Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.29. 21:50:04

Ti az EB-ről maradtatok le?
Ronaldo a repülőről. :lol:
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.06.29. 21:23:04

K900 írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,euro ... ldot,28127

Nani, a portugál válogatott szélsője azt állítja, Cristiano Ronaldo hazudott a spanyolok elleni elődöntőn történtekkel kapcsolatban. :shock: :shock: CR!!CR!!! :lol: :lol:
Mondjuk ez helyből 10 év börtön ám :D Ilyen marhaságot komolyan... Azért nem kéne mindenhol fogást keresnie rajta a sajtónak sem. Annak ellenére, hogy én is ki nem állhatom, ennyire kifigurázni nem kéne. Szerintem.
K900
Jugador d'estrella

2012.06.29. 21:16:49

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,euro ... ldot,28127

Nani, a portugál válogatott szélsője azt állítja, Cristiano Ronaldo hazudott a spanyolok elleni elődöntőn történtekkel kapcsolatban. :shock: :shock: CR!!CR!!! :lol: :lol:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.06.29. 21:10:56

Sajna én is lemaradtam az Eb-ről. Szívesen néztem volna minden meccset, de sajnos a munka miatt mindig korán kellett kelnem, ezért korán kellett feküdnöm. Pár meccset láttam élőben (az mind 1-1 lett - olasz-spanyol, francia-angol, olasz-horvát), de lényegében a döntőt se fogom látni élőben, csak felvételről. Eddig annyi lejött, hogy jó torna, sok a gól, de a spanyolok pici csalódást okoznak a biztonsági játékukkal. Remélem a döntőt is sikerrel veszik!
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.29. 21:05:10

Sanama írta:Silva helyett Pedro és meg van oldva. Silva mostmár tényleg nagyon sokat tököl helyzetekben, Pedro meg eddig pozitiv meglepetés az eb-n.
Mivel sajnos kimaradt az EB nálam, (megakadtam a csoportkör felénél és csak most van újra Kábel+net) Leírnád, hogy Pedro eddig hogyan és mennyit játszott?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.29. 18:16:32

Silva helyett Pedro és meg van oldva. Silva mostmár tényleg nagyon sokat tököl helyzetekben, Pedro meg eddig pozitiv meglepetés az eb-n.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.06.29. 18:14:58

Döntőben mindenképp kell kezdenie Pedronak és Torresnek!
Silva és Fabregas helyén lehetnének.
:wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.29. 18:11:35

bence-barca írta:Kíváncsi leszek amúgy, h spanyolok miként állnak ki a döntőre... lesz vajon csatár? :-k
Lesz, Fabregas. :D Ha megint beteszi Negredót vagy Torrest, felakasztom magam...
Casillas - Arbeloa, Ramos, Piqué, ALBA - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Fabregas, Iniesta.
Szvsz Navas jobb lenne mondjuk Silva helyett, aztán, ha elfárad, jöhet be helyette Pedro.
De ezt VdB úgysem fogja meglépni.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.06.29. 18:11:26

még jó, hogy nem kell...nem a képességei miatt, mert azok egyértelműen kiemelkedőek, de nem kell ibra 2.

amúgy meg...

1972 óta nem fordult elő, hogy egy csapat úgy nyerjen eb-t, hogy maximum 1 gólt kap a torna folyamán.
akkor, és az előtt is úgy fordulhatott ez elő, hogy 4 csapat indult az eb-n, tehát két meccsük volt.

ha a spanyolok nem kapnak gólt a döntőben, és nyernek, akkor ők lesznek az első csapat a 8, illetőleg a 16 csapatos eb-k történetében, akik (40 év után) lehozzák ezt, nem beszélve arról, hogy ezt nem 2, hanem 6 meccsen hoznák le.

illetőleg olyan sem fordult még elő, hogy egy csapat egy eb-vb-eb sorozatot zsinórban nyerjen.
K900
Jugador d'estrella

