Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, kíváncsian várom, kiket visznek helyettük, egy nagyon gólérzékeny csatár elférne oda, meg a védelembe is egy magabiztos csóka.Erxy írta:Hivatalos: Ibra is a PSG-é. Raiola és Leonardo erősítette meg.
Kíváncsian várom, kivel próbálják majd pótolni őket.Tevez és Dzeko neve felmerült, ahogy Kolarové is.
Erről szépen lemaradtam, pedig egy ideig követtem őket... Vegyük meg.Bob_Marley írta:Sakho össze balhézott az edzővel, már tavasszal sem nagyon játszott.Alex-Bisevac volt középen a kezdő idáig.
Sakho össze balhézott az edzővel, már tavasszal sem nagyon játszott.Alex-Bisevac volt középen a kezdő idáig.Messa írta:De akkor mi lesz Sakhoval aki csk, és szvsz az egyik legjobb francia középhátvéd? Alexnél szerintem jobb playa.sjay írta:két brazil középen (Alex - T. Silva)
De akkor mi lesz Sakhoval aki csk, és szvsz az egyik legjobb francia középhátvéd? Alexnél szerintem jobb playa.sjay írta:két brazil középen (Alex - T. Silva)
meg lavezzi si odaigazolt úgy tudom, persze nem biztos , de úgy rémlik. City nem iagzolt senkit? fura.sjay írta:Idén bezsebeli a PSG a francia bajnoki címet, a BL-ben viszont nem lesz sanszuk, csak úgy mint tavaly a Citynek. Kipottyannak szerintem , még mielőtt összeszoknának. Érdekes kis csapat lesz ez, erősödött a védelem, a két brazil középen (Alex - T. Silva) a támadósorban Ibra , szélen meg ott van Menez , középpályán meg többek között Pastore.
Kíváncsi leszek a párizsiak produktumára.
Ezt olvastam én is, de elvileg már elutasított egy ajánlatot a Juve azonnal. Most egyébként még Balzaretti neve merült fel a PSG-nél, szerintem el is férne oda ő, hiába van ott Maxwell. Bár szerintem nekik továbbra is egy épkézláb jobb bekk kéne.S.Agüero írta:Állítólag most a PSG a Juvéból Vidalt akarja megszerezni.
Írta is a könyvében erről.Castiel írta:Észrevettétek Zlatan, és Maxwell pályafutását?
Ajax->Inter->Barca->Psg mindenhova párban mennek...vagy legalábbis rövid időn belül ugyan oda...
Zlatannak volt egy éves kitérője Milánóban
A Barcát azért ne hagyd ki.Castiel írta:Észrevettétek Zlatan, és Maxwell pályafutását?
Ajax->Inter->Psg mindenhova párban mennek...vagy legalábbis rövid időn belül ugyan oda...
Zlatannak volt egy éves kitérője Milánóban