Ez azért elég szutyok.NEM

(benyomtad is és 2szer lement már főzés közben

nagyon jó!!!!)
Erxy írta:
Más: Sajnos egyre többen viszik el a zenéjüket a Viva TV-hez.
Hősöktől játsszák a Szó fel-t, a Nem kell segítség senkitől, Funk-tól a Tenger innen tengeren túl.. Most játsszák már a Vajon mit mondanának-ot is. Punnanytól Pécs aktuál X, Élvezd. De amin leginkább meglepődtem az az hogy Akkezdet Phiai Livin it easy-t is nyomják..
Az nem baj, ha egy-egy zenét elvisznek, mert népszerűsíteni így a legkönnyebb magukat, de pl Funk igen sokat van a Viván. Volt ilyen élő műsoros pofaviziten, a Viva Cometen is volt sokadmagával.. Remélem ez csak annyit jelent, hogy a Viva fejlődik, s nem mást..
Szerintem ez inkább pozitív vagyis inkább úgy fogom fel (azon kívül persze hogy reklám pénz stb) hogy ezzel már annyi plusz van, hogy a legnézettebb zenecsatornán a fiatalok abban a 4-5 percben amíg mondjuk Funk megy addig sem Flour

Illetve talán ez egy arculatváltás a csatornánál.Szóval lehet ebben pozitívumokat is keresni meg találni, ameddig a srácok megmaradnak szerénynek, s a zene is a megszokott szinteken marad (s nem mondjuk MR Busta amivel egyet értek pl Luinál az ilyen műmájerek nagyon gáz kategória) s megy az éterbe a hiphop a minőségi cuccokból, addig nincs baj, bízom benne ez a folyamat nem megy át nagyon mainstreambe.A RedBull is nagyon jó hogy színre lépett, sok emberke mögé állt, remek zene mellett remek klippek is jönnek.
Szóval én ezt jónak ítélem, hogy mint írtam is nem PitBullok meg Flourok ömledeznek onnan csak és kizárólag, így talán van remény hogy a következő generáció zenei ízlése nem lesz olyan mint Matyikáé

(bocs nem lehetett kihagyni

)