2012.06.29. 18:07:22

http://barcanoticias.blog.hu/2012/06/29 ... rcelonatol
Jó hülyék voltak!!!Most már foghatják is a fejüket,mert jó játékos ez a Balotelli. :) Ezt a tegnap is megmutatta. 8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.29. 18:13:53-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
18Barca99
Capitá del Barça

2012.06.29. 17:47:46

bence-barca írta:No meg akkor az Inter ment tovább... Úgy nem vt nehéz elfogadniuk :D

Kíváncsi leszek amúgy, h spanyolok miként állnak ki a döntőre... lesz vajon csatár? :-k
Szerintem biztos hogy lesz, kérdés csak az hogy ki. Az látszik VdB változtatásain hogy ha támadni kell akkor csatár van bent, Torres, Pedro, Negredo de ha labdát akar tartani akkor olyat fogunk látni megint mint a csoportköri meccsükön. Sztem Torres kezd, többi ugyanaz. Bár én személyszerint inkább megnézném Silva helyén Mata-t vagy Fabre-t.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.29. 17:42:07

18Barca99 írta: Jövőhét szombat délután :D csak nem lesz gond, Inter meccsre is bementem Barca melegítőbe :D Pedig aztán az pont az ominózus Mourinho-s inter-barca környékén volt, talán asszem rá egy évre mentem. Nem bántanak. Bár azért ez mégis csak egy eb. kiderül :D
No meg akkor az Inter ment tovább... Úgy nem vt nehéz elfogadniuk :D

Kíváncsi leszek amúgy, h spanyolok miként állnak ki a döntőre... lesz vajon csatár? :-k
18Barca99
Capitá del Barça

2012.06.29. 17:37:02

bence-barca írta:Necces lesz...
Mindenesre mikorra várható a hazajöveteled? Csak mert, ha utána 1 hétig nem jelentkezel akkor tudjuk, h csúnyán elgyepáltak Itáliában :mrgreen:
Jövőhét szombat délután :D csak nem lesz gond, Inter meccsre is bementem Barca melegítőbe :D Pedig aztán az pont az ominózus Mourinho-s inter-barca környékén volt, talán asszem rá egy évre mentem. Nem bántanak. Bár azért ez mégis csak egy eb. kiderül :D
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.29. 17:27:00

18Barca99 írta: mindenem barcás, törölközőtől kezdve papucs stb.. szóval nem lesz nehéz észrevenni hogy ha már barca akkor biztos hogy viva espana :D de hát maximum az lesz amit mondasz. nem megyek ki aznap éjjel :D Vuvuzelám van, nem tudom mennyit segít a helyzeten :twisted:
Necces lesz...
Mindenesre mikorra várható a hazajöveteled? Csak mert, ha utána 1 hétig nem jelentkezel akkor tudjuk, h csúnyán elgyepáltak Itáliában :mrgreen:
18Barca99
Capitá del Barça

2012.06.29. 17:23:14

bence-barca írta:
18Barca99 írta:Hűű most kezd még csak tudatosulni bennem hogy olaszoknál milyen hangulat lehet most. ma éjjel indulunk Velence mellé, lesz ott hangulat vasárnap, főleg ha meg is nyernék az eb-t. bár a spanyoloknak szurkolok. szép lesz.. :D
Amit tanácsolhatok, a szálláson nézzed a döntőt :mrgreen:
Illetva ha kint nézed vhol nagyon vigyázz, hogy ne látványosan szurkolj a spanyoloknak! :D
mindenem barcás, törölközőtől kezdve papucs stb.. szóval nem lesz nehéz észrevenni hogy ha már barca akkor biztos hogy viva espana :D de hát maximum az lesz amit mondasz. nem megyek ki aznap éjjel :D Vuvuzelám van, nem tudom mennyit segít a helyzeten :twisted:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.29. 17:20:47

