Ja, és Maicont is leigazolják.

A Tottenham 50M-t kér érte.A Real "csak" 35öt adna.Sztem 40-45 körül lesz a végleges ár.Modric július 17-ig vár a Real Madridra, ha addig nem sikerül lezárni a transzfert, akkor más csapat ajánlatait is meghallgatja.csababarca írta:ha ilyen 25M körül el tudják vinni akkor jó boltot csinálnak.
Milyen kacsa?Szinte már az övéké!Varatrix írta:Azt hogy: kacsa! A Sporthirado írja egyedül. Ha érdekli is őket Modric megkockáztatom hogy még nem is tárgyaltak. És ha igaz is lenne mivel tudnák őt jobban együtt játszatni mint Kakát és Özilt. Úgymond ők sem fértek meg együtt a pályán. Vagy Kaká tehetségtelenebb lenne mint Modric?Zibra16 írta:Ki mit szól ahhoz, hogy elvileg Luka Modric a Real Madridban szeretné folytatni ?Nekem több sebből is vérzik ez a "hír".
Azt hogy: kacsa! A Sporthirado írja egyedül. Ha érdekli is őket Modric megkockáztatom hogy még nem is tárgyaltak. És ha igaz is lenne mivel tudnák őt jobban együtt játszatni mint Kakát és Özilt. Úgymond ők sem fértek meg együtt a pályán. Vagy Kaká tehetségtelenebb lenne mint Modric?Zibra16 írta:Ki mit szól ahhoz, hogy elvileg Luka Modric a Real Madridban szeretné folytatni ?
Szerintem nem jó,hogy a Real megvesz minden olyan játékost akit megtalál a Googleba.Zibra16 írta:Ki mit szól ahhoz, hogy elvileg Luka Modric a Real Madridban szeretné folytatni ?
ez sztem ugyan az,csak fel van frissítve és most apuka le is nyilatkozta(?).Boixos írta:ezért már év közben is ugatott a józsifünf és akkor még xaviapuka sem szólt bele a bugiba.
ez van, kell valaki, aki szinten tartja a hangulatot.
de ez nem is baj.
ezzel meg is volt apuci médiaszereplése(már ha ilyet nyilatkozott).K900 írta:A Barcelona karmesterének, Xavi Hernándeznek az édesapja arról beszélt egy spanyol rádiónak, hogy fiának és a Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak a barátságát nem nézi jó szemmel José Mourinho, a királyiak vezetőedzője.
http://www.hatharom.hu/article/155db1-m ... -baratsaga
Mourinhó az Mourinhó.......Igazi bajkeverő,provokátor egy ember.
Akkor jobbszélső bocsi, viszont szerintem minimum egy EC-n meg kéne próbálni a szélen játszatni..ő bárhol fel találja magát.BritishKnight írta:Messi jobbszélső volt.MessiBarca10 írta:Én annak örülnék,ha a Reál ellen szkupa. döntőben hazai pályán Messit a bal szélén játszatnák, míg Villát középen.Messi eredetileg bal szélső csatár volt...Biztos meglepődne a felkészült madridi védelem....szerintetek?
Messi jobbszélső volt.MessiBarca10 írta:Én annak örülnék,ha a Reál ellen szkupa. döntőben hazai pályán Messit a bal szélén játszatnák, míg Villát középen.Messi eredetileg bal szélső csatár volt...Biztos meglepődne a felkészült madridi védelem....szerintetek?
Hát ezt nem igazán értem. Igazából nem tök mindegy? HA kiesnek, ha továbbjutnak... Ennek semmit értelme nincs, megtörtént, ami megtörtént. Én pl. biztosra vettem, hogy vagy az elsőt, vagy az utolsót fogja rúgni C. ügynök. Naninak inkább arra kellett volna figyelni, hogy neki kellett volna büntetőt rúgni menni és nem a labda mellől elrángatni Bruno Alvest. Kicsit ujjal mutogatásnak érzem a dolgot, de a lényeg, hogy kiestek.Chino írta:Nem igazán lényeges, csak egy kis érdekesség:
"C. RONALDO HAZUDOTT. Nani, a portugál válogatott szélsője szerint Cristiano Ronaldo hazudott a spanyolok elleni elődöntőn történtekkel kapcsolatban. A Manchester United középpályása szerint CR7 szándékosan akarta az ötödik 11-est elvégezni (pedig ő korábban azt állította, hogy Paulo Bento szövetségi kapitány jelölte ki így a sorrendet), mert úgy hitte, ő döntheti majd el a drámai csatát. Tévedett..."
Igen, erről linkeltem egy rövidebb cikket a "Leo Messi" topikban.miihii írta:Nemrég szóba került ugye CR meg a Messizésre kinyomott pár sora,h Leo ilyenkorra már kiesett a Copáról,ami égő.Nos,a Bolha "replikázott":
"Amit Cristiano mondott, nos... Az az igazság, hogy nem kell semmit sem mondanom."
Így kell ez csinálni![]()
A kluboknál is követhetnék a példáját páran
Lehet, hogy neked nyilvánvaló, de elhiszed nekem, hogy sok olyan birka van, akinek nem? Feszültségkeltésnek mindenesetre tökéletes a kép, persze nem itt az Eurobarcán, mert itt szerencsére értelmesebb emberek vannak, de különböző oldalakon az ilyenekre habzó szájjal ugrik a csőcselék.socio66 írta:tényleg?Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
ki hitte volna bazeg, kösz hogy mondod.
tényleg?Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
Persze hogy az, én csak betettem mert érdekesnek találtam a cim alapján...én sem vagyok ám olyan féleszű...Deus írta:Mellesleg, ez a sminkelős kép lehet a reklámforgatás előkészülete pl...
Igen értelek, kicsit elhamarkodott volt a beszólásom, mi több vagyunk mint egy klub...sajnos ezt néha elfelejtem, ami teljes mértékben az én hibám.És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?
Elég kicsinyes odaszólás volt ez,ami kicsit sem elegáns és nem ránk vall többnyire.Mindamellett szükségtelen is volt sztem,pláne az elnöktől. Se vicces nem volt,se olyan túl jól sikerült pirítás,igaz meg pláne. Nem értem miért kell felvenni a kesztyűt ilyen mértékben is akár... "Ne süllyedj le a hülyék szintjére,mert elvernek rutinból!" Wink
Most adott egy támadási felületet,h még jobban lehessen oltani minket azoknak,aki akar ,h arcoskodunk meg ilyen baromságokat nyomatunk. Ezúttal jogosan.
Rózsa Sanyi maradjon csak meg a kasszánál és farigcsálja inkább a költségvetést,de lehetőleg csendben.Ezekre semmi szükség,pláne ebben a formában.Maradjon meg a jelenlegi reálnak ez a "fegyver",jobban passzol hozzájuk...
És ha most ezt benyögte a Sanyi,azzal mennyiben fog megváltozni ez?Nem fognak azok a klubok ócsárolni?Ne nyúlna bele ugyanígy 1000-ből 1000-szer José abban a szituban?Kash írta:Egyetértek veletek.
Minden klub ócsároljon minket, bögdössék az edzőnk szemét...Hadjuk rá, majd beleunnak. Eddig nem úgy tűnik, én sem tartom jó ötletnek Rosell-től ezt a beszólást, ám mégsem haragszom rá.
Nagy kár.Legkisebbtobi írta:Innentől kezdve nem tudlak komolyan venni.Capon írta:Hát ilyen kérdést, naná hogy a Ronaldos![]()
Messi szvsz előtte van de a többi nagyon nem.