Újabb bűn rossz meccset játszottak a spanyolok.

Azt sem gondoltam volna, hogy az EB mindkét gól nélküli meccsében benne lesznek, de ezzel a játékkal nem is csodálkozok.
Ugyanazt csinálták mint a franciák ellen, csak 1 fokkal gyengébben, de erősebb ellenél ellen. Ennek lett a következménye a hosszabbítás, és végül szerencséjükre továbbmentek büntetőkkel.
Nem értettem Pedro-Xavi cserét, alapból nem értettem Negredo jelenlétét, nem értettem mit akar játszani Silva, mi történt Inivel?!

Érdekes dolgokat műveltek tegnap, megint azt láttam mint a múltkor, hogy abszurd ugyan, de szerintem unják már egymást, és unják hogy ezzel a játékkal halomra nyerik a meccseket. Persze ez sarkítás, hiszen ki unná azt, hogy zsínórban játsszák a döntőket, de nekem ez jött le a játékukból. Egyszerűen unottan, kedvetlenül gurigáznak, az pedig tükrözi hogy még mindig mennyire a többiek felett állnak hogy még így is eljutottak a döntőig, bár tegnap nem sok hiányzott. Del Bosque pedig egyszerűen nem képes feldobni a csapatot, pedig más kapitány örülne ha ilyen lehetőségekkel rendelkezne. Erre minden meccsen ugyanazt erőlteti, ami jól láthatóan nem működik olajozottan. Ő tudja, de nem kizárt, hogy előbb utóbb ráfáznak, csak nehogy már vasárnap megtörténjen.
Szerintem is a németek az abszolút esélyesek, és a jelenlévők közül ők azok akik megérdemelnék az EB győzelmet, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy az olaszok meglepetést okozhatnak, egyszerűen nem tudom leírni.
Tegnapi meccs pozitívumai: portugálok kiestek, és ezzel ugye CR is, aki ha esetleg EB-t nyert volna, biztos aranylabdás. Így villantott 2 meccsen, összességében nálam ez egy közepes. Spanyol továbbvergődés, illetve nem kell többet Knézyt hallgatni