18Barca99 írta:Hűű most kezd még csak tudatosulni bennem hogy olaszoknál milyen hangulat lehet most. ma éjjel indulunk Velence mellé, lesz ott hangulat vasárnap, főleg ha meg is nyernék az eb-t. bár a spanyoloknak szurkolok. szép lesz.. :D
Amit tanácsolhatok, a szálláson nézzed a döntőt :mrgreen:
Illetva ha kint nézed vhol nagyon vigyázz, hogy ne látványosan szurkolj a spanyoloknak! :D
18Barca99
Capitá del Barça

2012.06.29. 17:16:50

Hűű most kezd még csak tudatosulni bennem hogy olaszoknál milyen hangulat lehet most. ma éjjel indulunk Velence mellé, lesz ott hangulat vasárnap, főleg ha meg is nyernék az eb-t. bár a spanyoloknak szurkolok. szép lesz.. :D
messideco
Presidente del Barça

2012.06.29. 16:36:38

http://www.youtube.com/watch?v=vVHdmC6XY14
Nagyon várom már a döntőt. Buffon vs. Casillas, Chiellini vs. Piqué, Pirlo vs. Xavi, Balotelli vs. Torres.
Hatalmas, óriási meccs lesz. Olaszországtól azt vártam, hogy jobb gólkülönbséggel továbbjut a csoportból, de rámcáfoltak. A hollandok és a csehek kiesésével nekik szurkoltam, és bejutottak a döntőbe. És ami a legfontosabb: nem a németek nyerik :D
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.29. 15:40:32

Jó meccs volt, megérdemelt az olaszok továbbjutása. Az EB előtt kaptak egy hármast az oroszoktól, de már akkor is az volt az érzésem, hogy jók lehetnek. Az angol meccs után pedig ez még jobban megerősödött bennem. Fura, hogy egy olasz válogatott szép, élvezetes focit játszik, nem ehhez szoktunk hozzá. :P
Pirlo ismét tanári volt, nálam eddig a torna legjobb játékosa. Őt és Iniestát tartom esélyesnek erra a díjra.
Ja és Balotelli hatalmas király. Mondjuk azt hittem, hogy még valamikor összeszed egy sárgát, de végül nem jött össze. :lol:

Torna előtt én is úgy gondoltam, hogy a németek ezt most behúzzák, jó volt a keret, a játékosok legjobb korukat élik, elvileg minden klappolt. Görög meccsen aztán eléggé elbizonytalanodtam. Oké, hogy lőtték a gólokat, de hátul eléggé gyengék voltak, sejthető volt, hogy egy olasz válogatott ezt képes lehet kihasználni.

Döntő:

Továbbra is a spanyolok az abszolút esélyesek. Ha úgy játszanak, mint a portugálok ellen a hosszabbításban, akkor legalább két gól van a két csapat között. Csak az a bibi, hogy nem biztos, hogy fognak úgy pörögni. Ha pedig megy a takarékláng játék, akkor könnyed bajba kerülhetnek.
Meccs szempontjából a legjobb egy gyors olasz gól lenne, akkor a spanyolnak muszáj lenne támadniuk.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.06.29. 15:03:48

Annyira nem lepett meg az olaszok győzelme, de való igaz: jobban számítottam német továbbjutásra.
A meccs kiegyenlített volt, de a németeknél hiányzott (vagy gyengén játszott) egy klasszis irányító és egy klasszis csatár.

Egyébként általában igaz a nagy tornákra, hogy a gyengén kezdő (vagy "sehogyan" játszó) csapatok a torna végére érnek be - míg a másik oldalon a fantasztikus, 100%-os mérleggel rendelkező csapatok kifújnak a vége előtt.
Gondoljunk bele: az olaszok mindössze egyetlen gólnak köszönhetik a továbbjutásukat a csoportjukból (mármint az egyetlen elmaradt horvát gólnak a spanyolok elleni utolsó meccsen).

