Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ez helyből 10 év börtön ámK900 írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,euro ... ldot,28127
Nani, a portugál válogatott szélsője azt állítja, Cristiano Ronaldo hazudott a spanyolok elleni elődöntőn történtekkel kapcsolatban.![]()
CR!!CR!!!
![]()
Mivel sajnos kimaradt az EB nálam, (megakadtam a csoportkör felénél és csak most van újra Kábel+net) Leírnád, hogy Pedro eddig hogyan és mennyit játszott?Sanama írta:Silva helyett Pedro és meg van oldva. Silva mostmár tényleg nagyon sokat tököl helyzetekben, Pedro meg eddig pozitiv meglepetés az eb-n.
Lesz, Fabregas.bence-barca írta:Kíváncsi leszek amúgy, h spanyolok miként állnak ki a döntőre... lesz vajon csatár?
Szerintem biztos hogy lesz, kérdés csak az hogy ki. Az látszik VdB változtatásain hogy ha támadni kell akkor csatár van bent, Torres, Pedro, Negredo de ha labdát akar tartani akkor olyat fogunk látni megint mint a csoportköri meccsükön. Sztem Torres kezd, többi ugyanaz. Bár én személyszerint inkább megnézném Silva helyén Mata-t vagy Fabre-t.bence-barca írta:No meg akkor az Inter ment tovább... Úgy nem vt nehéz elfogadniuk
Kíváncsi leszek amúgy, h spanyolok miként állnak ki a döntőre... lesz vajon csatár?
No meg akkor az Inter ment tovább... Úgy nem vt nehéz elfogadniuk18Barca99 írta: Jövőhét szombat délutáncsak nem lesz gond, Inter meccsre is bementem Barca melegítőbe
Pedig aztán az pont az ominózus Mourinho-s inter-barca környékén volt, talán asszem rá egy évre mentem. Nem bántanak. Bár azért ez mégis csak egy eb. kiderül
Jövőhét szombat délutánbence-barca írta:Necces lesz...
Mindenesre mikorra várható a hazajöveteled? Csak mert, ha utána 1 hétig nem jelentkezel akkor tudjuk, h csúnyán elgyepáltak Itáliában
Necces lesz...18Barca99 írta: mindenem barcás, törölközőtől kezdve papucs stb.. szóval nem lesz nehéz észrevenni hogy ha már barca akkor biztos hogy viva espanade hát maximum az lesz amit mondasz. nem megyek ki aznap éjjel
Vuvuzelám van, nem tudom mennyit segít a helyzeten
mindenem barcás, törölközőtől kezdve papucs stb.. szóval nem lesz nehéz észrevenni hogy ha már barca akkor biztos hogy viva espanabence-barca írta:Amit tanácsolhatok, a szálláson nézzed a döntőt18Barca99 írta:Hűű most kezd még csak tudatosulni bennem hogy olaszoknál milyen hangulat lehet most. ma éjjel indulunk Velence mellé, lesz ott hangulat vasárnap, főleg ha meg is nyernék az eb-t. bár a spanyoloknak szurkolok. szép lesz..
Illetva ha kint nézed vhol nagyon vigyázz, hogy ne látványosan szurkolj a spanyoloknak!
Amit tanácsolhatok, a szálláson nézzed a döntőt18Barca99 írta:Hűű most kezd még csak tudatosulni bennem hogy olaszoknál milyen hangulat lehet most. ma éjjel indulunk Velence mellé, lesz ott hangulat vasárnap, főleg ha meg is nyernék az eb-t. bár a spanyoloknak szurkolok. szép lesz..
Pirlo valóban egy zseni. Eddig minden világversenyen az olaszok aktuális ellenfelének drukkoltam, de az idei produkciójuk kifejezetten tetszik. Levetkőzték az eddig tipikusan olasz mentalitású játékukat, nincs kőkemény bekkelés, látványos színészkedés, alattomos játék. Keményen, de szabályosan játszanak, nagyon szép, tetszetős akciókat vezetnek, hajtanak, küzdenek, senki ellen nem feltartott kézzel mennek a pályára. Le a kalappal előttük. Balotelli valóban egy nem túl szimpatikus figura, de mégis "szerethetőbb" alak, mint pl CR. Balotelli egy ősgyökér, egy született tapló, viszont érződik rajta, hogy magasról ...ik az egészre. Ő nem akar senkinek sem bizonyítani vagy megfelelni, nem akar versenyezni senkivel, nem méregeti a "farkát" a másokéhoz, mert ő saját magának a legjobb focista, a többiek véleménye pedig egyáltalán nem érdekli. Ő nem egy médiának kitenyésztett csinifiú, akinek csak az arcából milliárdokat sajtolhatnak ki a pénzéhes menedzserek. Balotelli csak teszi a dolgát (már amikor kedve van hozzá) és a legőszintébben tesz az egészre magasról.LG írta:Amúgy Pirlo előtt tényleg le a kalappal, óriásit játszik az egész EB-n, a vezére az olaszoknak. Cassanonak is respekt, bár ő nagyon nem szimpatikus, azok után, h majdnem meghalt mindenképp tiszteletet érdemel, h ilyen szinten tolja.
Balottelit viszont már eddig is gyűlöltem, ez ma csak fokozódott.
Egyébként érdemes arra is figyelni, h az olaszok magját az ugye veretlenül lett bajnok Juventus adja. Még a végén figyelni kell rájuk a BL-ben.
Elsőnél elsősorban Hummels felelőssége volt, hogy Cassano be tudott fordulni azzal a labdával 3 ember között, a másodiknál meg Lahm ragadt benn. De ettől függetlenül Hummels az egész meccset tényleg nagyon bizonytalan volt.Kash írta: Nem úgy vettem észre...Mindkét gólnál Badstuber ragadt bennt.
Pedig tegnap Hummels nagyon gyenge, és bizonytalan volt. Ettől függetlenü még kiváló védőnek tartom, mindenkinek vannak rossz meccsei.Kash írta:Nem úgy vettem észre...Mindkét gólnál Badstuber ragadt bennt. Hummels még gólt is lőhetett volna, ám ne várjuk el egy védőtől, hogy csatárt játszon.(Kivéve Piqué-t.K900 írta:Hummels botrányosan játszott a tegnapi nap.De mondjuk ez igaz az egész csapatra is.![]()
)