C.
Egyet értek!én sem a legelsők között küldtem de már nem is emléxem h mikor küldtem m elég régen volt aki eddig nem volt képes írni h mi van az így járt sztem és "árusítsuk" ki a póloikat Morminho ez rád nem vonatkozik! márha télleg feladtad márA. Gábor írta:nem akarok pofátlan lenni, de ez asszem letelt...Enrique írta:Egy szó mint száz, ha jövő hétig (HETFŐ) nem jeleztek (Ti hatan fent, hogy jön a zsé, vagy mi lesz..), akkor lehet jelentkezni az illető pólójára.
nem akarok pofátlan lenni, de ez asszem letelt...Enrique írta:Egy szó mint száz, ha jövő hétig (HETFŐ) nem jeleztek (Ti hatan fent, hogy jön a zsé, vagy mi lesz..), akkor lehet jelentkezni az illető pólójára.
Anno én csak erre emléxem.. --->>Rapika írta:Mintha én is szltam volna annó,hogy szeretnék ilyen pólót!
Ezt az egy hozzászólást kérésnek kellett volna vennem?Rapika írta:Lehet még rendelni pólót?
Ha igen,hol látok róla képet?![]()
Enrique írta:EMBEREK,
Nah, mégmielőtt itt feledésbe merülnének a dolgok, the time has come, elfogadták a polorendeléseket, minden méretből van raktáron, (de még nincsenek készen), de kezdhetitek küldeni a pénzt!!!
![]()
Szóval,
- > A Póló 2700FT LESZ 'MINDENNEL' EGYÜTT. Magyarul majd vissza is dobom ennyiért.Ezt a pénzt a RÓZSASZÍN CSEKKEN a legegyszerűbb feladni. Nektek is, nekem is.
Hozzáteszem, kb. 300 Ft a pénzfeladás díja (Kösz Posta.. ), így ezt mindenki számolja bele...
- > Továbbá, kérek mindenkit, hogy mellékelje a küldemény mellé mindenképpen valamilyen módon a NEVÉT, illetve a CÍMÉT, sőt, az a legjobb, hogy mikor feladta az illető, küld nekem 1 e-mailt a 2 adattal. (De csak akkor, ha tényleg elküldte...)
- > Másik, kérek mindenkit, hogy az ügyes-bajos dolgaitól függetlenül ha lehet, minél előbb küldje el a 2700-at, hiszen annál előbb kapja meg a pólót is.
-> NEVEM: Adravetz Ákos
- > CÍMEM: 8900 Zalaegerszeg, Bozsoki út 53/A
- > email: aky21@freemail.hu
-> Még 1x a nevek, illetve méretek: (Vastagon, akiét megkaptam már.)
Charlie - L
Enrique - L![]()
Morminho - XL
HAno - XL
Bodi - L
Enrique21 - XXL
Rivaldinho - XL
Aix - XL
Zsolti - XL
Balboa 2 db L
Boixos - XXL
Mr.Master - L
TÖRÖLVE: Maxi - L, helyette Enrique ismerőse
A Gábor - XL
Saviola - L
Vito - L
TÖRÖLVE: Mihu - L, helyette Rapika
Barcaforever - L
Badi - XL
Barcafan - XL
Barca - L
Drigo - XL
Peti - L
Redlions - XL
Dave - L
Iván - L
Chris - L
Jelwaz - S
BS - L
Huh, asszem első nekifutásra ennyi, remélem nem hagytam ki senkit/semmit. Ha igen, vagy kérdés van, tessék feltenni azonnal.
És remélem zökkenőmentesen fog alakulni minden..