Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Castiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721
Ezt nem hiszem el! vagyis de! mindegy... szerintetek meddig sűlyednek még???
itt a hír, nah most ezt kicsit fogalmazzuk át, hogy ütősebb legyen és voálá már tényként is kezelik páran és mindenki fel is háborodik rajta, egyszerű, nemde ?csütörtök, 21:49 - Az ABC szerint az Emirates légitársaság az érvényben lévő szponzori szerződésen felül, szezononként 53 millió eurót fizetne, amennyiben a Real Madrid stadionját átkeresztelnék "Fly Emirates-Bernabéura".
egy ajánlat érkezett a realhoz,szó sincs az elfogadásárólCastiel írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... sege,29721
Ezt nem hiszem el! vagyis de! mindegy... szerintetek meddig sűlyednek még???

Reméljük nálunk már nem sokáig lesz Sandro... Bár sportszakmai szempontból jól végzi a dolgát(igazolások árai terén mindenképp)Faust írta: Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.
De azzal is egyetértek, hogy amíg Mourinho nálunk lesz, addig itt nem lesz látszólagos béke sem.
Nem hinném.ab1daL írta:"Új szezon, új stratégia." Ez a rejtélyes üzenet volt az utolsó kiírása Eladio Paramésnek, José Mourinho szóvívőjének a Twitterén, majd törölte magát a közösségi portálról.
Na, csak nem
![]()

Egy biztos: Mourinho regnálása előtt az utolsó komolyabb Barca-Real incidens a Figo/disznófej-ügy volt - de azt sem hivatalos személyek, hanem szurkolók művelték.Faust írta:Hja, gondolom ha a Szuperkupán megint paprikás lesz a hangulat, arról megint csak és kizárólag Mourinho és a Real tehet majd.![]()
Bezony. Csak a vak nem látja jo5é kényszeres Barca-gyűlöletét.Faust írta:Egészen biztosan.Nem tudom mennyire lesz nehéz Ramosékat újra lebutítani Real szintre a válogatott után. Nyilván jo5é megoldja, hisz ért hozzá![]()
![]()
Jesszusom.
Mondjuk ő saját magától nem fog támadólagosan fellépni... (tévedés jogát fenttartom)Faust írta:Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.
De azzal is egyetértek, hogy amíg Mourinho nálunk lesz, addig itt nem lesz látszólagos béke sem.

Egészen biztosan.Nem tudom mennyire lesz nehéz Ramosékat újra lebutítani Real szintre a válogatott után. Nyilván jo5é megoldja, hisz ért hozzá
Ne haragudj, de Rosellből az eddigiek alapján kinézem, hogy ha esetleg nyerünk a Szuperkupán (A vagy B csapat ellen, tökmindegy), akkor ugyanígy folytatni fogja a hülyeségeit.s nem is mutat semmi arra, h a jövőben is ilyen előfordulhat. ugyanis az edzőket a csapat irányitására szokták igazolni, s nem az egész klub irányítására.

Nos, ő az egyetlen is , aki mindent meg is tehet ennek érdekében, ergó ha más trénerek is kicsit szabadabb kezet kaptak volna, lehet elérik ugyanezt... vagy legalább megközelítik, de nem ilyen áron mint amit a Madrid bevállalt.Faust írta:...Amúgy azzal egyetértek, hogy Mourinhonak csak azért van minden megbocsájtva, mert hozza fel a Realt, nem csak a Barca mellé, hanem úgy általánosságban. Végre értelmes szakmai munka folyik, ami Perez előző időszakára kicsit sem volt igaz, így próbálja kiköszörülni a csorbát. A stílusát én sem szeretem (finoman fogalmazva), és nagyon várom már, hogy elmenjen, de amellett nem tudok elmenni, hogy del Bosque óta ő az első edzőnk, akinek van valami fogalma is a dologról, hogy mit hogyan kéne csinálni...[/color]
Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok.Csak a Madridistáknak nem tűnt fel hogy azóta ilyen a helyzet a 2 klub között, amióta a portugál "szabadkőműves" a kasztíl klubnál van!

Hát afelett a szint felett mindenképp, amit a portugál dögevő és bandája képvisel. Viszont nem lehet örökké szótlanul tűrni a mocskolódást.Faust írta: Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok.
Aki amúgy Valdano volt, és azért elég szépen kavarta az ürüléket a csapat háza táján. Két dudás meg sehol nem fér megy egy csárdában.Butragueno-t is milyen szépen eltakarította, pedig a Keselyűnek az élete volt a Real...de mehetett Isten hírével, mert nem értett egyet Mou-val.
Nyilván, mivel előtte az aktuális cumit mindenki vállvonással elintézte. De ha ekkora ördög féreg Mourinho, hogy folyton beszól, akkor Rosellnek nem kéne leereszkedni a szintjére, úgyis elvileg mindenki felett álltok.Csak a Madridistáknak nem tűnt fel hogy azóta ilyen a helyzet a 2 klub között, amióta a portugál "szabadkőműves" a kasztíl klubnál van!

