S.Agüero írta:
Mikor is kezdődnek pontosan? 2kor meg utána?
Ja, kettőkor meg utána.
mindkettő centeren lesz, értelem szerűen akkor kezdődik a második, ha az elsőnek vége.
Részemről holnap hajrá Federer, másik ágon meg mind1 ki, a lényeg,h az az ág nyerje meg az egészet. Tsonga talán! Bár sajnos biztosra veszem,h a Fed/Djoko páros közül nyeri valaki Wimbit...
Csababarcával egyetértek kb mindenben, sjajjjjal is majdnem, kivéve,hogy nálam Vettel nem unszimpatikus, Djoko az. Azért a szerbtől láttunk a pályán dolgokat már, Vetteltől nekem nem rémlik. Az,h a VÉGÉN mutogat a mutatóujjával, nálam nem egyenértékű,h meccs közben színészkedik, pökhendiskedik stb,stb, ala Djoko.
Szóval a meglepetésnek szorítok, de szerintem sajna vagy Fed,vagy Djoko húzza be.
Világelsőség témához:
értem,h ez a rendszer, de szerintem Federer nagyon nem érdemelné meg,h visszavegye és ezzel döntse meg Pete rekordját. Ugyanis 2 éve köze nincs egy GS sikerhez sem, én személy szerint furcsálnám, ha 1etlen egy győzelem az elmúlt 8-10 GSből elég lenne hozzá. Miközben Djokovic utóbbi 6ból 4et, Nadal kettőt nyert, és mindkettő 5ön döntőzött.
de persze a rendszer lehetővé teszi,h aki x évben tré volt, de következőben picit jobb, már átveheti a vezetést, ha a másik nem 3at, csak két GS-t nyer. blőőőő.
bár ugye én nem bírom a szerbet, de vele szemben sem érzem igazságosnak.