A spanyolt jobb csapatnak tartom az olasznál, és remélem, ezt a döntőben bizonyítani is fogják. De ha mégis az olaszok nyernének, az sem lenne érdemtelen.
A németek még elférnének a döntőben, ha háromcsapatos lehetne - mást nem nagyon tudnék mondani, aki megérdemelten helyet kaphatna ott.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.06.29. 14:11:12

Tényleg hihetetlen amit az olasz válogatott művel, le a kalappal az előtt hogy a döntőbe jutottak és talán először a játékuk miatt is, mert nem kis meglepetés amit és ahogy ezen az EB-n játszanak. De a legnagyobb elismerés részemről Pirloé, kivételesen intelligens karmester!

Na de ennyit az olaszokról, mindezektől függetlenül nagyon nem szeretem őket, úgyhogy remélem a csúcsra azért nem érnek fel.

Egy teljesen "átalgos" döntőt várok, a nagy hangulattal, nagy téttel, szép megoldásokkal, de nem igazán önfeledt játékkal és spanyol győzelemmel!

Viszont jelenleg nagyon az olaszok győzelmét érzem. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.29. 13:42:25

LG írta:Amúgy Pirlo előtt tényleg le a kalappal, óriásit játszik az egész EB-n, a vezére az olaszoknak. Cassanonak is respekt, bár ő nagyon nem szimpatikus, azok után, h majdnem meghalt mindenképp tiszteletet érdemel, h ilyen szinten tolja.
Balottelit viszont már eddig is gyűlöltem, ez ma csak fokozódott.

Egyébként érdemes arra is figyelni, h az olaszok magját az ugye veretlenül lett bajnok Juventus adja. Még a végén figyelni kell rájuk a BL-ben. :shock:
Pirlo valóban egy zseni. Eddig minden világversenyen az olaszok aktuális ellenfelének drukkoltam, de az idei produkciójuk kifejezetten tetszik. Levetkőzték az eddig tipikusan olasz mentalitású játékukat, nincs kőkemény bekkelés, látványos színészkedés, alattomos játék. Keményen, de szabályosan játszanak, nagyon szép, tetszetős akciókat vezetnek, hajtanak, küzdenek, senki ellen nem feltartott kézzel mennek a pályára. Le a kalappal előttük. Balotelli valóban egy nem túl szimpatikus figura, de mégis "szerethetőbb" alak, mint pl CR. Balotelli egy ősgyökér, egy született tapló, viszont érződik rajta, hogy magasról ...ik az egészre. Ő nem akar senkinek sem bizonyítani vagy megfelelni, nem akar versenyezni senkivel, nem méregeti a "farkát" a másokéhoz, mert ő saját magának a legjobb focista, a többiek véleménye pedig egyáltalán nem érdekli. Ő nem egy médiának kitenyésztett csinifiú, akinek csak az arcából milliárdokat sajtolhatnak ki a pénzéhes menedzserek. Balotelli csak teszi a dolgát (már amikor kedve van hozzá) és a legőszintébben tesz az egészre magasról.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.29. 13:17:54

madridista...

http://www.youtube.com/watch?v=cCsRQKLa ... r_embedded

reina helyében bemegyek és megcsapkodom :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.29. 12:21:03

Kash írta: Nem úgy vettem észre...Mindkét gólnál Badstuber ragadt bennt.
Elsőnél elsősorban Hummels felelőssége volt, hogy Cassano be tudott fordulni azzal a labdával 3 ember között, a másodiknál meg Lahm ragadt benn. De ettől függetlenül Hummels az egész meccset tényleg nagyon bizonytalan volt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.29. 12:16:19

Kash írta:
K900 írta:Hummels botrányosan játszott a tegnapi nap.De mondjuk ez igaz az egész csapatra is. :o
Nem úgy vettem észre...Mindkét gólnál Badstuber ragadt bennt. Hummels még gólt is lőhetett volna, ám ne várjuk el egy védőtől, hogy csatárt játszon.(Kivéve Piqué-t. :twisted: :twisted: )
Pedig tegnap Hummels nagyon gyenge, és bizonytalan volt. Ettől függetlenü még kiváló védőnek tartom, mindenkinek vannak rossz meccsei.
Lezárt