Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi köze nincs már a címeknek az aranylabdához, ezt láthattuk mikor Messi 2jára megkapta.Mihu írta:Most tulajdonképpen mi is a kérdés? Én azt írtam, hogy szerintem meg tuti hogy Iniesta EB MVP címe nem fog többet érni CR 60+ góljánál és spanyol bajnoki címénél. Messi is csak azért van még kalapban, mert 73 gólt rúgott egy szezon alatt. Ha kb egállal lettek volna CR-el, akkor már most oda lehetne adni a portugálnak a lasztit. Mondjuk szerintem így is. Spanyol bajnoki cím, 60+ gól, BL elődöntő, EB elődöntő...tuti ő kapja.Subinho írta: ezért írtam: cristike aranylabdája lehet, hogy ezzel elment... európában mindenképp van nála most jobb, de a világon lehet még egy... azaz Messi...
vagyis meg van az esélye a Messi-Ini-CR sorrendnek...
vsMihu írta:Spanyol bajnoki cím, 60+ gól, BL elődöntő, EB elődöntő...tuti ő kapja.
Ez nagyon rendes tőle! Igazi sportember...Messa írta:Nem tudom ez volt-e már, kis érdekesség:
https://pepsifoci.hu/node/116257#add_new_comment
Most tulajdonképpen mi is a kérdés? Én azt írtam, hogy szerintem meg tuti hogy Iniesta EB MVP címe nem fog többet érni CR 60+ góljánál és spanyol bajnoki címénél. Messi is csak azért van még kalapban, mert 73 gólt rúgott egy szezon alatt. Ha kb egállal lettek volna CR-el, akkor már most oda lehetne adni a portugálnak a lasztit. Mondjuk szerintem így is. Spanyol bajnoki cím, 60+ gól, BL elődöntő, EB elődöntő...tuti ő kapja.Subinho írta: ezért írtam: cristike aranylabdája lehet, hogy ezzel elment... európában mindenképp van nála most jobb, de a világon lehet még egy... azaz Messi...
vagyis meg van az esélye a Messi-Ini-CR sorrendnek...
ezért írtam: cristike aranylabdája lehet, hogy ezzel elment... európában mindenképp van nála most jobb, de a világon lehet még egy... azaz Messi...Mihu írta:Csak az a baj, hogy az a 60 akárhány gól, plusz a bajnoki cím többet fog érni az Aranylabda szavazáson, mint az EB legjobbjának járó cím. Teljesen biztos vagyok benne, hogy Messi és CR között fog eldőlni a cím, Ini harmadik helye meg betonbiztos.Subinho írta: Iniesta végig nagyon jól, pontosan és bátran játszott, most az előző MVP-t, azaz Xavi-t felül múlta!!! Pirlonak volt néhány jó megmozdulása, de tulajdonképp ami miatt sokan azt mondják, h ő érdemelte volna meg, kb. 2 jó meccs. a csoportban nem villogott, sőt, sokszor lassította a támadásokat!!! szal semmiképp sem a legjobb volt Pirlo... de nem is biztos, h a 2. legjobb... a németeknél is volt pár kiemelkedő teljesítémény! aminek örülök, cristike aranylabdája lehet, hogy ezzel elment... európában mindenképp van nála most jobb, de a világon lehet még egy...
Csak az a baj, hogy az a 60 akárhány gól, plusz a bajnoki cím többet fog érni az Aranylabda szavazáson, mint az EB legjobbjának járó cím. Teljesen biztos vagyok benne, hogy Messi és CR között fog eldőlni a cím, Ini harmadik helye meg betonbiztos.Subinho írta: Iniesta végig nagyon jól, pontosan és bátran játszott, most az előző MVP-t, azaz Xavi-t felül múlta!!! Pirlonak volt néhány jó megmozdulása, de tulajdonképp ami miatt sokan azt mondják, h ő érdemelte volna meg, kb. 2 jó meccs. a csoportban nem villogott, sőt, sokszor lassította a támadásokat!!! szal semmiképp sem a legjobb volt Pirlo... de nem is biztos, h a 2. legjobb... a németeknél is volt pár kiemelkedő teljesítémény! aminek örülök, cristike aranylabdája lehet, hogy ezzel elment... európában mindenképp van nála most jobb, de a világon lehet még egy...
Messi-Villa-Pedrovisca el barca írta:most valuable playerBritishKnight írta:off:Tulajdonképpen mi is az az MVP
most valuable playerBritishKnight írta:off:Tulajdonképpen mi is az az MVP
on:Gratmessideco írta:
Iniesta végig nagyon jól, pontosan és bátran játszott, most az előző MVP-t, azaz Xavi-t felül múlta!!! Pirlonak volt néhány jó megmozdulása, de tulajdonképp ami miatt sokan azt mondják, h ő érdemelte volna meg, kb. 2 jó meccs. a csoportban nem villogott, sőt, sokszor lassította a támadásokat!!! szal semmiképp sem a legjobb volt Pirlo... de nem is biztos, h a 2. legjobb... a németeknél is volt pár kiemelkedő teljesítémény! aminek örülök, cristike aranylabdája lehet, hogy ezzel elment... európában mindenképp van nála most jobb, de a világon lehet még egy...bence-barca írta:Hát én egyértelműen Pirlonak adtam volna.
Nálam a spanyoloknál senki nem nyújtott olyan nagyon kiemelkedőt.
De ha már így alakult, örülök neki
ezt miért nem az Abidal topikba írod?sura írta:Az Eb hivatalos 23-as álomkerete
11-et sajnos nem hirdet az UEFA, a legjobbakat 23-as keretbe osztották, vagyis:
Casillas (ESP), Buffon (ITA), Neuer (ALE), Piqué (ESP), Coentrao (POR), Lahm (GER), Pepe (POR), Sergio Ramos (ESP), Jordi Alba (ESP), De Rossi (ITA), Gerrard (ENG), Xavi (ESP), Iniesta (ESP), Khedira (GER), Busquets (ESP), Özil (GER), Pirlo (ITA), Xabi Alonso (ESP), Balotelli (ITA), Cesc (ESP), Cristiano Ronaldo (POR), Ibrahimovic (SWE), Silva (ESP).
Egy- két helyen lehet vitatkozni vele, de nem mi mondjuk.
Várható volt. Aki ellenérzés nélkül áll hozzá,és a statok mögött a focit is hajlandó látni, annak ez nem kell hogy kérdés legyen. Megérdemelte.ab1daL írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Andrés Iniestát választotta meg a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadal legjobb játékosának.
szerintem ahhoz az kell,hogy meg is nyerjék . amit te is mondaszBarcaman14 írta:A legfőbb ok, amiért szurkolni fogok a spanyoloknak a döntőben, az hogy Iniesta megkapja az EB legjobbja címet!