Na mihu !!!! Végre valaki aki ugyanazt látja mint én!Mihu írta:Szerintem meg örül, hogy talált végre egy edzőt, aki így, vagy úgy, de fel tudja venni a versenyt a Barcával. Ezt bizonyítja az is, hogy ő az első edző a Real-nál, aki szabad kezet kapott mindenben. Butragueno-t is milyen szépen eltakarította, pedig a Keselyűnek az élete volt a Real...de mehetett Isten hírével, mert nem értett egyet Mou-val. Egy tettét sem szankcionálták, de még csak közleményt se adtak ki, amiben elhatárolódnának a tettétől...sőt, minden egyes alkalommal nyíltan, teljes mellszélességgel kiálltak mellette...
Perez örül hogy végre megverték a Barcát, és hajszolhatja tovább a saját maga Szent Grálját, a 10. BL címet. Addig úgyse küldi el a Special Five-ot, tegyen bármit, játszon bárhogy a csapat...

Amúgy én úgy vagyok vele hogy nyerjék meg minnél hamarabb. Kapja meg Murinho amit akar. Utána meg húzzon a levesbe!Mihu írta:Perez örül hogy végre megverték a Barcát, és hajszolhatja tovább a saját maga Szent Grálját, a 10. BL címet. Addig úgyse küldi el a Special Five-ot, tegyen bármit, játszon bárhogy a csapat...
Szerintem meg örül, hogy talált végre egy edzőt, aki így, vagy úgy, de fel tudja venni a versenyt a Barcával. Ezt bizonyítja az is, hogy ő az első edző a Real-nál, aki szabad kezet kapott mindenben. Butragueno-t is milyen szépen eltakarította, pedig a Keselyűnek az élete volt a Real...de mehetett Isten hírével, mert nem értett egyet Mou-val. Egy tettét sem szankcionálták, de még csak közleményt se adtak ki, amiben elhatárolódnának a tettétől...sőt, minden egyes alkalommal nyíltan, teljes mellszélességgel kiálltak mellette...Varatrix írta:Pérez rafkósabb pofa ennél. Nem hiszem hogy így lenne. Persze haggya hogy a "Szpesölván" nyeregbe érezze magát, de Florentino tudja hogy bármikor kipakolhatja. Abszolút őt érzem mindenben a főkolomposnak. Persze ez nem menti fel Murinhot az alól amiket művel/t. Rosell meg amit mond az úgy igaz ahogy van. Persze ettől függetlenül baromság szítani a tüzet.Mihu írta:Szerintem meg az a baj, hogy lassan (?????) Perez lesz Mourinho kiskutyája...

Pérez rafkósabb pofa ennél. Nem hiszem hogy így lenne. Persze haggya hogy a "Szpesölván" nyeregbe érezze magát, de Florentino tudja hogy bármikor kipakolhatja. Abszolút őt érzem mindenben a főkolomposnak. Persze ez nem menti fel Murinhot az alól amiket művel/t. Rosell meg amit mond az úgy igaz ahogy van. Persze ettől függetlenül baromság szítani a tüzet.Mihu írta:Szerintem meg az a baj, hogy lassan (?????) Perez lesz Mourinho kiskutyája...
Szerintem meg az a baj, hogy lassan (?????) Perez lesz Mourinho kiskutyája...Charlie írta:Eddig az volt a probléma, hogy ennek a f***korbácsnak nem válaszoltunk a folyamatos okádására, most hogy Rosell megteszi az lesz a gond. Leginkább Pereznek kéne a kis kutyáján állítani egy cseppet, de ehhez ő kevés. Ugyanúgy ömlik majd a fos a szájából, nem is bánom, hogy végre nem csak hallgatjuk és teszünk úgy mintha az égvilágon semmi se történt volna.
C.

Hja, gondolom ha a Szuperkupán megint paprikás lesz a hangulat, arról megint csak és kizárólag Mourinho és a Real tehet majd.Rossel ezzel csak tovább szítja az indulatokat,amelyben Mourinhónak sztem nincsen ellenfele.

hát ... viszont ha más szemszögből nézed? próbáltuk a " nem foglalkozunk velük, okos enged szamár szenved" taktikát is, de nem lehet mindent a végletekig tűrni... amikor "rá küldték" a csapatra a doppingvizsgálatot? pl.K900 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/16 ... akkor_tito
Ez ismét az olaj a tűzre esett.Rossel ezzel csak tovább szítja az indulatokat,amelyben Mourinhónak sztem nincsen ellenfele.