszült, igazi elődöntő.
Hát Pajti, pont így gondolom én is. Bírom a srácot, főleg az apja miatt, de ennyire nem lehet elfogult egy sportriporter. Egyébként jó a mecs, bár a spanyoloknál egy két dolgot tudnék változtatni a 2. félidőre.Bob_Marley írta:David Silva 3 olyan labdát adott el....Kezdte mikor 2-1 volt a szélen erre hosszan adta Coentrao megszerezte, majd labdaszerzésből az ellenfél térdelén berúgta 3 portugál közé, s nem rég is "sikeresen" megakasztott egy spanyol ellentámadástJó eddig a meccs pörgős feszült, igazi elődöntő.
Nem szóltam eddig semmit a kommentátorokról ma Knézy csak portugálul nem szólalt még meg, mert azonkívül iszonyat hallatszik rajta ő bizony borzasztóan örülne ma s a szomorú hogy leginkább egy spanyol kiesésnek mintsem egy portugál továbbjutásnak.....