Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

+1S.Agüero írta:Tudommessideco írta:Vicces vagy...
Az ilyen szurkolók miatt utálja szinte mindenki a Barcát...![]()
Milyenek miatt?
Jajj, mert te két éve az Arsenalnak szurkolsz...
mit kapok ezért. :d
Azt hiszem volt egy hír, hogy a Juve is szóba kerülhet. Szerintem ott is jól járna. Bajnokságban esélyesek lennének, BL pedig eléggé kiszámíthatatlan, ott is összejöhet egy jó menetelés.Capon írta:Érzésem szerint ebből Real vagy Chelsea lesz.
Hogy gondoljátok?
parancsoljbarca99 írta:Már várom a South Park-os mame-eket. "We have a world-class striker. Aaaand it's gone."

Nekem egyik sem szimpatikus. A tulajok a pénz miatt, oké, hogy nekik a kash a fontos, de azért mégis egy futballklubról van szó.barca99 írta:A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Szerintem addig örüljenek az Arsenal-fanok, amíg Wenger ott van, mert addig legalább ott loholnak a legjobbak nyomába. Szerintem más ennyi pénzből egy kategóriával lejjebb rakná a csapatot. A lehetőségeket maximálisan kihasználja.
A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Ha tényleg a pénzért lép le RvP, azzal mit tud kezdeni Wenger?messideco írta:Wengernek az a baja, hogy nem képes megújulni, nem tartja össze a csapatot, minden évben muszáj elveszíteni mindent, mert neki megvan a FILOZÓFIÁJA...

Az hogy van Persie egy nem is tudom mi, az miért Wenger hibája?messideco írta:
WENGER TAKARODJ!!!!!